aga-jesli juz... to wez domek ten narozny z tylu kolo siatki....lub inny tez z tylu...nie z frontu.
bedzie kameralniej.....
krysiu. a ty na 2 czy 3 noce? mozemy to jeszcze rozwazyc-ku uciesze dziewczyn![]()
Kasiu niestety... Termin to moze jeszcze ale miejsce...slaby dojazd ale moze jeszcze...:-)
Racje ma Gruszka- ja tam wole byc na spotkaniu z wami a nie z mezem. Jezeli nijak sie nie da zroboc inaczej, to bedziemy sie martwic na miejscu- nie wierze, ze nie znajdzie sie gdzies dla niego jakas kwatera.
Gruszko a moze przyjedziemy razem z tej Gdyni? W piatek-albo w ostatecznosci w sobote.
Agnieszko zatem dla mnie wstepnie dwie noce z ktoras z was razem w domku. Czajnik na wode do gotowania na kawke przywioze ze soba.
O matko – przepyszna sałatka, pachnące ciasta i ten tort!. Co która go zjadła, to wpadała w zachwyt. Jak ja to wytrzymałam? Tylko z każdego dziubnęłam mały okruszek
. Ten tort naprawdę zapowiadał się smakowicie. No nic, wróciłam do swojej rzeczywistości i następnego tygodnia warzywek. Ech …
Agnieszko, mogą być te pokoje dwuosobowe bez aneksu. Raczej też wolę zapłacić tylko zaliczkę. Chyba, że zniżka jest korzystna. A wiesz w ogóle jaka jest? No i teraz nie wiem co z tą ilością dni? Pierwotnie chciałam jak najdłużej, ale córa nie będzie mogła dojechać, a zamiaruję jeszcze podjechać do Szczecina.
Madziu, ale jak bardzo będzie ci zależało na tych trzech nocach, to zostanę. Tylko napisz szybciutko, bo Agnieszka naprawdę musi to już załatwiać.
Agnieszko
a może wziąć domek 6-osobowy i potraktować jako 4-osobowy i jeden 2-osobowy.Mnie się zdaje,że cenowo to wyjdzie na to samo co 2 domki 2-osobowe,a każdy miałby swoje spanie.
Nie wiem jak jest z wielkością,ale może wtedy mialybyśmy sporo miejsca na biesiadowanie w razie kapryśnej pogody![]()
Ostatnio edytowane przez gruschka ; 06-02-2017 o 19:13
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
W domku 4-6 osobowym sa Gruszko dwa osobne lozka i dwa malzenskie. To jednak dwie osoby musialyby sie do siebie przytulic. Ja mam co prawda ostatnio spore gabaryty, ale sie oferuje na takie "przytulanie"! A co! Trzeba isc z duchem czasu i byc otwartym na nowe doswiadczenia!![]()
No właśnie -2 pojedyncze i 2 podwojne czyli 4 osobne spania(2 królewskie,koszt to o ile pamiętam 760 czyli porównywalny z 2 domkami 2-osobowymi,a więcej miejsca i aneks.W razie czego jak jesteś taka chętna to przytulisz Sabinkę
![]()
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html