Strona 1440 z 3048 PierwszyPierwszy ... 440 940 1340 1390 1430 1438 1439 1440 1441 1442 1450 1490 1540 1940 2440 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 14,391 do 14,400 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

sabinko- dobra, to wieczorem przepije sprawe..
    ale delikatnie bo jutro mam "rozmowy" musze byc kontaktowa....

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

acha..sabinko , a jak waga?
    ja jeszcze musze sie doczolgac do tej suwakowej..po swietach i wojazach.
    z trudem,ale sie czolgam.....

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Kalahari o wadze nie będę mówić bo wstyd ...
    to, że nie było mnie jakiś czas na forum było spowodowane moimi rozmowami ze sobą, poważnymi rozmowami...
    jakoś na razie dogadałam się sama ze sobą ale co z tego wyniknie to się zobaczy
    Jolinko moim zdaniem wizyty u dietetyków nic nie dają jeżeli nie potrafimy trzymać się otrzymanej od nich rozpiski, a to jest mój problem a podejrzewam że i twój, ja próbowałam z różnymi dietami, bywałam różnych dietetyków, również w Naturhouse, diety otrzymywane od nich były całkiem do rzeczy, co z tego jak nie potrafiłam się ich trzymać.... jak same nie poustawiamy sobie w głowie, że robimy to dla siebie i tylko my możemy zdecydować kiedy przestać jeść, to nic z tego nie będzie, nawet najlepsza rozpiska od najlepszego dietetyka nie pomoże...

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

SAbinko
    święta racja z dietetykami.Oni przecież cudów nie wymyślą a my i bez nich wiemy,że dla figury i zdrowia jabłko lepsze od pączka.
    Ale co z tego jak główa wie jedno a ręka ,jak nie nasza,wklada do buzi zupełnie co innego i o wiele za dużo

Kalahari
    no to działo się u ciebie i jeszcze dzieje,ale masz rację.pomimo obaw najlepiej rozjaśnić sytuację.Będziesz miała fajniejszą pracę ,nowe wyzwania i to jest super.Strasznie jest siedzieć całe dnie w dennej ,nudnej robocie.

Sprawa Gdyni na spotkanie widzę,że jeszcze się tli
    Wiele rezerwacji jest z możliwością rezygnacji i pewnie sporo miejsc wróci na rynek.Coś się na pewno znajdzie,nie tu to gdzie indziej.
    poza tym Gdynia jest dość droga i pewnie część osób wybierze tańsze miejsca na wakacje.

Kasiu
    tak jak ci dziewczyny napisały, najgorzej chować głowę w piasek i żyć w niepewności.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!
    O chowaniu glowy w piasek w moim przypadku nie moze byc mowy.
    Naleze do osob, ktore do problemow podchodza ofensywnie...nawet czasami nadgorliwie!
    Zamiast odczekac na rozwoj wypadkow to ja juz dzialam!
    - 1- dzis podpisalam umowe na staz w tej firmie, w ktorej bylam na rozmowie w polowie stycznia.
    Nie mowilam nic o tym wczesniej, bo nie chcialam zapeszyc, ale juz kilka dni temu dostalam zaproszenie na kolejna rozmowe.
    I dzis wlasnie tam bylam! Ciesze sie bardzo i jedyna lyzeczka dziegciu jest informacja, ze jest to ponoc firma, w ktorej nikt jeszcze po praktyce nie zostal przejety. Po prostu oni wola oszczedzac i brac kolejnych stazystow...zamiast zatrudniac na stale. No ale zobaczymy... -moze i ja sama nie bede chciala tam zostac...bo znajde cos lepszego?
    2- w kwestiach natomiast rozwiazania umowy z poprzedniej pracy, po doinformowaniu sie (w szkole) zdecydowalam sie narazie nie podejmowac zadnych krokow. Wiem juz, ze w zasadzie to ja stoje teraz na lepszej pozycji niz moj pracodawca. Ja moge zlozyc wymowienie cztery tygodnie wczesniej a oni musza to zrobic z 6 miesiecznym wypowiedzeniem-czyli ze jesli pod koniec praktyki bede wiedziala, ze mam gdzie indziej prace to moge wtedy wlasnie wymowic stosunek pracy. Jesli natomiast nic nie znajde innego, to mam prawo do 6 miesiecznego otrzymywania wynagrodzenia-i jesli np pojde w tym czasie na kilkakrotne chorobowe to oni na tym kiepsko wyjda- nie sadze wiec zeby mnie chcieli trzymac na sile. Tak czy owak postanowilam sie tym nie zagryzac w chwili obecnej. Jedynie troche martwi mnie tylko to, czy formalnie nie powinnam u nich juz teraz zglosic ochoty na staz w dziale administracyjnym-czy potem nie moge mi zarzucic, ze tego nie zrobilam.
    Boje sie jednak, ze nie daj Boze wyraza zgode i wtedy co? isc do nich przeciez w rzeczywistosci absolutnie nie zamierzam.

Madziu-podziwiam cie za sily witalne i ta nieustepliowsc. Mnie absolutnie nie byloby stac na taka rewolucje w zyciu zawodowym. Wole jakas cicha posadke do emerytury...

Sabinko- kochana jestes! I bardzo ciesze sie, ze znowu jestes!

Jolinko-odezwij sie tutaj! Czekamy!
    Dziewczyny...rozmawialysmy z Jola przez 1,5 godziny we wtorek. Niech zyje skype!!!

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Dziewczyny...rozmawialysmy z Jola przez 1,5 godziny we wtorek. Niech zyje skype!!!
    Niech żyje skypeMożna rozmawiać za darmo siedząc wygodnie w fotelu....choć następnym razem gdzie indziej usiądę z laptopem...bo widać było mój podwójny podbródek
    - 1- dzis podpisalam umowe na staz w tej firmie, w ktorej bylam na rozmowie w polowie stycznia.
    Kasiu super wiadomość!!!A mówiłam Ci,że skoro zaprosili Cię na kolejną rozmowę,to znaczy,że im się spodobałaś i może będą mieli dla Ciebie propozycję stażuTeraz się tym nie zamartwiaj czy oni zatrudniają osoby po stażu czy nie.Kiedy będziesz zaczynać ten staż i ile potrwa?Będzie w dziale administracji?
    Jolinko-odezwij sie tutaj! Czekamy!
    No jestem...jestem,choć chciałabym się z powodu wagi zakopać w mysiej norze i zostać tam na długo,bardzo długo.

"Pogadałam" dziś sama ze sobą i troszkę mi lepiej...troszkę się pozbierałam.Już myślałam,że poddałam się na dobre,ale gdzieś tam jeszcze w środku tkwi we mnie odrobina chęci do walki o siebie.Weszłam dziś w końcu na wagę-dobrze nie jest,ale myślałam,że będzie więcej.Na wadze 92.8 kg.W sumie odkąd biorę sterydy i ostatnie prawie 2 tyg. obżarstwa przyniosły mi 5.8 kg na plusie
    Ostatnio edytowane przez Jolinkaa ; 17-02-2017 o 07:40

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Cytat Zamieszczone przez Jolinkaa Zobacz posta
    Kasiu super wiadomość!!!A mówiłam Ci,że skoro zaprosili Cię na kolejną rozmowę,to znaczy,że im się spodobałaś i może będą mieli dla Ciebie propozycję stażuTeraz się tym nie zamartwiaj czy oni zatrudniają osoby po stażu czy nie.Kiedy będziesz zaczynać ten staż i ile potrwa?Będzie w dziale administracji?
    No ja juz taka jestem, ze zawsze znajde sobie cos zeby miec powod do zmartwien...
    Staz zaczynam 27 marca i bede go robic w dziale personalnym.

A zadnej drugiej brody nie widzialam...patrzylam na smiejace sie oczy!
    krysiapysia and sabinka57 like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Kasiu, wspaniała wiadomość

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Kasiu super

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

No i pięknie Kasiu
    Już przynajmniej sprawa stażu się rozwiązała
    Jolinko nie ma to tamto - walczymy dalej.

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka

Uprawnienia umieszczania postów