Strona 15 z 3048 PierwszyPierwszy ... 5 13 14 15 16 17 25 65 115 515 1015 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Leencia
    Leencia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Galway

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Kasiu, daje dwie lyzeczki troche wiecej niz plaskie (ile sie da nabrac) na 3/4 szklanki. Jak mi sporo zostaje na dnie czy na sciankach szklanki, to dolewam jeszcze lyka, zeby to zgarnac. W koncu nic nie moze sie zmarnowac Zmykam gotowac kasze i cukinie, pozniej sie odezwe.
    kasiaogrodniczka and gamma56 like this.

Forum JestemFit.pl - Zapraszam do siebie

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Patrzcie jaki slodki obrazeczek znalazlam...
    Leencia and gamma56 like this.

Awatar Leencia
    Mieszka w
    Galway

Wrzucilam do siebie fotke z dzisiejszych popisow kulinarnych. Mam tylko prosbe, czy moglby ktos do mnie zajrzec i zobaczyc, czy to zdjecie widac. Dodalam zdjecia do mojego albumu i oznaczylam go jako prywatny, wiec nie wiem czy wszysscy beda widziec, czy nie, ale jak cos to mozno to zalwtwic podobnie jak zrobila Kasia. Troche sie zamotalam i nawet nie wiem czy poprawnie to wyjasnilam
    gamma56 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Leenciu ja widze fotki-nawet jedna skomentowalam- ale my jestesmy "znajome"...musi sie wypowiedziec kto jeszcze nie zaznaczyl cie jako "znajomej" osoby!

Awatar Leencia
    Mieszka w
    Galway

Dziekie Kasiu, w takim razie czekam na nastepne relacje
    gamma56 lubi to.

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

mnie babkę zapisała moja pani doktor i zaleciła pić 1 x dziennie, a jak nie pomoże 2 x , oczywiście trzeba tego pilnować i właśnie jesteś kolejną osobą, która sobie to chwali, już zaczęłam pić, postaram się pamiętać codziennie rano... dzięki
    Jolinkaa and gamma56 like this.

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

dobry wieczór, wreszcie weekend, to był ciężki tydzień, koniec miesiąca zawsze daje mi w kość w pracy, ale już mam to za sobą ufff i "odpoczywam" , właśnie kończy mi się piec chleb więc korzystam z chwili
    Sabinko, to nie jest tak, że wstaję o 5-tej rano, żeby zajrzeć na fb, cały dzień mam wypełniony po brzegi, a rano to chwila dla mnie, spokój, cisza, robię kawę i wypijam ją przy kompie, tak się czuję jakbym piła ją w Waszym towarzystwie, czy mojej koleżanki, z którą zawsze wymieniamy 2 słówka na dzień dobry
    Natko moja droga, jesteś wielka, dziękuję Ci bardzo za kawę, tymczasem jak Ci wspomniałam kupiłam tu jakąś i nawet mi smakuje, lubię z cynamonem, albo z mlekiem z orzechów laskowych... poezja... a teraz będę miała spory zapas więc będzie mnie stać na to by Wam stawiać codziennie rano ))))
    Kasiu ciągle nie radzę sobie z tymi emotkami, ale może jestem zbyt zmęczona, może w weekend coś mnie oświeci, mam podobny problem jak Sabina, a te emotki są takie słodkie...
    Ciągle nie wiem czy odebtałaś wiadomość ode mnie, wysłałam Ci na E maila i w wiadomościach tutaj i nie wiem , może coś robię nie tak?
    Agnieszka, wreszcie udało Ci się wejść do nas, może to jakiś chwilowy problem, widziałam, że nie tylko Ciebie dotyczył. Teraz masz ferie, więc korzystaj, piszesz, że też biegasz, brawo bratnia duszo ! Ja się trochę opuściłam w ubiegłym miesiącu i biegałam tylko w niedzielę 5-7 km, ale jak tylko pogodziunia się wyklaruje wracam do mojego treningu 3 x tyg. Miłych ferii Ci życzę, wygospodaruj chwilę dla siebie, nie poświęcaj tego czasy do końca pracy !
    Dziewczyny, mój chleb się dopieka, a mnie już głowa na klawiaturę spada, dobrej nocy, super weekendu... buziaki...Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-stylowi_pl_nauka-i-natura_30590691.jpg

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Ewuniu! spoznilam sie minutke...widze, ze juz sobie poszlas- wiec odpowiem ci jutro rano...
    Dobrej nocy dziewczynki! Ogladnelam z corcia troche refleksyjny film :[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Jestem dzis padnieta...chyba sie ciut wczesniej poloze...
    Do jutra!
    gamma56 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Witam Mam dla wszystkich , kawę, herbatę i wodę z cytryną.
    Najpierw chwale się stopką- pięknie mi zleciało, ciekawa jestem jak będzie z moim Kubą- tez ma dziś ważenie.
    Mam już ferie- bardzo się ciesze, bo jestem potwornie zmęczona, ale jeszcze dziś ciężki dzień, mam pogrzeb dziecka z naszej szkoły, dziewczynki 8 lat, bardzo chorowała i wiedzieliśmy, że jest źle, ale i tak ciężko mi bardzo,
    x
    Ewa, ja tez tak mam, rano robię sobie wodę z cytryna, w międzyczasie ekspres robi kawę- jeśli piję prawdziwa, to dla mnie również, jeśli nie, to tylko dla męża, otwieram tvn24 i laptopa, popijam sobie i latam po internecie. Uwielbiam te poranki, a jeszcze fajniej jest latem, gdy robię to na tarasie i ptaszki mi śpiewają, owady brzęczą- o Matko zatęskniłam za latem....
    x
    Leencia, nie za bardzo wiem co mam sprawdzić , bo się na tym forum mało rozeznaje, ale teraz w ferie będę miała troche więcej czasu, więc postanowiłam je rozgryźć, i wtedy odpowiem na Twoje pytanie .
    x
    Kasiu, ubawiła mnie Twoja wizja wydawania komend do komputera , a ciasto zrobiłaś piekne- na pewno było tez pyszne
    x
    Sabinko, jeśli nie wychodzi Ci wklejanie obrazków(nawiasem mówiąc mnie też :P ), to zrób sobie postanowienie- tak jak ja- że nie będziesz wklejała obrazków i denerwowała się z tego powodu - ja od razu poczułam się lepiej- bedę inna niż wszyscy
    z
    Kryniu, Małgosiu, Reniu, Kalahari, Anetko, Bożenko, (jak kogoś pominęłam, to przepraszam, ale nowe forum cały czas działa na mnie stresująco ) buziaki dla was( zaczynam mieszać imiona i pseudonimy :P)
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 31-01-2015 o 07:52

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam pieknie!
    Agnieszko- bardzo ucieszyl mnie twoj post-taki pelen optymizmu i przekonania, ze jak nie kijem go...to palka!
    Pieknego spadku wagi juz ci gratulowalam na fb a co do wklejania obrazkow etc...
    Poruszanie sie na nowym forum jest stresujace- kazdy to rozumie i absolutni nikt nie oczekuje, ze w jeden dzien czy w dwa dni wszystko bedzie do ogarniecia. Ja potrzebowalam lat zeby obslugiwac go tak jak to teraz robie- a niektore rzeczy w dalszym ciagu sa mi obce, nie wiem o nich, nie znam i nie stosuje.
    Moim zdaniem wazniejsze jest zebysmy byly znowu razem i tak jak przedtem mialy mozliwosc dawania sobie wzajemnie wsparcia.
    W trzymaniu diety ale i we wszystkich innych zyciowych sprawach...bardzo lubie czytac co sie u was dzieje, co robicie, co czujecie, czym sie cieszycie- a z czym macie klopoty.
    Dostalam mejla od Filipiny, w ktorym napisala mi, ze dla niej funkcja nadrzedna Kafeterii byla wzajemna pomoc w odchudzaniu...
    Nie zamierza tu z nami pisywac, bo nasz magielek w obecnej formie ja nie interesuje.
    Przyznam, ze ja to widze inaczej. Dla mnie forum to miejsce spotkan z wirtualnymi przyjaciolmi.
    Dlatego podobnie jak ty czy Ewa zaczynam swoj dzien od kawki przy leptopku...
    Gdy tego nie moge zrobic (a czasami tak sie zdaza z przyczyn obiektywnych- wyjazd etc...) to czuje sie, ze czegos mi brak...i z tego mego codziennego rytualu absolutnie nie zamierzam rowniez w przyszlosci rezygnowac!
    Obojetnie kto i co probowaloby mi zrobic wbrew...
    Przykre jest, ze ktos probowal nas rozlaczyc, popsuc nasze wirtualne ( a w krotce i realne) spotkania.
    Nie pozwolilysmy na to i jestem z tego dumna!
    Bardzo was wszystkie lubie i chcialabym zebyscie wszystkie czuly sie tutaj dobrze.

Martwi mnie troszke, ze wczoraj na forum nie bylo ani Natki, ani Kryni, ani Bozenki. Mam nadzieje, ze nie maja klopotow z wejsciem na watek.
    Pojawily sie: (wymieniam nasze wczesniejsze Zawzietaski)
    Agnieszka, Gamma, Kalahari, Sabinka, Ewa (Ewa pisala kiedys na Kafeterii,a teraz odnalazlysmy ja na FB).
    Bardzo sie ciesze, ze doszly do nas Leencia i Kropeczka. Mam nadzieje, ze tez beda tu obie regulanie pisywac. Maja obie jednak swoje wlasne domki i tam tez opisuja co sie u nich dzieje.

Kochane moje wszystkie- napiszcie moze kazda dwa- trzy zdania o sobie to ulatwi nam lepsza orientacje co i jak.

Mnie chyba dobrze znacie ale moze jednak i ja cos o sobie napisze:
    Kasiaogrodniczka- lat wkrotce 51, malz, troje doroslych dzieci- dwoch synow i corcia-28, 25, 23, pudelek Sonia (15 lat), obecnie na chorobowym, przed wyjazdem do sanatorium...
    Leencia, Jolinkaa, gamma56 and 1 others like this.

Strona 15 z 3048 PierwszyPierwszy ... 5 13 14 15 16 17 25 65 115 515 1015 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów