Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Mnie tez Kasiu dziś nic się nie chce...na szczęście będzie fajny dzień- wczoraj posprzątałam, na obiad chłopaki zamawiają sobie pizzę, więc najpierw za godzinkę ubieram się i idę na miasto :D będzie długi spacer, bo wejdę na cmentarz, wieczorem kino, a w międzyczasie skończę książkę. Czytałyście Cobena? Podobno był kiedyś modny, ale że ja książkowej mody nie uznaję ( odwrotnie niż ciuchowej lub meblowej, w której jestem zdecydowanie na bieżąco :mdr:) i zawsze jestem na odwrót, to tego pisarza czytam pierwszy raz...no niezły jest .
2 załącznik(ów)
Kasiu moc zyczen.
Zdrowka, milosci!
STO LAT!
Załącznik 38601
I dobrze podlewaj to co masz w ogrodku!
Załącznik 38602
Oj jak ja lubie takie leniwe fajne soboty Agnieszko! Niestety ...albo i stety...:mdr:...ta moja dzisiejsza sobota bedzie inna.
Zaprosilam dwanascie babeczek. Bo tylko tyle mam miejsca przy stole...:p
Zartuje oczywiscie... ale przyznam, ze zaluje troche, ze nie urodzilam sie troche w cieplejszej porze roku...wtedy swietowalabym w moim ukochanym ogrodzie! Zreszta kto wie- czy nie bede tych moich urodzin przekladac wlasnie na kwiecien/maj od nastepnego roku, bo malzonkowie moich kolezanek sie burza, ze ich nie zapraszam!
Aniu- dzieki za piekny kosz kwiatow...take wiosenne sa moje ulubione! Szczegolnie kocham zapach zoltych frezji...:money:
http://s3.polecajmy.net/p/108/yo0Kos...yczekoladk.jpg
Kasiu :love::love::love:
w Dniu Urodzin życzę Ci wszystkiego najlepszego,zdrówka,radości,miłości,spełnieni a marzeń tych malutkich i tych wielkich.Niech uśmiech zawsze gości na Twej buzi:D:D:D
http://slodkie-co-nieco.blog.pl/file...695kasiatt.jpg
Kasiu wszystkiego dobrego sto lat!!!
Kasiu, słusznie chłopaki się burzą...jak to same babki??? Zdecydowanie wolałabym opcję samych chłopaków :mdr::mdr:
Ha! Ha! Agnieszko! Chlopaki to wlasnie proponuja!:lol:
Jola! Dawaj tu tego torta! Buuuuuuuu...ja go chce w realu!:yes::love:
Jezu! Ludzie wygoncie mnie od tego komputera! Wlasnie skonczylam cwierkac z moja maminka...:money:
Cytat:
Zamieszczone przez
kasiaogrodniczka
Jola! Dawaj tu tego torta! Buuuuuuuu...ja go chce w realu!
Gdybym tylko mogła,to bym Ci go podesłała Kasiu-wybrałam właśnie ten specjalnie dla Ciebie z powodu róż....i to róż w kolorze różowym;)
1 załącznik(ów)
Załącznik 38604
Dla Ciebie Kasiu
Agnieszko czytałam dużo Cobena swego czasu i Cooka
lubię takie książki i podobnie jak ty nie patrzę na modę w czytaniu, czytam co mi się podoba i tyle
No i dzisiaj się rozłozyłam konkretnie, może dlatego że wolne i inie musze sę spinać organizm odpuścił, pasuje trochę posprzątac, a już po kilku minuach zalewam się potem, mięśnie bolą, gardło boli, znaczy grypa