Agnieszko, od pana na razie cicho?
Madziu, jak ty się uchowałaś z tym swoim wielkim entuzjazmem?Wielkie gratki za zatwierdzony projekt i podziw dla twojego zapału!
A z tego grubego materaca cieszę się razem z tobą
. I oczywiście – dasz radę!
Kasiu brawo, zuch dziewczynka!Dobrze, że masz już coś konkretnego na staż, chociaż dobrze by chyba było, żebyś jeszcze się trochę porozglądała. A nuż znajdziesz coś bardziej stabilnego czasowo? No ale to już ewentualnie i na spokojnie.
Sabinko, oczywiste że zauważalny był brak twojej obecności. Ponieważ jednak z racji swojej niepewnej sytuacji wyjazdowej nie chciałaś się za bardzo włączać w nasze dyskusje, więc ja akurat uznałam, że czasowo będziesz mniej widoczna.
A na wo trwam, zaczęłam trzeci tydzień i mam nadzieję przejść przez pełny cykl.
Agnieszko, z pełnym zadziwieniem i niedowierzaniem życzę dobrej zabawy przy remoncie![]()
.
Gruszko, jak tam joga, bo nic nie pisałaś?
Jolinko, z tymi dietami i dietetykami to jest trochę tak, jak napisała Sabinka. Wszystko zaczyna się w głowie. Też byłam u wielu dietetyków i brałam rozpiski, ale potem nic z tym nie robiłam. Jeżeli jednak czujesz już chęć działania, to działaj! Na Naturhouse byłam i nie skorzystałam, a dwie moje koleżanki w tym samym czasie pięknie schudły i co więcej, równie pięknie swoją wagę trzymają. Tak więc jak będą chęci, to jak najbardziej masz szansę na sukces.
Bbaaju czy Gdynia „to jest to” to się dopiero okaże.

69314Lubią to
LinkBack URL
O LinkBack
Wielkie gratki za zatwierdzony projekt i podziw dla twojego zapału!
A z tego grubego materaca cieszę się razem z tobą
. I oczywiście – dasz radę!
Dobrze, że masz już coś konkretnego na staż, chociaż dobrze by chyba było, żebyś jeszcze się trochę porozglądała. A nuż znajdziesz coś bardziej stabilnego czasowo? No ale to już ewentualnie i na spokojnie.
.
.
.
Odpowiedz z cytatem