Strona 1441 z 3048 PierwszyPierwszy ... 441 941 1341 1391 1431 1439 1440 1441 1442 1443 1451 1491 1541 1941 2441 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 14,401 do 14,410 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Agnieszko, od pana na razie cicho?

Madziu, jak ty się uchowałaś z tym swoim wielkim entuzjazmem? Wielkie gratki za zatwierdzony projekt i podziw dla twojego zapału! A z tego grubego materaca cieszę się razem z tobą . I oczywiście – dasz radę!

Kasiu brawo, zuch dziewczynka! Dobrze, że masz już coś konkretnego na staż, chociaż dobrze by chyba było, żebyś jeszcze się trochę porozglądała. A nuż znajdziesz coś bardziej stabilnego czasowo? No ale to już ewentualnie i na spokojnie.

Sabinko, oczywiste że zauważalny był brak twojej obecności. Ponieważ jednak z racji swojej niepewnej sytuacji wyjazdowej nie chciałaś się za bardzo włączać w nasze dyskusje, więc ja akurat uznałam, że czasowo będziesz mniej widoczna .
    A na wo trwam, zaczęłam trzeci tydzień i mam nadzieję przejść przez pełny cykl.

Agnieszko, z pełnym zadziwieniem i niedowierzaniem życzę dobrej zabawy przy remoncie .

Gruszko, jak tam joga, bo nic nie pisałaś?

Jolinko, z tymi dietami i dietetykami to jest trochę tak, jak napisała Sabinka. Wszystko zaczyna się w głowie. Też byłam u wielu dietetyków i brałam rozpiski, ale potem nic z tym nie robiłam. Jeżeli jednak czujesz już chęć działania, to działaj! Na Naturhouse byłam i nie skorzystałam, a dwie moje koleżanki w tym samym czasie pięknie schudły i co więcej, równie pięknie swoją wagę trzymają. Tak więc jak będą chęci, to jak najbardziej masz szansę na sukces.

Bbaaju czy Gdynia „to jest to” to się dopiero okaże .
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Krysiu cisza . Jak do jutra sie nie odezwie to będę do niego dzwonić
    sabinka57 lubi to.

Agnieszko, ciekawe w takim razie czy w ogóle odbierze? No zobaczymy

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Witam w piątek

images (3).jpg

Dziś pan skończy malować pokój, wczoraj w międzyczasie naprawił drzwi, które od dłuższego czasu nie chciały się zamykać. Jutro przyklei listwy przypodłogowe i w niedzielę zaczniemy sprzątać i wstawiać meble.
    Dziś idę do restauracji, w której będzie 18 Kuby uzgodnić menu...wiecie, że koszt takiej imprezy, to prawie koszt talerzyka na wesele??? Masakra!, no, ale w końcu 18 jest raz w życiu. Pozwoliliśmy mu zaprosić całą klasę, a nas rodziny będzie 7 osób.

Krysiu, gratuluję trwania w diecie. Naprawdę szczerze gratuluję Ja po wszystkich imprezach, czyli od środy popielcowej też postaram się spróbować ją zrobić. A powiedz, ważyłaś się? Jak rezultaty? A czy odczuwasz jakieś skutki zdrowotne?

Sabinko, Jolu, zagrzewam was do walki

Sabinko, a nie chcesz wpisać się na akcję tabelkową? To naprawdę fajna mobilizacja i dziewczyny dają dużo pozytywnej energii do odchudzania, a jak trzeba to i w tyłek kopną

Magda, super, że działasz zawodowo. W mojej pracy nic tak mnie nie nudzi i zniechęca jak stagnacja. Uwielbiam wyzwania i zawsze chętnie je podejmuję. Pisz jak Ci idzie, bo to ciekawy projekt. Nawiasem mówiąc, moja córka pisze teraz artykuł o kobietach w zakładach karnych.

Gruschko, ja też mam nadzieję, że znajdziemy coś na spotkanie

Milego piątku dziewczynki

ps. napisałam do pana od mieszkania meila
    sabinka57 lubi to.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Agnieszko
    myślę,że akcje tyle samo osób motywują co dołują....Ja sobie obiecałam,że nigdy więcej i kiedy mnie kusi entuzjazm innych,to muszę sobie powtarzać wielokrotnie,że to nie dla mnie....Zdecydowanie lepiej mi idzie w cichym kątku osobistym.
    Ale ja w ogółe lubie być sama.Towarzystwo też uwielbiam,ale prędzej zmeczy mnie towarzystwo niż dokuczy samotność.
    Krysiu
    skoro mało piszę o jodze to nietrudno się domyślić...Całkiem nie porzuciłam,ale przydaloby się więcej entuzjazmu....W moim klubie właśnie utworzyli jakąś kombatancką grupę,ale na taki upadek chyba jeszcze nie jestem gotowa.Roweru,roweru co rano mi trzebaWtedy jogowe rozciąganie samo się robi i to z wielką przyjemnością

Sabinko
    no mnie bardzo ciebie brakowało,ale ponieważ sama czesto potrzebuję przerw w aktywności forumowej to nie ośmieliłabym się ciebie nawoływać....
    Kasiu
    u nas niestety też są firmy,ktore zatrudniaja tylko na staż bez perspektywy zatrudnienia,a tylko by wykorzystać dotacje. Więc uważąj i moze,jak radzą dziewczyny, rozejrzyj się jeszcze za czymś innym.

Wszystkie bardzo pozdrawiam,bryzy nie ma ,bo dawno( z rozsądku) nad morzem nie bylam,mam nadzieję,ze wkrotce to się zmieni.
    Mam ,jak na moje potrzeby,super nowoczesny telefon i postaram sie męczyć was zdjęciami morza o poranku....
    Agnieszka111 lubi to.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry

Krysiu no super, tyle już jesteś na wo i trwasz dalej i oby to trwało jak najdłużej
    ciekawa też jestem jak twoja waga na to reaguje, coś spadło na pewno ale ile? czy się nie ważysz i wskoczysz dopiero jak skończysz dietę i spadnie ci sporo kilogramów? tak czy owak trzymam kciuki, że ci się udało jak najdłużej

Agnieszko no nowa sypialnia to jest na pewno to tym bardziej, że jak piszesz wszystko w niej wymieniłaś - to naprawdę nowa sypialnia a nie tylko odnowiona

Gruszko takie akcje tabelkowe też nie dla mnie, chociaż kiedyś wydawało mi się, że i owszem ale jak raz i drugi zawaliłam sprawę to już nie wracam do takich rywalizacji..też wolę "w cichym kątku osobistym" a szczególnie ten cichy kątek osobisty pasuje mi gdy muszę porozmawiać ze sobą na poważnie
    też lubię być sama chociaż i towarzystwo też lubię ale trafnie to ujęłaś "prędzej zmeczy mnie towarzystwo niż dokuczy samotność"

Awatar bbaaja
    bbaaja jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    bydgoszcz

Kasiu bardzo sie ciesze z Toba:-)
    Krysiu gdyby wyjazd by do gdyni istnieje prawdopodobienstwo ze bym przyjechala... Krysiu czy to Ty pisalas ze bylas na diecie bialkowej i padly Ci stawy... Ja byla tez na tej diecie i mam "zepsuty" staw biodrowy...
    Jolinko pozdrawiam Gruszko , Sabinko i wszystkie Was pozdrawiam tez :-)

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Pan mi napisał, że termin jest wolny. Możemy jechać do Gdyni. Dajcie ostateczną odpowiedź, co mam robić. Rezerwujemy, czy jeszcze szukamy?

Agnieszko, to chyba rezerwujemy! Dziewczynki piszcie szybciutko

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Co tu pisac Krysiu-przeciez juz ustalilysmy, ze bierzemy te propozycje...nawet jesli nie jest na 100% to ta wymarzona-ale jednak jest!
    Ty jestes na tak, obie Agnieszki rowniez. Madzia miala watpliwosci ale jej propozycja byla trzydniowa a tego nie chcialysmy.
    Moim zdaniem zawsze mozna zrezygnowac. Agnieszko przypomnij prosze ile jest wymagana zaliczka i do kiedy mozna odmowic.

Uprawnienia umieszczania postów