Strona 146 z 3048 PierwszyPierwszy ... 46 96 136 144 145 146 147 148 156 196 246 646 1146 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,451 do 1,460 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

tak to jest z tymi lekarzami, mój mi miał dac termin na operację Marty( kilka lat temu) i nie dał znać, traf taki, że pojechałam się do niego zapytać kiedy ma byc , bo długo nie dzwoni, a on mi mówi , że jutro , ale miałyśmy wtedy tempo, cóż życie....
    Jolinkaa lubi to.

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry dziewczynki
    Kasiu zazdroszczę pogody , bo u mnie zimno i pada.Miałam iść na siłownię, a w poniedziałek strach było z domu wyjść, dzisiaj nie lepiej choc juz nie wieje.Mam nadzieję ,że dojde na basen, bo mnie trochę zapał opuścił.
    Krysiu poszalałaś z emotikonkami, fajnie tak się pobawić, kiedyś nie było takich "atrakcji".Super emotki.
    Jolu to pech z tym sprzętem, mój stary hp ma już 8 lat i na kablu jeszcze chodzi.Przez cały okres uzytkowania miał wymienioną baterię i 2 lata temu kupilismy nowy dysk.Może jeszcze troche pochodzi.Ostatnio rozmawiałam z synkiem, który przymierza się do kupna sprzętu stacjonarnego do pracy ( ma znajomego fachowca) według niego najlepiej szukać sprzętu po leasingowego .Mozna dostać świetny sprzęt za nieduże pieniądze.
    Jolinkaa and kasiaogrodniczka like this.

Awatar Natka55

Jolinko bardzo źle świadczy o tym lekarzu fakt,że podszedł beztrosko do Waszej wizyty.Nie ma usprawiedliwienia, jak się ktoś podejmuje to powinien być odpowiedzialny, zwłaszcza lekarz.Przykre to niezmiernie.
    Jolinkaa and evige like this.

Awatar Natka55

Agnieszko gratuluję systematycznych spadków,jak zdrówko wykurowałaś się już?
    U mnie są już postępy, ale wagę będę wpisywać w niedzielę, mam nadzieję ,że trend spadkowy się utrzyma ha,ha.
    Ewuś jaki romantyczny wieczór, a wspólne bieganie to świetna sprawa.SUPER!
    Jolinkaa, Agnieszka111 and evige like this.

Awatar Natka55

Maniusiu jak tam po imprezce córci? Boże 17-ka piękny wiek, pamiętam ,że byłam wtedy bardzo szczęśliwa.
    Zresztą chyba jak większość z nas , w końcu byłyśmy piękne i młode.Życie było takie beztroskie, choć luksusów nie było bardzo dobrze wspominam tą "obrzydliwą komunę".
    evige lubi to.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

imprezki za specjalnie nie robiliśmy tylko torcik we właśnym gronie, bo Martusia nie chciała nic organizować, ale miło było
    jest zadowolona z prezentów
    my dzisiaj bardzo wymęczeni po pracy i ja i Sucharek, u niego w pracy duże zmiany i ludzie zestresowani, mam nadzieję że to szybko się poukłada
    na a u mnie jak co miesiąc wynik do policzenia

Awatar Natka55

Najważniejsze ,że córcia zadowolona w końcu to Jej święto.
    Wróciłam właśnie z basenu , fajna ekipa ,świetna instruktorka,jestem zadowolona i będę chodzić.
    Miłego wieczoru idę zjeść mój twarożek na kolację.
    Jolinkaa and evige like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

images.jpg

Witam z czwartkową kawą. Wczoraj miałam w pracy dzień łasucha- mówię wam jakie były cudowne ciasta...oczywiście spróbowałam prawie wszystkich....no dobra nie tylko spróbowałam, ale solidnie pojadłam...no dobra, nie prawie, tylko wszystkich :P W sobotę na wagę nie wchodzę ...ale moim uczniom nie sposób odmówić

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam pieknie! usmialam sie Agnieszko z tej twojej relacji z wczorajszego Dnia Lasucha! Jak bym o sobie czytala!

Kochane moje. Po wczorajszym cudownym popoludniu w ogrodzie dzis mam niestety smutniejszy towarzyski obowiazek...zmarl tragicznie nasz znajomy- prawdopodobne popelnil samobojstwo i choc to dalszy znajomy zdecydowalam sie pojsc na pogrzeb.
    Jestesmy wszyscy poruszeni tym co sie stalo i sposobem w jaki to zrobil...no ale nie bede o tym pisac. Ot...zycie!
    Radosc przeplata sie ze smutkiem...
    Co do wagi...

Jolinkaa, Agnieszka111 and evige like this.

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

ciao, ciao
    witam poranna pora,
    kawy nie stawiam, bo nie mam mleka, u mnie wszyscy sie odchudzaja dziwnym sposobem.
    moje dzieci za sprawa mojej najmlodszej corki(28) prowadza diete eliminacji poszczegolnych grup zywnosciowych.
    wy , oczywiscie wiecie o co chodzi a mnie juz glowa boli, bo nie wiem co kto je, co kupic, wiec przestalam sie przejmowac i wrzucam do koszyka jak leci a potem oni kombinuja.
    obecnie wciagniety zostal do tej akcji takze moj syn.
    jestesmy(ja nie) na etapie: weglowodany, jaja i nabial : be!
    i slodycze oczywiscie tez.
    moja najstarsza corka jest juz po eliminacji wszystkiego i poniewaz schudla dosyc ladnie wiec chyba juz niczego nie je oprocz salatek i ryzu..
    czasami widze, ze bierze do pracy na lunch np.marchewki i fasole.....
    przestalam sie tym interesowac, bo dla mnie to zbyt skomplikowane, a wlasciwe mogloby mi skomplikowac jeszcze bardziej moje juz i tak
    zakrecone zycie
    w zwiazku z powyzszym i w zwiazku z zawartoscia lodowki , ja tez jakos tam sie musze ograniczac, ale wcale mi to sie nie przeklada na efekt wagowy--niestety.
    cwicze natomiast brzuszki itp.
    a teraz ,
    po tym dietetycznym wstepie
    przejde do rzeczy bardziej przyjemnych czyli do odzezowych zakupow anty-stresss.

nie wiem czy znacie sklep ulla popken--odziez dla wiekszych wymiarow-bardzo fajne rzeczy mozna tam czasami znalezc.W Warszawie jest w centrum handlowym promenada.
    jak bylam w polsce, kupilam sobie lniana dluzsza szara bluzke z roznymi wstawkami a w poniedzialek, poniewaz jedno z dzieci wyprowadzilo mnie z rownowagi, siadlam do kompa i natychmiast zakupilam natepna rzecz: czarna bluzke koszulowa z pogniecionego lekko lnu z kolorowymi paskami tylko na gorze.
    natychmiast poprawil mi sie humor.
    wlasnie czekam az do mnie dotrze przesylka z D.

pozdrawiam i sciskam
    u nas slonce, zaczelam sie juz opalac..
    mam nadzieje zaoszczedzic na fluidzie...,

Uprawnienia umieszczania postów