Strona 1486 z 3048 PierwszyPierwszy ... 486 986 1386 1436 1476 1484 1485 1486 1487 1488 1496 1536 1586 1986 2486 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 14,851 do 14,860 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Witajcie kobietki
    Jestem-żyjęPoobijana,ale nie jest tak najgorzej.Noc była paskudna,bo nie mogłam ani zasnąć,ani się ułożyć na tym bolącym boku.Zasnęłam koło czwartej i obudziłam się jak zwykle tuż po 6tej.Ucięłam sobie potem drzemkę w południe.
    Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Jak czytałam o Twoich przygodach, to aż mi skóra ścierpła . Trzymam kciuki za to, żeby wszystko szybciutko się zagoiło
    Samej skóra mi ścierpła,jak pomyślałam,że mogłabym głową uderzyćMam nadzieję,że szybciej dojdę do siebie niż w styczniu,kiedy to wywinęłam "orła" na lodzie-wtedy mnie bolało ponad 2 tygodnie.

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Co do chlebka ....ja należę do osób, które w żaden sposób je zjedzą czegoś czego nie lubią deseczki są albo niesmaczne, albo przyklejają się do zębów... wolę zjeść kalorycznie, ale mniej i smaczniej.
    A ja na diecie zjem też i to co nie lubię....no pod warunkiem,że nie jest to szpinakA z tym chlebkiem to wolę mniej smaczne deseczki,ale większą ilość i z dodatkami.Tak żebym poczuła,że mam coś w żołądku,bo głód to mój największy wróg.Wolę mniej kalorycznie,ale więcej ilościowo.

Cytat Zamieszczone przez maniusia72 Zobacz posta
    dziewczyny idę do pracy bo nie mam innego wyjścia, ale powinnam zostać w domy
    Zdrówka życzę Maniusiu-szkoda,że nie mogłaś zostać na parę dni w domu.Może przesilenie wiosenne Cię dopadło?

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Jolinko, ależ ci się zebrało tych wypadków . To może tak już dość tego - na cały rok wystarczy!
    Też bym chciała,żeby już koniec był z takimi wątpliwymi "atrakcjami",ale rok dopiero się zaczął,więc znając siebie,to pewno nie koniec.A wiesz Krysiu o czym,a raczej o kim pomyślałam po tym upadku- o Tobie i Twojej "przygodzie" w autobusie.

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    skończyłam dietkowanie i teraz dopiero się zacznie. Pytanie tylko co, bo już mam ochotę na masę różnych różności .
    Krysiu jestem z Ciebie dumna,że tak pięknie dałaś sobie radę na WO.A co teraz-a teraz mam nadzieję,że będzie dobrze i nie zaprzepaścisz tego co osiągnęłaś.Ile zrzuciłaś?

Cytat Zamieszczone przez gruschka Zobacz posta
    Jolinko
    zdecydowanie bardziej musisz się sobą zaopiekować i jednak myśleć o sobie,współczuję serii niefortunnych zdarzeń.....
    Gruszko,a jak to zrobić?Nie umiem się sobą opiekować...no nie umiem.
    Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    . dziewczyno! Co ty wyrabiasz?
    Kasiu,a czy ja wiem?Może ćwiczę akrobatyczne ewolucje...w cyrku mnie zatrudniąDziękuję Ci za rozmowę-skype to świetny wynalazek.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry dziewczynki!

Wczoraj taka bylam padnieta po rozmowie z Jolinka, ze zaraz poszlam do lozka i juz tu nie mialam sily nic pisac...
    Jola- choc na ciele uszkodzona...to w jezyku ...w pelni sil!! Ha! ha! No a ja wcale jej nie ustepowalam pola!
    Jolinko- dziekuje ci za te cudowne pogaduszki!
    Kocham skypa!

Krysienko- wczoraj zapomnialam zupelnie ci pogratulowac.
    Mozesz byc smialo z siebie dumna. Nie kazdego stac na taki wyczyn!
    Pochwalal sie ile suma sumarum stracilas tych kiloskow. Liczby zawsze buduja ducha walki!
    A jak to utrzymac? No coz...faktycznie jest to rownie trudne ...jak nie trudniejsze.
    Wydaje mi sie , ze glownie pomaga planowanie posilkow i zapisywanie czyli kontrola tego co sie zjadlo.
    Ja wczoraj zrobilam taka probna rozpiske punktowa tego co zjadlam i az sie przerazilam. Jedzonka bylo bowiem niewiele...a punktow (WW) mnostwo.! Widac po tym, ze moje przekonanie iz sie osatnimi czasy "odchudzalam"...moze spokojnie pojsc sie pasc...

Agnieszko- robilam oprocz Pijanego Izydora na swoje urodziny rowniez ciasto Lion bez pieczenia i faktycznie te pokruszone chrupiace batoniki Lion w bitej smietanie sa niesamowite. Goscie sie zajadali oboma ciastami na wyscigi!
    Ale ja narazie tortom juz podziekuje...
    Krysia, Gruszka...nie badzcie wisnie i przypomnijcie kiedy to mozna wam urodzinowo pogratulowac... ze Krysia jest Rybka jak ja to wiem...ale z ktorego marca? W ogole dziewczynki...a moze by tak kazda pprzypomniala swoj dzien urodzin...to byl sobie zapisala-co? Te ktore sa na FB to pol biedy, bo fejsbuk przypomina... ale reszta? A tutaj ciotka stara skleroza siedzi na karku...

Dobrego dnia dla wszystkich!

krysiapysia and sabinka57 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Kawusie zapomniałam?

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
    sabinka57 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Dzień dobry images (24).jpg, to ja może postawię kawkę

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

No proszę jak cudnie dopasowałyśmy Kasiu filiżanki

Krysiu, serdecznie gratuluję ukończenia diety Patrząc z naszej perspektywy, wydaje się, że to minęło szybko i bez bólu, ale ja wiem, że na pewno nie było tak różowo, dieta wcale nie jest prosta nawet dla kogoś kto tak jak Ty lubi warzywa i owoce. Miałaś po drodze jakieś kryzysy? Jak teraz się czujesz? Przy wychodzeniu, jak mówiono nam na kursach trzeba zachować odpowiednią kolejność wprowadzania potraw, wtedy jest szansa na uniknięcie jojo .Super, że Ci się udało jesteś dla mnie inspiracją, bo ja przymierzam się też do niej, ale ciągle coś mi staje na przeszkodzie. najpierw urodziny Kuby, teraz znów planujemy wyjazd z mężem na prawie tydzień do Krakowa...i tak beż przerwy coś...ale może sprobuję któregoś razu podietkować choć kilka dni
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 07-03-2017 o 07:19

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Ja wczoraj zrobilam taka probna rozpiske punktowa tego co zjadlam i az sie przerazilam. Jedzonka bylo bowiem niewiele...a punktow (WW) mnostwo.! Widac po tym, ze moje przekonanie iz sie osatnimi czasy "odchudzalam"...moze spokojnie pojsc sie pasc...
    Zawsze twierdziłam, że zapisywanie to dobra rzecz
    od półtora prawie roku, robię to codziennie- waga i co zjadłam i o której i ile było ruchu. W krótkich, żołnierskich słowach, ale wszystko

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    później napiszę więcej a teraz tylko pochwalę się, że wczoraj po raz pierwszy od wielu wielu dni udało mi zjeść tylko to co zaplanowałam
    wiem, że to tylko jeden dzień ale dla mnie AŻ jeden bo ostatnio przez dłuższy czas dzień w dzień miałam wpadki, mniejsze, większe a w zasadzie raczej większe nić mniejsze...trzymajcie kciukasy, żeby i dzisiaj się udało
    taka mała rzecz a cieszy, taka normalna w zasadzie bo inni jedzą tak codziennie i dzięki temu nie mają problemów z wagą....

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Wydaje mi sie , ze glownie pomaga planowanie posilkow i zapisywanie czyli kontrola tego co sie zjadlo.
    no i własnie dlatego zaczęłam liczyć kalorie
    bo to otwiera oczy, zapisywanie własnie
    tu się skubnie, tam się skubnie a kalorie lecą
    krysiapysia lubi to.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Ja już czuje się lepiej tylko katar nadal męczy, idzie ku dobremu
    krysiapysia and sabinka57 like this.

Uprawnienia umieszczania postów