ciao, ja nie spie..
kolezanki drogie, czy widzialyscie na google map to miejsce?
czy wam odpowiada?
buonanotte
m
Madziu, no tak. Nie ma to jak kubeł zimnej wody
. Ale dobrze, że się przyjrzałaś
. No cóż, mamy miasto. Założenie jest takie, że to tylko dwie noce i raczej nie siedzenie w domu. Ale rozumiem o co ci chodzi. Miasto wyklucza nam siedzenie na pogaduszkach przed chałupką i sprawne dojście do morza, tak jak to było w Dąbkach. Tu wygląda jak wygląda, no ale z kolei mamy już coś konkretnego. Nie wiem do kiedy trzeba wpłacić zaliczkę, ale jeżeli znalazłyby się jakieś niedrogie np. domki kempingowe, które zechcą nas na taki krótki czas, to myślę że możemy się jeszcze i nad tym zastanowić
![]()
wstałam, bo wyprawiam Kubę na wycieczkę. Wyjeżdża o 4 .No i przeczytałam ostatnie wpisy. Madzia przypominam Ci co sama napisałaś:
6
Jeśli coś znajdziecie, to proszę bardzo. Ja teraz nie będę miała czasu bo zaczynamy remont.
Zresztą, może sprawa sama się wyjaśni, bo dostałam od pana od mieszkania meila . Kopiuje go :
"Krotko mowiac skontaktowała sie dzis ze mna kuzynka z Angli, która wstepnie prosila o rezerwacje w terminie 13-29.07. Poprosilem zeby potwierdzila ta sprawe w ciagu dwóch dni.
Bardzo Pania przepraszam, ale w tej sytuacji musze dac pierwszeństwo rodzinie. Jezeli to Pania nie zraza, to w czwartek wieczorem dałbym Pani znac jak to wyszło.
Jeszcze raz przepraszam za taka sytuacje!"
dzień dobry koleżanki
199463_filizanka_talerzyk_lyzeczka_ziarna_kawa_ciastka.jpg
Ja tam nie wiem, ale uważam że to mieszkanie to bardzo fajna opcja, a miejsce jak miejsce , Gdynia to nie jest piękne zabytkowe miasto jak np. Gdańsk. I trzeba brać pod uwagę stosunek ceny do tego co otrzymujemy, Za taką cenę nie będzie mieszkania z widokiem na morze.
A mi się wydaje że panu się ktoś trafił na dłuższy przyjazd i nie koniecznie kuzynka z Anglii, no cóż życie....
ciao,
a czy ewentualnie moglybysmy przesunac termin o kilka dni i ..miejsce na troche poludniowo-centralna polske, to mialabym konkretna propozycje..
i.. nie ma sie co martwic mamy duzo czasu, jeszcze cos wymyslimy.
a ja aga mialam na mysli miasto-w takim, no powiedzmy, "lepszym wydaniu" zeby nie krecic sie w autobusach i tramwajach bo czasu malo-sorry, ze zamacilam.
wszystko przed nami!!!
ciao,
szukam,
znalazlam gdynie, ale na min. 3 dni-termin jeszcze wolny-4 lozka-4-5 osob 3 dni 700 zl/
czyli przy 4 osobach koszt dzienny 87zl. w linku sa recenzje roznych ludzi , ktorzy tam mieszkali-
ciao
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]