Do poczytania w wolnej chwili, fajne
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Dzień dobry
Kasiu stawiaj wagę zawsze w tym samym miejscu to będziesz miała w miarę poprawne wskazania
juz pisałam o tym - ja stawiam wagę na dużej płytce terakoty w przedpokoju, tam jest równo i gładko i wszystki nóżki wagi stoją na jednym poziomie, może masz taką możliwość
zbieram się do aquaparku potaplać się trochę w wodzie i pomoczyć tyłek w ramach ruchu, przy okazji mały spacer w tę i z powrotem
do schodów Gruchszki mi daleko ale chociaż trochę się poruszam bo się zastałam ostatnio, muszę więcej chodzić, raz w tygodniu gimnastyka ( szybka i fajna) no i dobrze byłoby raz w tygodniu pójść do Aquaparku bo mamy fajny i dwie godziny za 10 zł to przecież jak za darmo
Krysiu
Od początku mam wrażenie,ze jakieś kwanty telepatyczne krążą między nami
Ja namiętnie oglądam "Zagadki wszechświata z Morganem Freemanem"i temu podobne.
Dziewczyny
od samego czytania waszego menu robię się głodna.Podawanie mojego byłoby grubym nietaktem
Ale ruch to co innego,w tym jestem naprawdę dobra.W czasie wchodzenia i schodzenia mam niewiele do roboty za to dobrze się myśli.i poobserwowalam,z czego ja się tak cieszę wykonując z pozoru bezsensowną pracę.
I tak - pierwsze 2 wejścią są takie sobie i raczej z obowiązku.
Za to potem zaczyna się magia.Pamiętacie na pewno scenę z Meryl Streep z filmu "Ze śmiercią jej do twarzy",kiedy po wypiciu eliksiru wszystko jej się po kolei podnosi i wraca na miejsca z przed 20 lat
To jak mam takie wrażenie jak zaczynam 3 podejście.Ciało jakoś się inaczej ustawia, miednica do przodu,zaczynam przyjemnie czuć te mięśnie z tylu nóg od kolan do początku plecow i mam wrażenie,ze pupa mi się podnosi z każdym krokiem wyżejI to pewnie mnie tak cieszy
Ja lubię powylegiwać się na kanapie z książką (akurat dla czytania jestem w stanie zaniedbać prawie wszystko) jak mnie rodzina wkurzala to szlam z książką na kilka godzin do ulubionego parku.Ale generalnie lubię nieustannie coś robić,najlepiej gotować
Zaraz idę robić ciasteczka ryżowe z migdalami,ktore będą na kolację
Kasiu
współczuję nieprzyjemności z wagą.Ale od chwili jej powstania wiadomo,że to wyjątkowo złóśliwe i chimeryczne urządzenie
Sabinko
ruch jest dobry na duszę, a znane są też przypadki,że poprawia też ciało
Scchody 4x emeryckie
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
Jade dziewczyny zaraz do domu. Mam w planie zakupy z corcia, malowanie glowy a wieczorem pieczenie ciast i przygotowanie mieska na jutro...
jakie ciasto?
wymyslilam sobie to:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]A co na glowe? schwarzkopf ...schoko karamell
no to ja skończyłam łososia, ponieważ limit kalorii był za niski, zjadłam go więcej , wcześniej dołożyłam jeszcze jabłko i tym sposobem mam 1339 kalorii, jestem zadowolona i to już konie jedzenia na dziś
Ja tez jestem dzis zadowolona i nie powinnam mieć jutro na wadze wzrostu , a może nawet ciuteczke spadku zobaczę. Ciężkie trzy dni to byly ale mam nadzieję że się opłaciło
Kasiu ciasto znam wiec żeby nie kusiło to nawet linka nie otworze ...
Wiam w sobotę pobrane (8).jpg, dziś specjalna dla Kasi, ulubiona z najlepszymi życzeniami
Kasieńko, życzę Ci zdrowia, szczęścia w każdej dziedzinie życia, spełnienia marzeń, spokoju i mnóstwo radości 993.jpg
U mnie dziś na wadze 100 gram mniej...rzutem na taśmę mi się udało, choć było ciężko. Na szczęście ten tydzień, to tydzień wielkopostny, a nie ostatkowy jak poprzedni więc mam nadzieję, że nie będę musiała doganiać suwaczka. Odchudzam się od dziś, a nie od jutra
Dobrej soboty
u mnie zero spadku, nawet lekki wzrost, ale się tym nie przejmuje tylko działam dalej ze świadomością, że za sobą mam 3 dni bez wpadek i kolejne będą takie same