Strona 1490 z 3048 PierwszyPierwszy ... 490 990 1390 1440 1480 1488 1489 1490 1491 1492 1500 1540 1590 1990 2490 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 14,891 do 14,900 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

A ja jestem bardzo dumna z Polaka.I bardzo,bardzo mi wstyd,kiedy słucham opinii obcych dziennikarzy o tym co się wydarzyło....
    Kasiu
    bylam kilka razy w Niemczech i wiem o jakim uczuciu piszesz.Chociaż mam wrażenie,że dotyczy to głównie starszego pokolenia.Jednak polska ksenofobia bije wszystko inne na głowę.

Teraz dieta
    Sabinko
    wielkie dzięki za opisanie systemu bibliotecznego.Okazało się ,że u mnie też to tak pięknie działa.Sprawdziłam sobie wszystko w domu i odnalazłam w bibliotece książke dr Pape.Przy wielkim oporze pań bibliotecznych i licznych próbach odesłania mnie do różnych filli jednak udało mi się ją wypożyczyć.Znalazłam to sporo szczegółów wg mnie bardzo istotnych, o których nie miałam pojęcia.
    Więc ruszam z nową energią i mam nadzieję,że będzie co najmniej tak dobrze jak zeszłej wiosny

Agnieszko
    WO krąży po forum, i dobrze bo to dobre dla zdrowia.Dla mnie jednak teraz to nie jest dobry czas,a jakoś tak zauważyłam uleganie lekkiej presji stosowania.
    Ale z tym na razie koniec.
    Jak już pisałam u mnie dieta najlepiej idzie po cichu,powoli,systematycznie,bez zrywów i jakby obok.

Więc na razie będę się udzielać bardziej towarzysko,bo to w końcu lubię najbardziej,a o odchudzaniu cicho sza....

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny,życzę przede wszystkim spokoju i pogody ducha, wysyłam morską bryzę,a właściwie mgłę z elementami mżawki,podobno genialne na cerę
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Gruszko nie zauważyłam żeby wo krążyło po forum, ale ja zaglądam tylko na dwa wątki oprócz naszego, wiec może mi umknęło muszę poszukać, bo lubię czytać o efektach tej diety. Ja wczoraj zrobiłam sobie jednodniowy detoks na wo ale dzis już wróciłam do sprawdzonego mż.
    Sabinko ...

A teraz się oddalam na kanapę z książką i dzis to mój plan na cały dzień, bo jest paskudna pogoda. Obiad mam, rano posprzątałam wiec luzik jak mówią moje dzieci . Jak mi się znudzi, to pójdę na kijki .
    maniusia72 and sabinka57 like this.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Kasiu, na razie jestem przeczulona na takie informacje, więc żadnego „nie mam czasu” i proszę zasuwaj do lekarzy. Wszystko inne może poczekać.

Agnieszko, na początku też się ucieszyłam po wczorajszym glosowaniu, ale jak teraz słucham jak to próbuje przekuć nasza władza, to ręce opadają. My kontra świat – to nie napawa optymizmem.

Gruszko, miłej lektury przy Pape. Kupiłam sobie kiedyś jego książkę, ale na razie chyba będzie w małej odstawce. Parę ładnych godzin przesiedziałam przy niej z tą moją koleżanką. I to właśnie mi się od razu przypomniało, gdy wspomniałaś o książce. Bardzo moje jest to, co napisałaś o swoim prowadzeniu dietki. Zdecydowanie też wolę cicho i jakby obok. Dlatego niestety nie nadaję się m.in. do akcji tabelkowych.

Sabinko, a co jest nie tak na twoim angielskim?

Jolinko, ale was ci siatkarze rozpieszczają. Fajnie.

Dzisiaj było pożegnanie. Wyjątkowe, tak jak wyjątkowa była żegnana osoba.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dobry wieczor!
    Gdzie jestescie? Czy jest jakas chetna osoba na herbatke wieczorna?

Bylam u lekarza i uspokoilam sie troche, bo badanie moczu nie wykazalo nic niepokojacego ze strony nerek czy pecherza. Doktor sugerowal raczej jakiejs nerwobole miesniowe...i zalecil trzymanie w cieple! Pojechalam do domu a po drodze zahaczylam o ogrodnika, u ktorego kupilam 30 zoltych i niebieskich bratkow... U nas dzisiaj bylo cudne sloneczko... wiec pojechalam zobaczyc co nowego uroslo przez ten tydzien w ogrodku...

A co tam u was? Agnieszko jak tam leniwy dzionek minal?
    Jolinkaa and Agnieszka111 like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Dzień dobry images.jpg

Krysiu, mnie bardzo denerwują komentarze pokazujące Polskę ( Tuska) jako służalcze Państwo Europy. Nie rozumiem tego...bo co,-- bo potrafi ze wszystkimi dogadać się?, bo rozmawia z każdym po partnersku? Nikt z ludzi tak komentujących nie był przy żadnej rozmowie, więc skąd może wiedzieć w jaki sposób rozmawia z innymi przywódcami. Martwię się, że będą chcieli nas wyprowadzić z unii, że nie będzie tyle pieniędzy ile potrzebujemy. W mojej szkole prawie wszystko jest kupowane z projektów unijnych. Ech, mam nadzieję, że to tylko moje czarnowidztwo.

Kasiu, dobrze, że badanie moczu wyszło prawidłowo, ale to znaczy, że będą pewnie potrzebne badania...chyba że Ci przeszło , bo jeśli to jakiś nerwoból, to tak może być U nas wczoraj po południu zrobiła się piękna pogoda, poleciałam na dwie godziny pokijkować...było cudownie Natomiast mój małżonek mocno się pochorował, leży w łózko już trzeci dzień, co po prostu bije wszystkie możliwe rekordy w jego chorowaniu , wziął antybiotyk, bo w przyszłym tygodniu mamy jechać na kilka dni do Krakowa i chce byc zdrowy, ale jesli on będzie zdrowy, to może się okazać, że mnie zaraził, i ja nie będę zdrowa Zobaczymy

Jeśli chodzi o wagę...Nie mogę nazwać tego tygodnia porażką, bo zgubiłam prawie 1 kg...tylko, że... nabyłam ponad dwa
    Trudno, 18 urodziny syna są tylko raz w życiu, trzeba było uczcić je godnie , gości miałam przez ponad tydzień i dwie duże imprezy. Natomiast wiem, ze wzięłam się w karby i w następnym tygodniu na pewno będzie spadek. Cały czas mam szansę na osiągnięcie celu akcji

Miłej soboty wszystkim życzę
    Jolinkaa and krysiapysia like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

hej
    ja już jestem zdrowa, za to Sucharek sie pochorował
    no cóz sprzedałam chorobę
    krysiapysia lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!

Moja waga w tym tygodniu bez zmian ale martwia mnie te bole i wkurzaja jednoczesnie...
    Chronicznie nie znosze stanu gdy jestem taka "niedyspozycyjna"...

Wspolczucie dla chorych mezow...bo jak wiadomo meskie chorowanie to nie kobiece chorowanie..

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Oj tak Kasiu...mój mąż leży jak nieżywy

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Agnieszko...zatem zadnego przytulania w najblizszym czasie...chocby malzonek usilnie sie dopraszal...

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Hmmm...już czwartą noc śpi na górze

Uprawnienia umieszczania postów