Strona 1493 z 3048 PierwszyPierwszy ... 493 993 1393 1443 1483 1491 1492 1493 1494 1495 1503 1543 1593 1993 2493 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 14,921 do 14,930 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Nie bylismy w końcu na żadnej wycieczce
    Bo Artuś przeżywał za bardzo pierwszy dzień dzisiaj pracownika, wprawdzie jest on tylko na część etatu - 3 godziny dziennie, ale Artuś bardzo przejęty, więc szykował mu wszystko, żeby mu czego ś nie brakło, zamówień, listów przewozowych, kluczy itp ściereczki do wytarcia rąk i rożne cuda wianki.
    Ja zawiozłam mamę do brata i na dzień dobry nerwa dostała, no cóż rodzina mi się nie udała.
    a potem wybrałam się z koleżanką na kawe i bardzo fajnie było i tak dzień zleciał

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Krysiu
    przede wszystkim życzenia dla Ciebie,zebyś byla szczęśliwa,zdrowa,żeby wszystko ukladało się po twojej myśli albo nawet jeszcze lepiej,licznych podrozy nad morze i tam gdzie jeszcze chcesz,osiągnięcia bardziej lubianej wagi albo polubienia obecnej i czego tylko pragniesz we wszystkich cichych kątkach własnej duszy

Co do angielskiego to chyba teraz ważniejsze są umiejętności niż papier.Tam gdzie jest to ważne zaczynają od rozmowy po angielsku ( lub innemu,jak potrzeba)Syn swoją prace w bardzo dobrej firmie dostał właśnie na podstawie tych rozmow,o certyfikaty nikt nie pytał.a wielu odpadło właśnie z powodu słabego języka.
    Wyższe certyfikaty są bardzo trudne i trzeba się uczyć mnostwa niepotrzebnych rzeczy.w tej chwili niezbędne są chyba tylko do nauczania języka, gdzie indziej po prostu mile widziane i weryfikowane w praktyce.

Krysiu
    ta druga książka Pape to hormony,znalazłam ją też w bibliotece,ale na razie bardzo się rozhulałam i więcej mi nie pożyczą dopóki czegoś nie oddamTo prawda,zę cała książka o diecie krzyczy o białkowych kolacjach,a to o innych to tylko jednorazowa wzmianka.Dlatego lubię zawsze dotrzeć do źródła
    LInka do wykladu nie znalazłam,ale okazało się,ze u siebie na wątku zamieściłam 26.02 transkrypcję.Zapraszam
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!

Dla naszej jubilatki i solenizantki w jednej osobie serdeczne zyczenia zdrowia, spelnienia marzen i wszelakiej pomyslnosci!

Jestem dzis w domu z rana, bo jade na 10 -ta do tego mojego pana doktora... Dowiedzialam sie jednak, ze badan krwi mi zadnych nie zrobia i bede musiala przyjechac raz jeszcze... Wkurzam sie troche, bo to znaczy, ze kolejny dzien w szkole zawale... a teraz na finiszu to naprawde glupia sprawa...no ale z drugiej strony- zdrowie przeciez wazniejsze.
    Ten bol w plecach na szczescie nieco zelzal-dzis spalam bez przeciwbolowych. Chcialam jednak zeby pobral mi krew, bo martwia mnie nocne kurcze stop, no i kwestia sprawdzenia tej tarczycy...

Dziewczyny kochane ja podobnie jak Krysia bardzo emocjonalnie reaguje na polityke i na ...roznice zdan tez...
    Mam prosbe zatem i glupio mi troche, bo sama zaczelam ...
    Zostawmy prosze na naszym watku uwagi na temat polityki. Przez moment bowiem mi osobiscie zaswitala w glowie niewatpliwie niemadra mysl, ze skoro sie tak nie rozumiemy w postrzeganiu tego co nas otacza, to nie ma sensu zebym dalej tutaj pisala...
    Bo poczulam sie jak jakis odszczepieniec.
    Jestem jedyna w tej chwili aktywnie piszaca osoba na watku, ktora nie mieszka w Polsce. Zyje w Europie, do ktorej duza czesc Polakow tak teskni... Moje zdanie na temat Unii Europejskiej uleglo w przeciagu ostatnich miesiecy totalnej weryfikacji.
    Tesknie za religijna i moralna "zasciankowoscia " Polski...ktora wielu z was zyjacym na codzien w tym swiecie... tak doskwiera.
    Pewnie trudno jest wam to zrozumiec i ja to rozumiem, ze jest trudno...
    Punkt widzenia zalezy od punktu ...siedzenia. Jakze prawdziwe staje sie to stwierdzenie w swej wymowie filozoficznej i nie tylko...

Pozdrawiam was wszystkie cieplo i zapewniam, ze duzo mnie kosztowalo zeby napisac to co napisalam...

Dobrego dnia dziewczyny!

Awatar gruschka

Piszę w odcinkach bo coś mi lapciak zaczyna żyć własnym życiem....

Sabinko
    trzymam kciuki za pudełka,zeby zadziałaly i sprowadziły cię na dobrą drogę

Kasiu
    jak tam twoje bolaki,mam nadzieję,że nic ci się nie pogorszylo.U mnie też wczoraj wizyta pierworodnego

Maniusiu
    no to chociaż dzień ci się przyjemnie skończył

Agnieszko
    podziwiam za zakupy wgalerii,ja ostatnio kompletnie nie mam do tego cierpliwości,starcza mi jej z trudem na 2 sklepy...
    Mam wrażenie,że jakość w większości nawet dość drogich sklepów jest tragiczna.Sam plastik i bylejakość.Chyba mam za dobrą pamięć i ciągle w szafie kilka bardzo porządnych i przy okazji ladnych rzeczy i te nowe nie wytrzymują konkurencji.
    Kilka lat temu kupiłam sobie na przecenach przepiękny plaszcz,dość drogi ale nadal wygląda super.Poszukałam firmy w necie,szyje nadal,ale niestety jej produktów już u nas kupić nie możnaA sklep który je sprzedawał jest pełen byle czego.
    Nie tak dawno trzeba byló tam czekać w kolejce na wolną przymierzalnię ,a każda babeczka miała naręcze rzeczy.Teraz wszystkie wolne,czasem ktoś mierzy 1 rzecz.A reszta snuje się po sklepie z marną miną.

A tak mi się marzylo coś ładnego na wiosnę,mniej formalnego ale nie całkiem sportowego i pasującego do siwej glowy
    jestem skazana na rękodzielo,ale z tym też coraz gorzej,bo nie za bardzo jest z czego szyć...

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Masz racje jeśli chodzi o ciuchy , wczoraj złapałam sie na tym ze zauwazam ostatnio więcej dziadostwa w sklepach niż fajnych ubrań .
    Kasiu ja tez bardzo emocjonuje sie polityką ale zupełnie nie przeszkadza mi to ze masz inne zdanie niż moje /)
    maniusia72 and sabinka57 like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Sotki ze tak pisze w krótkich zdaniach ale ciągle ginie mi net.
    maniusia72 and sabinka57 like this.

Mieszka w
    Częstochowa

Kasiu
    kazdy ma prawo do własnego zdania i nie sądzę żeby nas poróżniło, nawet jeśli moje jest zupełnie odmienne od Twojego, za bardzo cię lubię, żeby twoje zdanie na temat polityki miało jakikolwiek wpływ na moje zdanie o Tobie
    i dużo polityki na naszym forum na szczęście nie ma, tylko w takich "ciężkich" wypadkach
    moja najlepsza koleżanka jest PIS do kwadratu i już dawno sobie powiedziałyśmy że tematów politycznych nie poruszamy, żeby się nie pokłócić, a wszelkie inne i owszem.
    więc ja jestem za omijaniem takich tematów jeśli ma komuś być przykro

Awatar gruschka

Agnieszko
    masz na pewno lepszą orientację.Ja obracam się bardziej w kręgach technicznych u siebie i dzieci znajomych,tu rynek jest nienasycony i mniej patrzą na papiery.
    Ale w innych branżach to na pewno spory atut.Nie miałam na myśli jakiegoś fachowego języka tylko to,ze przygotowują bardziej do czytania ambitnej literatury w oryginale niż życia zawodowego.Oczywiście to moja perspektywa,a w części zawodów humanistycznych pewnie taka wiedza jest niezbędna.

Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Masz racje jeśli chodzi o ciuchy , wczoraj złapałam sie na tym ze zauwazam ostatnio więcej dziadostwa w sklepach niż fajnych ubrań .
    o dokładnie właśnie tak!
    wybrałam się w sobotę z Martą na bazarek i jest tam takie stoisko z ciuchami, prowadzi je starsza babaka, ale ma fajne i oryginalne rzeczy, niedrogie i spodnie w rozmiarze Marty, a ciężko jej gdzie indziej dostać,
    "Niestety" miała od 8 otwarte... wróciłam uboższa o 200 zł ze spodniami dla Marty i mamy, dziinsówką dla siebie i koszulką .
    a właściwie to bez spodni dla mamy bo ich zapomniałam zabrać, no i dziś tam podjadę w widziałam u niej jeszcze taką fajną tunikę tylko gotówki mi brakło...
    ciuchy oczywiście nie wyjściowe tylko takie na co dzień i do pracy
    więc dziewczyny nie tylko galeria...

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Kasiu Maniusia trafiła w punkt kocham Cię bez względu na nasze poglądy polityczne

Gruszko, cos Ty wcale nie mam orientacji . Bazuje tylko na tym co mo chłopaki powiedzieli, a oni mogą mi każdy kit wcisnąć

Uprawnienia umieszczania postów