Strona 1463 z 3048 PierwszyPierwszy ... 463 963 1363 1413 1453 1461 1462 1463 1464 1465 1473 1513 1563 1963 2463 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 14,621 do 14,630 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Gruszko, bardzo pracuję nad zmianą swojego myślenia, lubię czytać, gdy ktoś mówi/pisze, że je i nie tyje lub chudnie, bo łapię się wtedy tej myśli, czepiam się jej jak tylko mogę mocno z wiarą, że i mnie w końcu się to uda. Wierzę, że z nadejściem cieplejszych dni, w marszu lub na rowerze nabiorę poprzedniego optymizmu. Jakoś ostatnio czuję się przytłoczona wszystkim dookoła. Niestety luty to nie jest mój ulubiony miesiąc
    Czytając Twój poprzedni wpis, czuję, że muszę wyjść z domu

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    wpadłam powiedzieć dzień dobry i pomykam na angielski
    strasznie wieje dzisiaj
    maniusia72 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Ech! I czym my sie tu martwimy dziewczyny!

Kirstie Alley przytyła 30 kilogramów w 2 miesiące! (ZDJĘCIA)

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Kirstie Alley większość swojego 66-letniego życia spędziła testując na sobie różne diety. Sześć lat temu tak bardzo starała się schudnąć do amerykańskiej edycji Tańca z gwiazdami, że zdecydowała się łykać proszki na odchudzanie. Rzeczywiście, efekt był spektakularny. Aktorka w szybkim tempie straciła aż 30 kilogramów.
    Jak można było przewidzieć, rezultat nie okazał się trwały. Dwa lata temu aktorka ogłosiła, że znów przechodzi na dietę. Jak zapewniała, chudnie już tylko dzięki naturalnym metodom. Była to kombinacja trzech czynników: diety, ćwiczeń oraz opartych na naturalnych składnikach pigułek, wspomagających przemianę materii.
    W ciągu niecałych dwóch lat udało jej się stracić 25 kilogramów. Niestety, początek roku okazał się wyjątkowo pechowy dla Kirstie. Jak donosi Radar Online, aktorka uświadomiła sobie, że 12 stycznia kończy 66 lat i ciągle jest sama.
    Swoim zwyczajem zaczęła zajadać smutki. Jak alarmują informatorzy portalu, w ciągu niecałych dwóch miesięcy przytyła 30 kilogramów! W ten sposób dwuletnia praca nad sylwetką poszła na marne.
    Rozpacza, bo nie może znaleźć chłopaka -ujawnia znajomy gwiazdy.
    Zobacz: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    sabinka57 lubi to.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Jak to fajnie poczytać, że nie tylko my mamy problemy z wagą i jej utrzymaniem

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

szkoda kobiety, widać sławne i bogate mają takie same problemy jak zwykli śmiertelnicy, ja też tyję od zajadania smutków i tych prawdziwych i tych urojonych

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Krysiu...serdeczne wyrazy wspolczucia...
    Trudno znalezc slowa pocieszenia, gdy odchodzi ktos bliski...szczegolnie, gdy jest to tala nagla smierc...
    sabinka57 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

images (25).jpgDzień dobry

Krysiu, moje najszczersze wyrazy współczucia, bardzo mi przykro. Masz rację, nie odległość świadczy o bliskości, tylko relacje.

Kasiu, wielokrotnie czytałam o zmaganiach tej aktorki z tuszą i tak naprawdę, to jest ona odzwierciedleniem tego, co się z ludzkim ciałem dzieje bez kontroli. U niej jest ciągłe jojo. Dlatego mówi się, że łatwiej jest schudnąć niż utrzymać wagę.

Powiem Ci, że zastanawiałam się, dlaczego pomimo ładnej diety nie chudniesz...a badałaś tarczycę? Może tam jest problem?

Basiu, Jolu, fajnie, że dobrze Wam idzie, tak trzymać

No, tak...ja wczoraj zrobiłam sobie chudy dzień, zjadłam:

- pół paczki chrupkiego
    - po garści paluszków i słonecznika
    -300 gram wiśni
    -udko z surówka

no i najlepsze...dziś mam kilogram mniej na wadze niż wczoraj, do suwaczka zostało mi 100 gram! Teraz tylko nie zboczyć z drogi, a w sobotę( u mnie w tym tygodniu w piątek), będzie zielono w tabelce.

Dobrej środy.Mam dziś pierwszych gości

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!

Agnieszko-ostatnio nie badalam, ale kiedys tam... mialam badania na tarczce i nic nie wykazaly. Czy to sie moze zmieniac?

Wlasnie tego reagowania ciala na post ci zazdroszcze. Bo-mimo iz wiemy, ze spadek kilogramowy to sa rozne powody, a nie koniecznie ubytek tluszczu, to mimo wszystko, kazdy spadek wagi nas uskrzydla. Czujemy sie lzejsze i mamy ochote do dalszch dzialan.
    A gdy mimo naszych staran, na wadze nic sie nie dzieje...to skrzydelka nam opadaja.

Ja wczoraj sfrustrowana sytuacja, po powrocie ze spaceru i zarazem zakupow spozywczych, wstrzachnelam o samej 17:30:
    opakowanie makreli,
    opakowanie pomidorkow koktajlowych,
    opakowanie truskawek,
    popchnelam malym jogurtem smakowym (takim co to ma w 150 g 150kcal)
    i szklaneczka rumu z owocami!!!

Ot zycie!

Dzisiaj planuje dzien ...nie, nie postu- ale nazwijmy to dzien z dwoma posilkami. Rano robie sobie salatke z oliwek i sera camembert , migdalow i zurawiny. Na obiad kupilam sobie jakas taka nowa salatke z quinoa, suszonych pomicorow etc... jesli bede bardzo glodna to zjem okoloko 16 kubekczek jogurtu naturalnego z chia.

Pocieszam siebie i was madrosciami z internetu... Czasami sa tak madre, ze az glupio...ich nie sluchac...

Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Awatar bbaaja
    bbaaja jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    bydgoszcz

Fajne Kasiu ☺ dzien dobry , dzis waga b.z. ale dobrze ze nie na plus

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Ja wczoraj sfrustrowana sytuacja, po powrocie ze spaceru i zarazem zakupow spozywczych, wstrzachnelam o samej 17:30:
    opakowanie makreli,
    opakowanie pomidorkow koktajlowych,
    opakowanie truskawek,
    popchnelam malym jogurtem smakowym (takim co to ma w 150 g 150kcal)
    i szklaneczka rumu z owocami!!!
    Powiem Ci, że od roku nie zdarzają mi się już takie sytuacje. Kiedyś tak, wielokrotnie, a właściwie za każdym razem gdy byłam zła na wagę/siebie, teraz nie. Teraz robię tak jak zrobiłam wczoraj. Gdy waga pokazała zwyżkę, to powiedziałam sobie- "o nie kochana, tak nie będzie" Najpierw się wam pożaliłam, postanowiłam, że dziś jem mało, poszukałam motywacji- ( dużo pomogła mi Gruszka swoim zapałem do ruchu , zabrałam doopę w troki, poszłam z kijami, na cmentarz, pogadałam z koleżanką przez telefon o doopie Maryni, zly humor przeszedł. A dziś...masz rację, dzięki temu, że jestem z siebie zadowolona, od razu inaczej patrzę na świat

Jeśli chodzi o tarczycę, to oczywiście, że może się to zmieniać. Hormony tego gruczołu powinnyśmy badać co najmniej raz do roku, szczególnie w naszym wieku. To badanie krwi, u nas bardzo tanie, ja robię prywatnie.A one bardzo wpływają na chudnięcie, ba, często zupełnie to uniemożliwiają.( w sensie, te hormony )

w sumie ten rum był
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 22-02-2017 o 07:30

Uprawnienia umieszczania postów