Strona 1465 z 3048 PierwszyPierwszy ... 465 965 1365 1415 1455 1463 1464 1465 1466 1467 1475 1515 1565 1965 2465 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 14,641 do 14,650 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Kupilam dzisiaj w Rossmanie gadajaca wage... Powiedziala, ze waze ponad 80 kilo! Dokladnie 80, 7kg!
    Moze mi to przemowi do rozumu!
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

o żeby chciała pokazywać jak na tym pudełku
    a ja właśnie kończę obiad na deserowym talerzyku i na tym koniec na dziś

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witam wieczornie i dziękuję za dobre słowa. Widzę że cały czas dzielnie walczycie. Też się staram, zresztą ostatnie dni niechcący mi to ułatwiły.

Sabinko, specjalnie dla ciebie weszłam na wagę. Na minusie jest z jakieś siedem-osiem kg. Zmieniliśmy wagę, więc tak do końca nie wiem jakie są różnice w stosunku do poprzedniej. Zostały mi jeszcze jakieś dziesięć dni dietkowania, więc z dziesiątkę powinnam zgubić. Widać pewne zmiany w wyglądzie, o czym mówią mi koleżanki, ale cały czas podchodzę do tego bardzo ostrożnie, bo wiem, że trudno to potem utrzymać. Skupiam się za to na pomiarach glukometru i ciekawa jestem czy tu uda mi się trwać w tym, co jest.

Gruszko, oczywiście że chcę oglądać morze! Skąd ty wzięłaś tyle schodów? No robią wrażenie i to na pewno dobry pomysł. Ale gdzie takie znalazłaś? Ze schodami zawsze kojarzę sobie odchudzanie nad morzem (zejście na plażę w Jastrzębiej Górze). Jeżeli nie masz większych problemów z kolanami, to chyba spokojnie możesz działać. Nie żałuj, że masz proste włosy. To dokładnie odwrotność moich, z którymi mam dopiero kłopoty. Cienkie, niesforne, bardzo łatwo poddające się wszelkim zabiegom, ale tylko na krótką chwilkę, no i ogromnie podatne na tłuszczenie. Jeżeli nie lubisz krótkich (bardzo to rozumiem, chociaż ze względu na strukturę moich w końcu musiałam się poddać i je całkiem ściąć), to może zetnij je do tej bezpiecznej długości (od której się nie przyklejają). W przypadku takich włosów odpowiednie cieniowanie powinno chyba fantastycznie je układać.

Kasiu, widzę że Gruszka zgłosiła chęć do towarzyszenia ci w Mosleyu, więc trzymam za was kciuki. I nie zniechęcaj się początkowymi niepowodzeniami.

Agnieszko, kiedyś też bardzo lubiłam i ceniłam Manna. Przyznam jednak, że po sytuacji kiedy tak nagle opuścił Szansę na Sukces i nie dał możliwości zaśpiewania w finale (a było tuż przed nim) tym młodym ludziom, którzy wygrywali w poszczególnych odcinkach, jakoś mój ogrom sympatii do niego niestety trochę zmalał.

Maniusiu, zdjęcia z lustrami rzeczywiście robią wrażenie.

Jolinko, widzę że solidnie wzięłaś się do oczyszczania i dietkowania. Brawo! Warzywa oczywiście górą. Mam nadzieję, że spokojnie dajesz radę?

Bbaaju, gratuluje spadku. Pisz oczywiście, jak ci dalej idzie, szczególnie po detoksie.

Madziu, cześć i dobranoc. A potem napisz coś więcej o projekcie.

Anoolko – a jakie masz pieski?

Mieszka w
    Częstochowa

paczek_kawa.jpg

i po co wchodziłam na wagę !!!!!
    pokazała 83 kg, czyli 3 kg więcej od weekendu
    masakra
    oby po @ spadło
    nie będzie pączka dziś , oj nie
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry tlustoczwartkowo!

Maniusiu- mysle, ze jestes, podobnie jak ja przed kilku dniami, ofiara zlozenia sie kilku czynnikow- hormonow, zgromadzenia wody i tresci jelitowej. Nie martw sie kochanie. To przejdzie. U mnie tez przeszlo i waga po wczorajszym poscie ladnie spadla.
    A paczka musisz jednego zjesc. <to ponoc gwarancja pomyslnosci na caly rok!

Ja dzis zamierzam zrobic faworki, ktore wrzucila na fb ostanio Gosia (szkoda, ze tutaj juz nie pisze...), bo uwielbiam faworki i dla mnie karnawal bez faworkow sie nie liczy...

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Dzień dobry
    A ja już jestem po pączku- pierwszym i ostatnim dzisiaj. Dzis będzie chudy dzień, od wczoraj spadło 100 gram ( tez trzymałam dietę, natomiast dużo gotowałam, bo od wczoraj mam gości, juto przyjeżdżają następni)

Maniusiu, 3 kg od weekendu, to sporo, ale najprawdopodobniej to woda przed @.

Krysiu, ja myślę, że nie do końca zależało to od Manna Gdyby produkcja Szansy chciała, to zrobiłaby finał z innym prowadzącym Ja tez zrezygnowałam z dyrektorowania 1 czerwca, a rok szkolny kończył się 14. Uroczystość zrobiła osoba p.o

Fajnie, że tak dużo spadło ci na diecie brawo, gratuluję Teraz tylko z "głową" pięknie wyjdź z diety i będzie dobrze

Kasiu, fajna taka gadająca waga muszę się rozejrzeć za taką , co będę się schylać żeby bez okularów zobaczyć cyferki
    sabinka57 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Kasiu, przyznam Ci się, że dla mnie to faworki, pączki muszą być tradycyjne, tłuste, smażone na smalcu. Wolę takie dwa niż 10 dietetycznych. Ja w ogóle nie lubię produktów light, czy odchudzonych. Wolę mniej ale smacznie. A takie chude faworki kiedyś jadłami uwierz, to nie jest to samo

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Agnieszko- w pelni podzielam twoje zdanie kochana. Ja tez niechetnie jadam erzace.
    Ten pomysl spodobal mi sie ze wzgledu na to pieczenie w piekarniku i chce go wyprobowac.
    Nie lubie bowiem smazyc w oleju, bo mam otwarta kuchnie i potem mi w calym mieszkaniu ten olej "pachnie".

Krysiu- zupelnie zapomnialam...ja rowniez z serca ci gratuluje tych straconych kiloskow! Zuch dziewczyna! Bardzo cie podziwiam. Szczegolnie za te dlugodystansowosc!

Waga jest fajna Agnieszko, bo faktycznie nie trzeba sie pochylac zeby zobaczyc cyferki, ale jest bardzo czula na rownosc podlogi i pani mowi rozne wyniki, w zaleznosci gdzie sie wage postawi. To akurat srednio mi sie podoba.
    Ostatnio edytowane przez kasiaogrodniczka ; 23-02-2017 o 07:04
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Kasiu, to Ci napiszę Faworki z piekarnika smakują jak kruche ciasteczka, zupełnie nie jak faworki (moim zdaniem )
    U mnie też od wczoraj wszystko śmierdzi pączkami i faworkami, ale trudno

Mieszka w
    Częstochowa

ja ja Aga , wolę nie zjeść wcale niż "podróbkę" no ale jak kto lubi

Uprawnienia umieszczania postów