Strona 1459 z 3048 PierwszyPierwszy ... 459 959 1359 1409 1449 1457 1458 1459 1460 1461 1469 1509 1559 1959 2459 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 14,581 do 14,590 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Ja chyba ciągle najbardziej lubię ludzi,nawet ze wszystkimi ich ułomnościami

Kasiu
    trochę mnie kusi Mosley,pamiętasz kiedyś razem nam dobrze na nim szloI szatański pomysł,zeby pożenić go z dr Pape(ale mi "nowoczesny"związek wyszedł),ale najpierw muszę ruszyć z porządnym ruchem.
    U mnie paradoksalnie im więcej ruchu tym mniej głupich zachcianek i łatwiej trzymać się ustalonych zasad.
    W mojej ukochanej trójce ( tak nikczemnie teraz zepsutej i zmaltretowanej) byla ostatnio audycja o dobrodziejstwie wchodzenia po schodach.
    Bardzo się ucieszyłam,bo mi to pasuje a miałam trochę obaw o kolana.Ale okazuje się ,ze niepotrzebnie,bo to o wiele bezpieczniejszy ruch niż bieganie.
    Więc schodami w górę,schodami w dół
    Ostatnio edytowane przez gruschka ; 20-02-2017 o 09:54
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Anoolko, ja jakoś nie wyobrażam sobie domu bez psa...Za każdym razem mówię, że to mój ostatni...i znów biorę kolejnego. W całym swoim życiu może miałam z pół roku przerwy między kolejnymi psami. Nawet w bloku mieliśmy jamnika i sznaucerka

Aga, fajnie, kolejna wyprawa do sklepu Ja tam bym się nie zmartwiła

Jeszcze wam nie napisałam, że w knajpie u Gesslera, siedzieliśmy obok stolika, przy którym siedział W. Mann z towarzystwem. Wywołał spore poruszenie, bo wszyscy go kochają ale ludzie kulturalnie się zachowali, i nikt nie ganiał do niego z telefonem

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Madzia, a ty co tak przelotem , dzień dobry i dobranoc ?
    Jak tam idzie Ci projekt?

Gruszko, dzień dobry

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Aga, fajnie, kolejna wyprawa do sklepu Ja tam bym się nie zmartwiła
    ja nie przepadam za specjalnie za zakupami, a w sklepach takie wszystko dziwne- niekształtne i liche materiały

kupiłam taki żakiet[ATTACH]38448
    [/ATTACH]
    żeby coś lepszego kupic to trzeba by się wybrać do Katowic albo Łodzi, ale to już się opłaca na większe zakupy
    Załączone miniatury Załączone miniatury Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-ql891-09m-002.jpg  

Awatar gruschka

365 schodów
    sabinka57 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

świetny żakiecik A wiesz jak sprawdzić, czy w przymierzalni jest wyszczuplające lustro?Trzeba dotknąć palcem, i jeśli widzisz, że dotykasz palcem w palec, to jest dobre, jeśli za opuszkiem masz jeszcze kawałek lustra ( nie dotykasz się opuszkami) to znaczy, że lustro jest wyszczuplające.

Na razie sprawdziłam, że oszukują w espricie, który bardzo lubię

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

taki artykuł widziałam
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    sabinka57 lubi to.

Awatar gruschka

Lustra trochę oszukują,ale nie wiem czy to taka wada...
    Bardzo naturalistyczne w Spencerze sprawiają,ze zazwyczaj wychodzę bez zakupów
    Najbardziej lubiłam takie w Jackpot Cottonfield,delikatnie wysmukające,a w domu i tak te rzeczy zawsze mi się podobaly..

Trzeba mi się wziąć do jakiej pracy,bo jak mnie nie byłó to nie byłó,a jak przybyłam,to się rozpanoszyłam na całego.....

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Cytat Zamieszczone przez gruschka Zobacz posta
    Lustra trochę oszukują,ale nie wiem czy to taka wada...
    - dla mnie ogromna. Wszystkie rzeczy, które w tamtym tygodniu kupiłam w tym sklepie jutro odwożę, bo w domu, gdy przejrzałam się w normalnym lustrze, okazało się, że wszystko wygląda nie tak fajnie jak w sklepie, a ciuchy drogie
    Jolinkaa lubi to.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    no dobre z tymi lustrami ale pewnie prawdziwe, chociaż jak w Anglii oglądam się w lustrach z każdej strony to z każdej wyglądam grubo - pomimo wyszczuplających luster, pewnie to, że widzę się z każdej strony potęguje te moje wrażenia

ja jestem kociara i pewnie z wielką przyjemnością poszłabym na taką wystawę, kota Filipa miałam prawie 15 lat i pewnie wzięłabym jakiegoś następnego ale wyjeżdżam dosyć często do córki i byłby problem...

Maniusiu to faktycznie pomyłka producenta z tym żakietem ale ja np zwykle mierzę jeszcze raz w celu sprawdzenia, że dana rzecz dalej mi się podoba ha ha

Gruszko 361 schodów robi wrażenie, muszę sprawdzić ile schodów jest no na pierwsze piętro i policzyć ile pięter pokonujesz - chyba, że ty to wiesz to zdradź tajemnicę w obie strony pomykasz po tych schodach bo jakoś mi to umknęło???

Kalahari wpadła i wypadła, pewnie zajęta mocno

Krysiu a ty gdzie się zapodziałaś, mam nadzieję, że nie upadłaś gdzieś znowu albo ostatni upadek jest mocno odczuwalny
    w sobotę szwagier J. podcinał drzewa w ogrodzie, podcinał ostatnie i z drabiny było mu niewygodnie, więc wszedł na to drzewo i spadł...na drabinę i dopiero potem na ziemię...ma połamanych 6 żeber i sprawdzają, czy śledziona nie jest uszkodzona

Agnieszko pół paczki chrupkiego chlebka to sporo tych deseczek, i tak same??? fajnie, że piszesz co jesz bo widać ile za dużo ja jem

Kasiu i Gruchszko bo widzę, że i ty planujesz stosować zmodyfikanego Mosleya ( z Pape) - ta dieta na pewnie nie jest dla mnie bo w dni normalne napchałabym się do granić możliwośći bo przecież jutro będzie albo wczoraj było chudo
    Jolinkaa and maniusia72 like this.

Uprawnienia umieszczania postów