A ja jestem bardzo dumna z Polaka.I bardzo,bardzo mi wstyd,kiedy słucham opinii obcych dziennikarzy o tym co się wydarzyło....
Kasiu
bylam kilka razy w Niemczech i wiem o jakim uczuciu piszesz.Chociaż mam wrażenie,że dotyczy to głównie starszego pokolenia.Jednak polska ksenofobia bije wszystko inne na głowę.
Teraz dieta
Sabinko
wielkie dzięki za opisanie systemu bibliotecznego.Okazało się ,że u mnie też to tak pięknie działa.Sprawdziłam sobie wszystko w domu i odnalazłam w bibliotece książke dr Pape.Przy wielkim oporze pań bibliotecznych i licznych próbach odesłania mnie do różnych filli jednak udało mi się ją wypożyczyć.Znalazłam to sporo szczegółów wg mnie bardzo istotnych, o których nie miałam pojęcia.
Więc ruszam z nową energią i mam nadzieję,że będzie co najmniej tak dobrze jak zeszłej wiosny
Agnieszko
WO krąży po forum, i dobrze bo to dobre dla zdrowia.Dla mnie jednak teraz to nie jest dobry czas,a jakoś tak zauważyłam uleganie lekkiej presji stosowania.
Ale z tym na razie koniec.
Jak już pisałam u mnie dieta najlepiej idzie po cichu,powoli,systematycznie,bez zrywów i jakby obok.
Więc na razie będę się udzielać bardziej towarzysko,bo to w końcu lubię najbardziej,a o odchudzaniu cicho sza....
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny,życzę przede wszystkim spokoju i pogody ducha, wysyłam morską bryzę,a właściwie mgłę z elementami mżawki,podobno genialne na cerę![]()