przynajmniej 3 noclegi, a my chcemy na dwa
przynajmniej 3 noclegi, a my chcemy na dwa
Maniusiu
Gdynia od jakiegoś czasu(ku mojej rozpaczy)jest postrzegana jak kurort....Jak jest dobra lokalizacja i dobre warunki to jest drogo.
W SeaTowers zawsze są miejsca
Już pisałam,ze prawa rynku są takie,że jeśli można wynająć na dlużej za większe pieniądze to trudno się dziwić,ze właściciele tak właśnie robią...
Za rozsądne pieniądze to albo inny termin albo inne miejsce....
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
Ale się porobiło...
A co się porobiło Sabinko?
Witajcie po południuLedwo żywa, bo wynosiliśmy wszystko z sypialni, zabezpieczyliśmy okno i podłogę przed zniszczeniem. Dziś mąż zaczyna skręcać meble a w piątek zacznie malować. Mam nadzieję, że na początku przyszłego tygodnia będę miała nową sypialnię
W przyszłym tygodniu mamy kolację w knajpie Mateusza Gesslera...jak dobrze, że nie ja płace
Madzia, jak tam poszukiwania???
Witajcie!
Na razie poczekajmy do czwartku. Nastawiłam się na spotkanie z wami, dlatego tak ochoczo przyjmuję wszystko, co może nas prowadzić do celu. Nie ukrywam jednak, że bardzo się ucieszyłam i poczułam ulgę, kiedy wczoraj pojawiła się nadzieja, że coś jest już na pewno. Co z tego będzie okaże się jutro, ale musimy popatrzeć realistycznie. Jeszcze dwa lata temu mogłyśmy jechać w ciemno gdziekolwiek i nie byłoby problemu. Teraz 500 + i obawa przed wyjazdami za granicę robi swoje.
Madziu, wiem że masz pomysł awaryjny, ale poczekajmy jeszcze, co ten facet odpowie Agnieszce.
Agnieszko chodziło mi o to że wszystko się sypie w sprawie noclegów...
Na szczęście jest jeszcze trochę czasu i mocno wierze ze coś znajdziemyjs teraz nie mam czasu ale mam nadzieje ze dziewczyny szukają, a może facet da jutro pozytywna odpowiedź
Gdynia no no to jest to!