Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Czesc kobitki
przeczytalam po lebkch co naklikalyscie, ale odpowiem troche na skroty
walcze , a w zasadzie juz
nie walcze nie tylko z moim autem ale i z siecia... tu na pograniczu trzech panstw jest naprawde masakra...
sieci luksemburskie sa osiagalne, ale niemieckie niestety nie ... jestem na terenie Niemiec, ale ze swego smartfona
nie korzystam, bo wskakuje mi automatycznie siec luksemburska a wtedy place jak za miedzynarodowe czyli jak za zboze...
Jak juz widze Ksia przekazala ze wracam na prowizorce liczac na to ze ruch nie bedzie duzy i jakos dojade... przeliczylam
wszystko i musze zaryzykowac, bo za za pienniadze jakie sobie tu wolaja nie oplaca mi sie tu naprawiac... dzieci zalatwily
mi lawete ... jak rozkracze sie calkiem to mnie sciagna za rozsadna cene i wyjdzie mi mimo wszystko taniej , wiec wyruszam
dzis w nocy, liczac na lut szczesccia... zobaczymy czy mi dopisze ...
narazie pozdrawiam serdecznie sciskam cieplutko i prosze o trzymanie kcciukow cobym lepiej tej lawety nie potrzebowala angazowac ...
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]