Strona 1455 z 3048 PierwszyPierwszy ... 455 955 1355 1405 1445 1453 1454 1455 1456 1457 1465 1505 1555 1955 2455 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 14,541 do 14,550 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Twoje Agnieszko tulipany sa tez piekne. Podobaja mi sie takie bladorozowe, jakby niewinne...

Co do jedzonka to ja dzis jestem z siebie dumna. Udalo mi sie od obiadu, na ktory byla ryba z warzywami juz nic wiecej nie wlozyc do dzioba. Zaczynam od teraz tak wlasnie robic, zeby w dni postne (poniedzialek, srode i piatek) zamykac okienko jedzeniowe o 13 tej a potem juz tylko pic. Zobaczymy jaki to przyniesie rezultat. Ja tez Sabinko czuje sie ostatnio non stop taka ociezala i przejedzona. U mnie nie jest to jednak ilosc jedzenia ale jego czestotliwosc.
    Ja praktycznie jem na okraglo jakies drobiazgi i moja biedna insulina nie ma za grosz spokoju...
    Agnieszko -ta metoda nie jedzenia popoludniowego i wieczornego to chyba tez twoja metoda prawda?

Zainteresowanych odsylam do tego linka...[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Jolinko...

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Dzień dobry w sobotę images (10).jpg

Jedziemy dziś do Warszawy, więc będzie jedzenie imprezowe, ale nie zjeść tortu u Sowy i risotta u Gesslera, to tak jak być w Warszawie i nie widzieć Pałacu Kultury

W tym tygodniu zgubiłam 100 gram i 1 cm Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-hihotek.gif w sumie, to i tak nieźle zważywszy na to, że dobrze zaczęło mi iść dopiero od środy

Kasiu, zgadza się. Ja tak się odchudzam, ale jem tak codziennie. ( oprócz dni, w których zawalam, ostatnio są to sobota i niedziela, często tez jeszcze poniedziałek, a zdarz się, że i wtorek ) dlatego teraz tak wolno i mało mi idzie. Ale właściwie wagę mam już dobrą, figura też mi się podoba, wiec tak naprawdę te ostatnie 3 kg, to taki zapas, na ewentualne kiedyś tam przytycie

Dobrego dnia wszystkim życzę

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

hej
    dzięki Agnieszko za kawę
    włosy mam jasny blond z jaśniejszymi pasemkami, na razie czuję się dziwnie bo dawno tak jasnych nie miałam,ale jest zmiana a o to chodziło.
    wszyscy mówią że ładne
    waga lekko spadła, od początku roku 2 kilo, co jest strasznie mało,no ale może teraz będzie lepiej, robi się cieplutko i zacznę wreszcie maszerować po południu. No i nie jest tak ciemno wieczorem.
    Jak się nareszcie porządnie zepnę to może coś z tego będzie.
    A widzę że wiecej z nas ma problem z trzymaniem się w ryzach, więc dziewczyny bierzemy się razem i nie odpuszczamy:
    I to od dziś nie od jutra!

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Maniusiu, bardzo bym chciała od dziś, ale nie dam rady
    Gratki za zgubione kilogramy.Mnie średnia za ubiegły rok wyniosła, trochę ponad kilogram miesięcznie. Jeśli w takim tempie będziesz chudła, masz szansę zgubić ponad 12 kilo w ciągu roku. A to już bardzo dużo

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Aga ty już sie nie musisz sprężać bo już osiągnęłaś cel prawie w 100 % a nawet jak nie dogonisz tych 3 kg to i tak jest bardzo dobrze, ja bym już pod sufit skakała z radości. Na razie te moje 2 to spadek nadbagażu a jeszcze dwa zostały do nadrobienia, widzę że dobrze mi robią te krótkie posty. I będę je stosować regularnie.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!

Slusznie kolezanki prawia z rana! Nie ma co marudzic...trzeba dzialac!

U mnie maly spadeczek w skali tygodnia ale jest! Bylam dzis troche rozczarowana na wadze, bo bylam w tym tygodniu naprawde grzeczna i oczekiwalam na wiekszy spadek no ale co robic... jest jak jest! I dobrze, ze chociaz tyle!

Maniusiu-moze wrzucisz jakas foteczke chociaz na krotko? ja raz tylko w zyciu bylam blondynka i nie byl to dobry wybor!

Agnieszko- milego pobytu w Warszawie. Pozdrow ode mnie stolice. Ja dzis uciekam znowu do ogrodka - robie dalej porzadki na grzadkach i cieszy mnie to...bo uwielbiam patrzec na taki "uporzadkowany" ogrodowy swiat!
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Kasiu, gratki za spadek...mały nie mały, ale jest pewnie, że człowiek wkurza się, gdy się stara, a tu dooopa, albo mało ale cieszmy się tym co jest.
    Ja w tym tygodniu też wejdę trochę w ogród, bo widzę, że dziś już prawie nie ma śniegu, więc przynajmniej zobaczę co tam słychać , może co nieco pograbię ale nie obiecuję...może tylko spiszę na kartce co trzeba zrobić i podsunę mężowi

Sabinko, dziś jest nowiusieńki dzień, fajny na dietkę

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

[QUOTE=Agnieszka111;3460501
    może co nieco pograbię ale nie obiecuję...może tylko spiszę na kartce co trzeba zrobić i podsunę mężowi

Sabinko, dziś jest nowiusieńki dzień, fajny na dietkę [/QUOTE]

Agnieszko- nie podsuwaj mezowi. Sama zrob. To tez spalanie kalorii! No ja przynajmniej w duzej czesci tak to traktuje.

A poza tym ...co to znaczy Sabinko, dzis jest fajny dzien na dietke? Tylko Sabinka ma sie odchudzac?
    Wszystkie jestesmy Sabinkami!
    Dziewczyny ! Dzialamy! Dietkujemy dzisiaj! Tak...zeby wieczorem mozna bylo powiedziec- to byl dobry dzien!
    Jolu! Hop! Hop! Obiecalas sie pojawic...
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    A poza tym ...co to znaczy Sabinko, dzis jest fajny dzien na dietke? Tylko Sabinka ma sie odchudzac?
    masz rację Kasiu, Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-o-g-upia.gif, mea kulpa..., dziewczyny do bojuuuuu ściskam Was wszystie i trzymajcie się dziś dzielnie w diecie

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    no u mnie dzisiaj dzień nie za bardzo na dietkę bo wieczorem mamy imprezę, moja "piwna" przyjaciółka ma dzisiaj 15 rocznicę ślubu i robią imprezę w restauracji, zaproszenie mamy na 17 a impreza planowana jest do 14 ( albo i dłużej) więc będzie się działo ...oj będzie diety na pewno nie będzie
    a rocznicę ślubu ma dopiero 15 bo długo była panienką i wyszła za mąż w wieku 45 lat za faceta 10 lat młodszego nie przepadam za nim ale w końcu to jej wybór

gratulacje Agnieszko, Maniusiu i Kasiu no i pewnie Krysiu ale Krysia bardzo tajemnicza i nie podaje ile schudła ale o ile pamiętam nie wchodzi na wagę tylko po ciuchach ocenia

moja córka robiła 9 dniowy detoks ( kupiony jakiś zestaw - aloes i inne cuda), twierdzi, ze świetnie się po tym czuje, z jej koleżanki również a schudła 3 kg, tylko dosyć droga ta impreza bo sprawdzałam - u nas zestaw produktów kosztuje 520 zł
    Jolinkaa and Agnieszka111 like this.

Uprawnienia umieszczania postów