Strona 1504 z 3048 PierwszyPierwszy ... 504 1004 1404 1454 1494 1502 1503 1504 1505 1506 1514 1554 1604 2004 2504 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 15,031 do 15,040 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    Agnieszko zapomniałam ci wczoraj pogratulować kolejnego zgubionego kilograma
    Powtarzam jeszcze raz -jesteś wielka, masz super silną wolę i samodyscyplinę i na pewno twój wygląd jest za to wszystko nagrodą, tak trzymaj, jesteś dla mnie takim jakby Guru odchudzania ale u mnie kiepsko pomimo pudełek....
    Sabinko, dziękuję W nawiązaniu do tego co napisałaś, to pewnie się powtórzę, ale zdałam sobie sprawę, że lubię być szczupła, podoba mi się to, co widzę w lustrze, lubię mierzyć ciuchy w sklepach, uskrzydlają mnie komplementy męża i dlatego postanowiłam, że nie popuszczę. Pierwszy etap jeszcze nie skończony- dojście do mety, drugi wyjście z diety, trzeci utrzymanie wagi. Mam wrażenie, że teraz, po ponad roku odchudzania, dużo szybciej idzie mi pozbywanie się jednodniowych nadwyżek. No i zwyczajnie czuję jakąś tam dumę, że mi się udało. Podobnie było po rzuceniu fajek . Teraz tylko tego nie zaprzepaścić, a to polega niestety na nieustannej kontroli ...no, ale coś za coś
    krysiapysia lubi to.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Agnieszko ja bym pewnie siebie bardziej polubiła gdybym była szczupła albo chociaż szczuplejsza, a tak to wiesz jakie ja mam podejście do siebie, wiem że źle robię ale nie lubię swojego wyglądu, swojej tuszy, swojej nadwagi a nawet otylosci, swoich pięciu podbródków i wielu innych "drobiazgów"... Jolinko co tam u ciebie? skrobnij chociaż ze dwa zdania, będzie nam bardzo miło jak do nas zajrzysz nie tylko czytając
    Agnieszka111 lubi to.

Dzisiaj ubawiłam się rano bo wyciągnął mnie z łóżka Skype 8:15
    Zdziwiłam się, że córka tak rano dzwoni bo to u nich byla dopiero 7:15 a tu okazało się że moja córka poszła sobie na długi spacer a w zasadzie marsz poranny 10 km a zadzwoniła do mnie Maja
    Ziec się zdziwił bo raptem zobaczył mnie na ekranie tabletu, okazało się, że moja wnusia już potrafi sama zadzwonić a ja musiałam się gimnastykować z moim nieszczęsnym angielskim bo nie było córki
    ale dobry tata przygotował już dla jednej córki owsianke, dla drugiej jajecznicę z tostem i obie dziewczynki z apetytem zajadaly

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie
    Zakończyłam wczoraj rehabilitację. Poszłam na nią po pół roku oczekiwania, tylko że zapomniałam na co mam iść, bo zgubiłam karteczkę . A możliwości było wiele. Ostatecznie okazało się, że na szyję, tylko że przez ten czas zaczęło mi dokuczać coś zupełnie innego. Jak miałam więc okazję to trochę przekabacałam rehabilitantki i robiłam zabiegi na rękę .

Agnieszko, też lubię być szczupła. Nawet bardzo! Znam to fantastyczne poczucie dumy, gorzej niestety wychodzi z konsekwencją. Załapałaś bakcyla i tego chyba powinnam życzyć każdej z nas. Pisz o swoich odczuciach, bo to może zagrzewać „do boju”. Zawsze jest szansa, że któraś z nas zaskoczy. Miło popatrzeć na Warszawę nocą. To dziwne, ale nie kojarzę tej uliczki? Dobrze jeszcze raz przekonać się, że ma się takiego odpowiedzialnego syna, który do tego dokonuje też dobrych wyborów, jeżeli chodzi o znajomych.

Kasiu, przyznam się że trochę dziwnie wygląda to jedzenie – chodzi mi szczególnie o to coś w kształcie rogali . Co to jest? Było smaczne? Natomiast deser intrygujący . No i jak ty biedna dziewczyno masz się odchudzać . Życzę fajnej zabawy na weselisku. Trochę się zastanawiam, bo wyczytałam, że „Panna młoda ma swój ślub, a pan młody też świętuje osobno” Czy to znaczy, że będziesz się bawić tylko z kobietami? No w każdym razie wygląda na to, że wrażeń nie powinno ci zabraknąć. A miałaś wczoraj też malowane dłonie? Trochę mnie zaszokowało to picie wody z jednej szklanki, ale może u was będzie jednak inaczej . Opisz później swoje wrażenia, bo jestem ciekawa .

Sabinko, naprawdę fajna niespodzianka. Właściwie dobrze by było, gdyby Maja częściej cię tak zaskakiwała. Miałabyś super motywacje do nauki angielskiego .

Witaj Bbaaju, dawno nie zaglądałaś

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Krysiu to jest widok na pałac od strony ulicy Jasnej .
    Sabinko, ale super niespodziankę miałaś

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Krysiu

krysiapysia lubi to.

Krysiu to coś w kształcie rogali to krewetki - chyba że masz coś innego na myśli

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

A ja nie lubię takiego różowego koloru lodów

Awatar bbaaja
    bbaaja jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    bydgoszcz

Krysiu ja zagladam czesto tylko rzadziej pisze

Awatar bbaaja
    bbaaja jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    bydgoszcz

Ucielo mi posta...a napisalam ze bylam na babskich imieninach u ...Krysi...:-)) :-))

Uprawnienia umieszczania postów