Strona 1501 z 3048 PierwszyPierwszy ... 501 1001 1401 1451 1491 1499 1500 1501 1502 1503 1511 1551 1601 2001 2501 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 15,001 do 15,010 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    No proszę jaki fajny przegląd szaf i nie tylko bo Kasia wystąpiła w naturze
    Ciut nieaktualna ta "natura" no ale coz...
    moze se wrati?
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

moja Marta zapisała się na Pool Dance
    jest dowcipna bo zapytała, że może też bym chciała

big_poledancingyouredoingitwrongdemotivator.jpg

Mieszka w
    Częstochowa

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie i zapraszam na herbatkę. Jest pachnąca i cieplutka

herbatka.jpg.

Gruszko, trochę mnie zaintrygowałaś – koperkowej herbatki jeszcze nie piłam . Brawo za rozpoczęcie sezonu rowerkowego .

Kasiu, jak tam badania?

Agnieszko, pozdrawiaj pozdrawiaj Warszawę . Miłego pobytu życzę. A sukienki – bardzo ładne

Sabinko, wiem że trzeba się pilnować. Tylko co z tego, że wiem? Przechodzisz to na co dzień, więc masz świadomość, że słowa sobie a głowa sobie. Po dietce czuję się dobrze, śpię dobrze, a stawy byłyby mi bardzo wdzięczne, gdybym chciała trwać w zdrowym jedzeniu. Włosy mniej się przetłuszczają, natomiast skóra niestety bardzo się wysuszyła i to akurat nie jest fajne. Mam takie momenty, że zatyka mnie przez to podczas mówienia. Muszę od razu moczyć palce, żeby wróciło poczucie nawilżenia.

No właśnie – Agnieszko, Gruszko miałyście takie sensacje po wo?

Maniusiu, twoja córcia niekoniecznie chciała być dowcipna - ona po prostu w ciebie wierzy! No bo dlaczego nie? Pool Dance to podobno bardzo fajny sport!. Gdyby nie waga i słabe ręce, to sama bym chętnie spróbowała . Podobno naprawdę wciąga.

Co do wczesnego wstawania, to nie lubię, bo mam wtedy wrażenie, że czegoś zostałam pozbawiona. To bez sensu, bo kosztem tego siedzę długo w nocy .

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

A ja wieczorem jestem padnieta i juz! Nic mi sie wtedy nie chce... a rano i owszem...rozne rzeczy!
    Krysiu- wyniki beda jutro...zobaczymy zatem, ale tak czy owak chce posluchac twojej rady i zapisac sie w kolejke do endokrynologa.
    Mam tez w maju termin u mojej pani gyn...ale to troche czasu jeszcze uplynie.

Agnieszka111 lubi to.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Krysiu zaintrygowałaś mnie słowami "natomiast skóra niestety bardzo się wysuszyła i to akurat nie jest fajne. Mam takie momenty, że zatyka mnie przez to podczas mówienia. Muszę od razu moczyć palce, żeby wróciło poczucie nawilżenia"
    nie bardzo rozumiem co ma piernik do wiatraka???? ( sorry za określenie )

Mieszka w
    Częstochowa

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Witajcie
    Mam jeszcze masę roboty żeby wszystko przygotować młodzieży i wyprawić zięcia, ale zostawić wam kawkę sama przyjemność

pobrane (6).jpg

Choć to nie sobota, podałam już wagę do tabelki. W tym tygodniu zgubiłam kilogram i mam nadzieję, że wyjazd do Warszawy tego nie zniszczy, choć na dziś mamy zaplanowaną kolację w fajnej knajpie. Jak byście miały kiedyś okazję, to polecam- Mąka i woda. Już kiedyś tam jedliśmy, więc wiem, że jest pysznie. Jest tam pizza, ale my jej nie jemy, bo oprócz niej są pyszne pierogi i makarony, bo to knajpa włoska.Mam nadzieję, że uda mi się zjeść tylko trochę

Sabinko, mnie te bardzo zastanowił ten wpis Krysi, ale wyobraziłam sobie, że ma po prostu suche usta, które nawilża sobie mokrymi palcami Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-hihotek.gif

Krysiu, po mojej sześciotygodniówce, stanęłam przed lustrem w bieliźnie, i pierwsze, co rzuciło mi się w oczy, to to, że miałam bardzo, ja to nazwałam zwiędniętą skórę. No, wyglądała jak skóra starej kobiety, a to było prawie 10 lat temu. Szybko wszystko wróciło do normy, bo szybko miałam jojo, ale na twarzy nie miałam takich zmian. Myślę, że w moim wypadku było to spowodowane małą ilością płynów. Ja generalnie bardzo mało piję, a podczas wo, to już prawie nic, bo warzywa i owoce mają tyle wody, że zupełnie nie odczuwam pragnienia. A to jest błąd, powinno się także podczas tej diety dużo pić.

Maniusiu, dawaj na ten poldance! Słyszałam, że to super rzeźbi figurę

Na razie, postaram się jeszcze zajrzeć

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Ooo i kawki dziewczyny mogą sobie wybrać

Cześć Aga

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!
    Ho, ho, ho...widze, ze kawki dzisiaj mnostwo...dobrze, ze ja sie nie pchalam jeszcze ze swoja filizanka!
    No chyba zeby mi dolac!

Krysi wpis z palcami moczonymi i takimi co orzezwiaja, poruszyl nasza wyobraznie...i pewnie o to autorowi chodzilo!
    Ja na wo pilam hektalitry herbaty, bo mi ciagle bylo zimno. I nie zauwazylam u siebie oznak "wysuszenia".
    A juz teraz, przez te dodatkowe kilogramy, to wygladam jak paczek w masle! A jaki mam biust! Chyba w ciazy taki ostatnio mialam!

Maz mi z pracy podeslal przed kilkoma dniami linka... Wyprobowalam...nawet dobre...

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Agnieszka111 and krysiapysia like this.

Uprawnienia umieszczania postów