moja Marta zapisała się na Pool Dance
jest dowcipna bo zapytała, że może też bym chciała
big_poledancingyouredoingitwrongdemotivator.jpg
Witajcie i zapraszam na herbatkę. Jest pachnąca i cieplutka
herbatka.jpg.
Gruszko, trochę mnie zaintrygowałaś – koperkowej herbatki jeszcze nie piłam . Brawo za rozpoczęcie sezonu rowerkowego .
Kasiu, jak tam badania?
Agnieszko, pozdrawiaj pozdrawiaj Warszawę . Miłego pobytu życzę. A sukienki – bardzo ładne
Sabinko, wiem że trzeba się pilnować. Tylko co z tego, że wiem? Przechodzisz to na co dzień, więc masz świadomość, że słowa sobie a głowa sobie. Po dietce czuję się dobrze, śpię dobrze, a stawy byłyby mi bardzo wdzięczne, gdybym chciała trwać w zdrowym jedzeniu. Włosy mniej się przetłuszczają, natomiast skóra niestety bardzo się wysuszyła i to akurat nie jest fajne. Mam takie momenty, że zatyka mnie przez to podczas mówienia. Muszę od razu moczyć palce, żeby wróciło poczucie nawilżenia.
No właśnie – Agnieszko, Gruszko miałyście takie sensacje po wo?
Maniusiu, twoja córcia niekoniecznie chciała być dowcipna - ona po prostu w ciebie wierzy! No bo dlaczego nie? Pool Dance to podobno bardzo fajny sport!. Gdyby nie waga i słabe ręce, to sama bym chętnie spróbowała . Podobno naprawdę wciąga.
Co do wczesnego wstawania, to nie lubię, bo mam wtedy wrażenie, że czegoś zostałam pozbawiona. To bez sensu, bo kosztem tego siedzę długo w nocy .
A ja wieczorem jestem padnieta i juz! Nic mi sie wtedy nie chce... a rano i owszem...rozne rzeczy!
Krysiu- wyniki beda jutro...zobaczymy zatem, ale tak czy owak chce posluchac twojej rady i zapisac sie w kolejke do endokrynologa.
Mam tez w maju termin u mojej pani gyn...ale to troche czasu jeszcze uplynie.
Krysiu zaintrygowałaś mnie słowami "natomiast skóra niestety bardzo się wysuszyła i to akurat nie jest fajne. Mam takie momenty, że zatyka mnie przez to podczas mówienia. Muszę od razu moczyć palce, żeby wróciło poczucie nawilżenia"
nie bardzo rozumiem co ma piernik do wiatraka???? ( sorry za określenie )
Witajcie
Mam jeszcze masę roboty żeby wszystko przygotować młodzieży i wyprawić zięcia, ale zostawić wam kawkę sama przyjemność
pobrane (6).jpg
Choć to nie sobota, podałam już wagę do tabelki. W tym tygodniu zgubiłam kilogram i mam nadzieję, że wyjazd do Warszawy tego nie zniszczy, choć na dziś mamy zaplanowaną kolację w fajnej knajpie. Jak byście miały kiedyś okazję, to polecam- Mąka i woda. Już kiedyś tam jedliśmy, więc wiem, że jest pysznie. Jest tam pizza, ale my jej nie jemy, bo oprócz niej są pyszne pierogi i makarony, bo to knajpa włoska.Mam nadzieję, że uda mi się zjeść tylko trochę
Sabinko, mnie te bardzo zastanowił ten wpis Krysi, ale wyobraziłam sobie, że ma po prostu suche usta, które nawilża sobie mokrymi palcami
Krysiu, po mojej sześciotygodniówce, stanęłam przed lustrem w bieliźnie, i pierwsze, co rzuciło mi się w oczy, to to, że miałam bardzo, ja to nazwałam zwiędniętą skórę. No, wyglądała jak skóra starej kobiety, a to było prawie 10 lat temu. Szybko wszystko wróciło do normy, bo szybko miałam jojo, ale na twarzy nie miałam takich zmian. Myślę, że w moim wypadku było to spowodowane małą ilością płynów. Ja generalnie bardzo mało piję, a podczas wo, to już prawie nic, bo warzywa i owoce mają tyle wody, że zupełnie nie odczuwam pragnienia. A to jest błąd, powinno się także podczas tej diety dużo pić.
Maniusiu, dawaj na ten poldance! Słyszałam, że to super rzeźbi figurę
Na razie, postaram się jeszcze zajrzeć
Dzien dobry!
Ho, ho, ho...widze, ze kawki dzisiaj mnostwo...dobrze, ze ja sie nie pchalam jeszcze ze swoja filizanka!
No chyba zeby mi dolac!
Krysi wpis z palcami moczonymi i takimi co orzezwiaja, poruszyl nasza wyobraznie...i pewnie o to autorowi chodzilo!
Ja na wo pilam hektalitry herbaty, bo mi ciagle bylo zimno. I nie zauwazylam u siebie oznak "wysuszenia".
A juz teraz, przez te dodatkowe kilogramy, to wygladam jak paczek w masle! A jaki mam biust! Chyba w ciazy taki ostatnio mialam!
Maz mi z pracy podeslal przed kilkoma dniami linka... Wyprobowalam...nawet dobre...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]