Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzień dobry :mdr:
Agnieszko,Kasiu,Jolinko:love:
Agnieszko Mosley to dobre rozwiązanie , w końcu trzeba mieć jakąś kontrolę przy tak wielu imprezach towarzyskich.
Dasz radę, w jak przedobrzysz zostaje Ci jeszcze większa dawka ruchu.
Zamówiłam już sobie nowy kostium do pływania, bo w moim się już "topię" , przy podskokach na aerobiku woda aż chlupała .
Krysiu pytałaś gdzie są fajne kostiumy, wyślę Ci na whatsap nazwę sklepu internetowego.
Ewuniu:kiss:
Ja też sobie zamówię, ale później , bo moja paczka pewnie już dzisiaj będzie.Zamówiłam min.przetacznik na bolesne menstruacje dla mojej córci, żyworódkę do picia i smarowania.Recenzje są tak rewelacyjne,że mam nadzieję się nie zawieść i dołączyć do grona wiernych przyjaciół tego sklepu.
Jolinko czytałam o witaminie C lewoskrętnej w niezależnym obiegu.Muszę poszukać gdzie to było i wrzucę link.Może wystarczy na razie zanim przyjdzie wiadomość od Twojej koleżanki.
Jolinko jak czytam o Waszych zmaganiach z chorobą synka, tymi wszystkimi przeciwnościami, barierami to mnie krew zalewa,że jest taka niesprawiedliwość społeczna i taki bajzel w NFZ. Jak to jest możliwe ,żeby nie można było skorzystać z najnowszych osiągnięć medycyny.Strach chorować w tym kraju.......:cry:
Wlasnie skonczylysmy z Natka poklachywanie przez whatsappa czyli internetowo czyli za friko:mdr:
Dzieki ci Naciu za przemila rozmowe. :love:
Krysiu- daj znac jak bedzisz w sieci w komorce to tez zadzwonie:p
Dziewczyny dostalam wiadomosc od Reginki- wraca do domu swym prowizorycznie naprawionym autkiem i na miejscu bedzie go naprawiac dalej. Pozdrawia was serdecznie...:love:
Już zamówiłam pokrzywę, zapłacona, przyjdzie na adres koleżanki, to odbiorę po powrocie, Joluś dzięki za namiary, kupiłam 2 butelki na próbę :)
Dziewczyny, dzisiaj po bieganiu, albo jutro rano na pewno popiszę co nie co, strasznie mnie czas goni ostatnio :)
Buziaki dla wszystkich i życzenia super dnia !!!
ja dziewczyny pokrzywę lubię spożywać na surowo
bardzo dobra jest jajecznica na pokrzywie i do zup wrzucam listki i do sałatki, tak przez sezon, bo w lato to już się listki za twarde robią, ale jak jakaś się młoda w ogródku odrodzi to też w zupie ląduje.
Czesc kobitki
przeczytalam po lebkch co naklikalyscie, ale odpowiem troche na skroty ;) walcze , a w zasadzie juz
nie walcze nie tylko z moim autem ale i z siecia... tu na pograniczu trzech panstw jest naprawde masakra...
sieci luksemburskie sa osiagalne, ale niemieckie niestety nie ... jestem na terenie Niemiec, ale ze swego smartfona
nie korzystam, bo wskakuje mi automatycznie siec luksemburska a wtedy place jak za miedzynarodowe czyli jak za zboze...
Jak juz widze Ksia przekazala ze wracam na prowizorce liczac na to ze ruch nie bedzie duzy i jakos dojade... przeliczylam
wszystko i musze zaryzykowac, bo za za pienniadze jakie sobie tu wolaja nie oplaca mi sie tu naprawiac... dzieci zalatwily
mi lawete ... jak rozkracze sie calkiem to mnie sciagna za rozsadna cene i wyjdzie mi mimo wszystko taniej , wiec wyruszam
dzis w nocy, liczac na lut szczesccia... zobaczymy czy mi dopisze ...
narazie pozdrawiam serdecznie sciskam cieplutko i prosze o trzymanie kcciukow cobym lepiej tej lawety nie potrzebowala angazowac ...
trzymam kciuki:) jedź szczęśliwie
gammo,
napisz zaraz jak dojechalas...
tez trzymam kciuki!!!!
bedzie dobrze.
Reginko to trzymam kciuki za szczęśliwy powrót do domku.:love: