Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...36&oe=59343E9B
Dzien dobry dziewczynki!
Ucieszyl mnie Jolu twoj wczorajszy wpis. Nie komentowalam go na biezaco, bo bylam juz wcieczorem padnieta i jakas taka moralnie "wyzuta"...:beurk: Ogladalam bowiem film, w ktorym gra corka naszego przyjaciela z mlodosci Michalina Olszanska. Jest ona rowiesniczka naszej Madzi i gdy ja wczoraj widzialam w tym filmie w tak smialych scenach erotycznych i jednoczesnie tak przygnebiajacej tematyce -zastanawialam sie jakie pietno wywiera cos takiego na mlodym czlowieku. No i dokad zmierza dzisiejsze kino, skoro w kinie nie ma juz miejsca na iluzorycznosc a panuje wszedobylska ...doslownosc!:arf:
http://www.telemagazyn.pl/artykuly/j...deo-48249.html
1 załącznik(ów)
Dzień dobry w niedzielę.
Załącznik 38425
Wróciliśmy wczoraj dość późno, ale zdążyliśmy jeszcze pooglądać Eurowizję.
W Warszawie było super, knajpa świetna, najadłam się po same uszy. J
a to jadłam normalnie- risotto, sałata, krem brule, ale reszta, to proszę was, jakieś jelenie, wątróbki, pieczenie z egzotycznych zwierząt, zupy rybne z czymś tam po francusku, itp:oh:
Potem był tort urodzinowy,szampan, no rozpusta jednym słowem.
Wcześniej zanim wyjechaliśmy z domu zjadłam dwie kromki chałki z masłem i dwie kanapki z masłem i dżemem,
w drodze loda, serki z sosem żurawinowym, ciastko z wiśniami w Mc Donalds....To chyba jakiś cud, że dziś na wadze mam tylko kilogram więcej :D:D
To tak ku po krzepieniu tych, które miały wczoraj cięzki dietetycznie dzień :D
Dziś pokuta, więc Sabinko, plan jedzeniowy jest taki:
-rano, owsianka na mleku z solą ( zjadłam)
-potem owoce- mam wiśnie i jabłka ( na surowo zjem)
- obiad- udko z kurczaka i surówk
nic,nic, nic...no może sok z marchwi sobie zrobię.
Wieczorem napiszę jak wyszedł mi plan.
Maniusiu, dobry kolor i fryzura. Moim zdaniem korzystniej wyglądasz i w krótszych włosach.
Joluś, oczyszczanie też daje podobne objawy do tych, które miałaś. Tylko że chyba nie po jednym dniu...może na wszelki wypadek idź do lekarza żeby ustawił Ci leki.
Kasiu, pamiętam to zdjęcie, bo ja wtedy ważyłam o ponad 10 kilo więcej niż Ty, i strasznie zazdrościłam Ci figurki :)Wbrew temu co sama o sobie myślisz, teraz wcale nie wyglądasz gorzej, ba jestem pewna, że w podobnym stroju, w gorsecie, wyglądałabyś identycznie :)
W piątek mamy imprezę osiemnastkową Kuby, choć urodziny ma 8 marca, od środy będę miała już pełen dom gości :party:, wszyscy wyjeżdżają w sobotę. jak to dobrze, że mam urlop...
Miłej niedzieli dziewczynki :)
I znów dwie kawy :love:...widziałam na dole Maniusię, myślałam, że i ona trzecią dorobi :D
Cytat:
Zamieszczone przez
kasiaogrodniczka
no i dokad zmierza dzisiejsze kino, skoro w kinie nie ma juz miejsca na iluzorycznosc a panuje wszedobylska ...doslownosc!
o własnie kasiu, ja tez wole jak się zostawia coś wyobraźni
OKAZUJE SIĘ ŻE ZAPISUJE SIĘ BE CAPSLOKA ?
Agniesko, księguję i podgladam co tu się dzieje
cchciałam policzyc wczorj, ale najpierw pojechalam na wystawe kotów, a potem znajomana kawe wpadla i cały dzien zszedl
5 załącznik(ów)
Maniusiu, a co to za koty? Twoje wszystkie???
Dzień dobry :)
Ja odpoczywam po wczorajszej imprezie - było super rozrywkowo, kupa śmiechu bo sprawdzane były różne aspekty 15 letniego pożycia moich przyjaciół, inne atrakcje, tańce, hulanki, swawole, wytanczylismy się i wybawilismy do drugiej, oczywiście pojadlam i popilam winka bo jakżeby inaczej:)
Od jutra planuję liczyć kalorie i brać przykład z Agnieszki :)
Jolinko a może na poczatek skorzystam w wrzuconego przez Ciebie oczyszczania przez cztery dni???
Ale nie cierpię octu jabłkowego...
Agnieszko to koty z wystawy która była w moim mieście, niestety nie moje, razem to są warte kilka tysięcy - jeden od 1500 do 4000 ( ten łysy)
Lysy odpada! Nawet jakby chcieli doplacic!:mdr:
Najladniejszy to ten tygrysek ostatni!:)
Koty sa fajne-szczegolnie malutkie... ale ja i tak pozostane psia mama!:money:
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...67&oe=594C1636