Strona 1423 z 3048 PierwszyPierwszy ... 423 923 1323 1373 1413 1421 1422 1423 1424 1425 1433 1473 1523 1923 2423 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 14,221 do 14,230 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Nie wiem od której dziewczynki zacząć więc wg alfabetu..

Kasiu, bardzo mi przykro wiem, że bardzo cieszyłaś się z tego, że ma zajęcie. Bardzo jest to przykre dla niego i dla Was. Kurczę nie wiadomo skąd nas życie trzepnie

Krysiu, jak Cię czytałam, to wcale nie do śmiechu mi było wręcz przeciwnie, wszystko mnie rozbolało. Masz Ty się kochana z tymi wywrotkami..., nie wiem, czy nie poszłabym do właściciela drogi i zgłosiła.

Mnie tez Dąbki pasują. Mówiłam, że bardziej zależy mi na waszym towarzystwie niż miejscu, a Dąbki są piękne, więc jestem za. teraz tylko kwestia ile osób jedzie, bo ja jestem chętna na pokój jednoosobowy w pawilonie. Ale jak będzie brakowało do kompletu w domku, to też może być.

Tak jak napisała Krysia, określmy się kto jedzie i załatwiajmy
    krysiapysia lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Muszę pomyśleć nad tym koncentratem pomidorowym do kapusty. Tylko, że one są tak pełne różnych uzupełniaczy, że nie wiem czy powinnam to wkładać?
    Krysiu, nie pamiętam z jakiej firmy, ale swego czasu na pewno znalazłam koncentrat, w którym były tylko pomidory i przyprawy i chyba odrobinę cukru
    krysiapysia lubi to.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Agnieszko, jeszcze raz dzięki że będziesz dzwoniła. Ja mogę być w pokoju wieloosobowym.

Kasiu, podwójnie przykro z powodu Radka . Praca zdecydowanie by go podbudowała. A skoro tak trudno o zatrudnienie dla niego, to czy ma szansę na jakąś rentę lub coś w tym rodzaju?

Agnieszko, jeżeli chodzi o nasze drogi, to część z nich jest bezpaństwowa. Wiem, bo wypytywałam o tą, która prowadzi z przystanku do mojej pracy. Ta na której fiknęłam pewnie ma zarządzającego, ale kto mi bez świadków udowodni, że się tam przewróciłam? Z koncentratami pomidorowymi na razie wstrzymam, bo nie mogę żadnego cukru. Ale potem – ohoho, wcisnę cały słoik w tę kapustę .
    Agnieszka111 lubi to.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Ja mogę też być w wieloosobowym.
    Oglądałam wiem co jem o koncentratach i mówili, że właściwie to wszystkie są ok
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Witam sobotnio pobrane (7).jpg

czekamy jeszcze na konkretną decyzję Gruszki i Magdy Dajcie znać dziewczyny, od razu pisząc czy może być to pokój dwu-trzyosobowy czy jakoś inaczej chcecie spać

W tym tygodniu, ( od niedzieli) spadło mi 0,8 kg ;lecimy dalej, do celu
    Jutro jedziemy do Ikei z konkretnym już zamówieniem, kupujemy wszystkie rzeczy i zaczynamy remont sypialni. Na szczęście nie ma tam dużo pracy. Musimy pomalować ściany i wymienić listwy przypodłogowe. To z takich grubszych rzeczy. W pokoju, nie zostanie nic . Wymieniamy wszystko, łącznie z karniszem i włącznikami światła Bardzo się cieszę

dobrej soboty wszystkim życzę

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!

Wczorajszy stres chyba przelozyl sie na kilogramy, bo twoje spadniete 0,8kg Agnieszko przylepilo sie do mnie!
    Chyba jako ciezar na sercu. Tymbardziej ciezki, bo nie chcac meza martwic przed dzisiejszymi urodzinami w gronie przyjaciol, nic mu narazie nie powiedzielismy.

Krysiu- nasz Radek mial prace w biurze przy obliczeniach kosztorysow, od pazdziernika do teraz. Byl tak zwanym pracownikiem "wypozyczonym" i ta firma wlasnie, nie chce firmie wypozyczajacej wiecej za niego placic, bo przenosza sie do innego budynku i zmniejszaja etaty.
    Moze znajda szybko dla niego jakas nowa firme...ale to nie jest takie proste z racji jego braku umiejetnosci "sprzedawania sie".
    Nasz synek nie jest kaleka ani inwalida i nie przysluguje mu zadna renta.
    Z racji autystycznych sklonnosci ma problem z komunikowaniem. I to problem na tyle niewielki, ze w zasadzie nikt nie rozpoznaje w nim chorego a po prostu kogos "malorozmowenego". Gdy idzie wiec na rozmowe kwalifikacyjna nie potrafi robic tak zwanego "dobrego wrazenia". A to w dzisiejszych czasach , gdy bezrobocie jest duze i konkurencja wielka duzy minus. Do tego mimo sporej postury (ma 198cm i wazy ponad 90 kilo) jest bardzo slabego zdrowia-ciagle lapie jakies infekcje. To byl- myslimy, glowny powod czemu go nie chcieli w tamtej firmie "zostawic".

Co do wyjazdu to mi ilosc osob w pokoju jest obojetna. Moge spac w dwojce czy trojce.
    Mam nadzieje, ze w ten weekend Magda i Gruszka sie odezwa i bedziemy mogly sprawe spotkania finalizowac.

No nic-zmykam do kuchni. Dobrego dnia dla wszystkich!

Agnieszka111 lubi to.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Bardzo współczuje i synowi i Tobie Kasiu, to bardzo smutne. No właśnie pracodawcy patrzą na pierwsze wrażenie a to bywa złudne, nie raz mieliśmy przyjętych młodych ludzi co byli wygadani a do pracy nie nadawali się wcale.
    Wczoraj mieliśmy w pracy istny sajgon, zarząd wymyślił sobie mnóstwo zestawień na już . Gdybyśmy się nie wyrobiły wczoraj, to musiałyśmy dziś iść do pracy. No ale się spięłyśmy i się udało, ufff... wróciłam jak żywe zwłoki.
    A dziś jak to w sobotę,prane sprzątanie i zakupy.

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

ciao,
    czy mozecie mi podac dokladny termin i kto jedzie na ile, czyli na troche dluzej a kto na troche krocej..
    w pracy schody, doszlam do polpietra i czekam....
    grazie

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Madziu- Sabinka sprawdzila ostatni weekend lipca
    "wrzucam link do strony domków w Dąbkach gdzie byłyśmy 2 lata temu...wrzuciłam daty od 28-30 lipca i 4-6 osób"
    i znalazla:
    "domek typu studio z aneksem ( dla 4 osób) - 608-640 zł

domek apartament z aneksem ( 4-6 osób) - 742-780 zł"

Zgodzilysmy sie przyjechac na ten czas w piatke- Agnieszka, Krysia, Maniusia, ja i Gruszka( jesli dobrze zrozumialam dojedzie po pracy w sobote ,wiec chyba nie bedzie tam dwoch nocy spala). Sabinka tez dojedzie jeli bedzie mogla.
    Liczymy wiec na te dwa noclegi razem z toba 5 osob. Plus dwie dojazdowe.
    Mysle, ze dobrze byloby wziac domek na te 4-6 osob za 742-780 zl i podzielic sie kosztami jesli ktos dolaczy bedzie mniej na osobe.
    Nie wiem czy w tym domku typu apartament sa dwa pokoje...?
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

ciao-no.. prawie mi pasuje...
    chociaz wolalabym na 3 noce, bo to dluga podroz...
    ale sie dostosuje...
    m
    Agnieszka111 lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów