69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Poza Gruszką musiałaby się jeszcze wypowiedzieć Sabinka. Bo wydaje mi się, że może chcieć codziennie dojeżdżać z Koszalina, tak jak dwa lata temu. Myślę też że chyba bardziej rozsądne będą dwie dwójki, ponieważ Agnieszka pisała, że wolałaby jedynkę. Mnie akurat bardzo by pasował domek dwuosobowy bez aneksu (ten za 114-120 zł). Te mniejsze domki nie ograniczają nam tak czasu pobytu. Jeżeli wszyscy będą dwie noce, to się do tego dostosuję, ale jeżeli jest opcja na trzy, to pójdę za nią.
-
Dziewczynki mnie na razie nie bierzcie pod uwagę bo na razie nic nie wiem...ale podobnie było dwa lata temu, że nie wiedziałam jak będzie z wyjazdem do Francji i już po zabukowaniu pokoi przez was okazało się, że będę w tym czasie w Polsce i dojeżdżałam do was z Gammą, może w tym roku będzie podobnie bo może w ogóle do tej Francji nie pojedziemy ze względu na koszty, jeżlei tak będzie to mogę dojeżdżać i będzie ok - mam nadzieję 
skoro juz stanęło chyba na tym Dąbkach to nie musi być taki większy wspólny domek jak wrzuciłam, możecie sie dogadać i wziąć mniejsze jak wtedy i gdy np dwie osoby ( Kalahari i Krysia) chciałyby na 3 noce to mogą przecież zostać - tak było dwa lata temu, że wyjeżdżałyście w rożnych terminach a ja do was przyjeżdżałam i odprowadzałyśmy na busa i Natkę i Kalahari a Krysia z córką zostały dłużej i też byłam u nich - ale nachalna byłam

ja dalej kaszlę i chrypię, chociaż jest już lepiej ale tak ogólnie mam podły nastrój ....
-
Czyli na razie jest tak: Magda z Krysią domek dwuosobowy na trzy noce. Kasia z Maniusią domek dwuosobowy na dwie noce , Agnieszka jedynka na dwie noce , Gruszka ?. Albo ze mną domek na dwie noce lub może wolisz jedynkę w budynku tak jak ja.Ewentualnie bierzemy duży domek dla wszystkich na dwie- trzy noce . Jeszcze do poniedziałku czekam na Wasze decyzje i dzwonię ( może sie okazać ze nie ma miejsc choć wierze ze tak nie bedzie ).
-
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
Agnieszko to chyba ceny poza sezonem, wrzuć na dole gdzie jest rezerwacja termin jaki nam pasuje to zobaczysz właściwe ceny 
kurczę mam imprezę za 2 tygodnie i nie mam co na siebie włozyć
-
rzeczywiście Sabinko
, tak wyglądają ceny na ostatni weekend lipca
Domek 2-osobowy bez aneksu -400 zł
Domek typu studio z aneksem 4 osobowy-660 zł ( czyli 165 na osobę)
Domek apartament z aneksem 4 + 2 osobowy- 780 zł ( 130 za os)
Pokój 1 osobowy bez balkonu- 880 zł
-
w dużym domku, dwie osoby śpia na kanapach, ale ta oferta jest najkorzystniejsza cenowo- co Wy na to?
-
Agnieszko, ta oferta po 130 zł jest zdecydowanie najkorzystniejsza cenowo. Jeżeli dałoby się to pogodzić z oczekiwaniami nas wszystkich, to mnie by też pasowało (jeżeli te kanapy oznaczają osobne spanie). Wtedy można by ewentualnie zrobić ten duży pokój dla nas wszystkich na dwie noce, a potem tą dwójkę na jedną noc.
-
Witam w niedzielę
pobrane (2).jpg
Krysiu, wydaje mi się, ze tam jest tak:
1 łózko podwójne
2 łózka pojedyńcze
2 kanapy
-
Wszyscy sie fajnie poprzebierali i naprawde super sie bawili. Ja bylam troche przygnieciona na duchu ale latalam glownie miedzy kuchnia i bufetem i nie mialam czasu na myslenie o klopotach. Moze i tak lepiej...
Co do naszego spotkania to mam glupie pytanie. Ta cena 400 zlotych naprzyklad za domek 2 osobowy bez aneksu to jest za dwie noce tak? Czy za jedna noc na dwie osoby po 200 zloty nocleg ? A te 130zl w domku apartamencie to tez cena za weekend czy za osobo/dobe?
Ja generalnie jestem za tym duzym domkiem i moge tam spac na kanapie. Mam tylko maly problem co z mezem- jesli nie jestesmy w Gdyni a w Dabkach. Musze to z nim dzis jeszcze obgadac. Bo my bedziemy prawdopodobnie wczesniej u tesciowej i w drodze powrotnej do domu zajedziemy do Dabek na te dwie noce. No ale wtedy cos musze zrobic z mezem. Gdzies go ulokowac. Nie chce zeby byl z nami, bo to krepujace. Moze zreszta dojade z Gdyni do Koszalina pociagiem tak jak Gruszka-a on po mnie w niedziele do Dabek przyjedzie.
Gruszko- jakie to sa polaczenia? Ile sie jedzie? jaka cena mniej wiecej? Czy juz to moze sprawdzalas. A ty bys jechala ewentualnie dopiero w sobote -tak?
Uprawnienia umieszczania postów