Strona 1510 z 3048 PierwszyPierwszy ... 510 1010 1410 1460 1500 1508 1509 1510 1511 1512 1520 1560 1610 2010 2510 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 15,091 do 15,100 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzien dobry dziewuszki!
    Jolinko slonko ty moje... Piekna bedzie ta twoja kuchnia. Bardzo ladne zestawienie kolorow i juz cie widze jak sie po niej krzatasz...
    Powrot z hortensja i krzewuszka ...jak najbardziej rozumiem. Ja tez nigdy ze sklepu ogrodniczego z pusta reka nie wychodze!

Agnieszko...dobrze, ze znowu jestes z rana. Bez ciebie tu jakos o tej porze pusto... Zatem popros meza...zeby nie gubil kluczy!
    Ten moj piatkowy egzamin napawa mnie strachem, bo jest taki obszerny...A moja wiedza jest, moim zdaniem, bardzo powierzchowna...wiec boje sie po prostu, ze nie trafie w pytania i go najzwyczajniej w swiecie poloze!
    Ja mam bardzo dobra pamiec...ale krotka! Zapamietuje nowe rzeczy dosc latwo, ale glowa potrafi je zachowac na bardzo niewielki odcinek czasu... A wczoraj wieczorem, gdy przegladalam wszystkie pytania...jakie ewentualnie moga byc-to za glowe sie chwytalam, ile ja juz pozapominalam rzeczy! Jeszcze dwa dni udreki przedegzaminacyjnej...Ale co tam! Lyzka optymizmu do buzi i ruszamy w srode...

Agnieszka111 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Dzięki Kasiu

Miałam właśnie napisać, że znalazł się kluczyk...w bucie w szafie Widocznie mąż wieszając kurtkę nie zauważył, że nie trafił nim w kieszeń, a ten wpadł do buta. Najlepsze jest to, że tam też sprawdzaliśmy! Tak się szelma ukrył

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    Agnieszko pociesz się, że ja też dalej nie do końca rozumiem o co Krysi chodziło z tym nawilżaniem paluszków
    Jolinko krzyczeć już na ciebie nie będę bo widzę że jesteś w tej dziedzinie niereformowalna haha
    ( mam nadzieję, że się nie obrazisz za to określenie ) będziesz mieć na pewno śliczną kuchnię - urządzoną po twojej myśli i to najważniejsze, żeby tobie się podobało, bo jakby nie było to ty spędzasz w niej najwięcej czasu

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Pogoda piękna, zaliczyłam już angielski a teraz idę trochę polatać bo szkoda w taki dzień siedzieć w domu, pewnie zajrzę do sklepu i znowu przytargam kilka kilogramów
    Dziękuję za życzenia, w związku z rocznicą wczoraj nie było grzecznie.... było winko i nie tylko

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Sabinko, serdeczne życzenia i kolejnych dobrych lat życze

Jolu, piękne kolory, podobne miałam w blokach , fajne takie połączenie

u mnie też się jakoś imprezowo zrobiło, w tą sobotę urodziny Sucharka, potem mamy chrzciny, potem święta, potem majówka, trzeba się ogarnąć

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Ostatnio edytowane przez maniusia72 ; 22-03-2017 o 17:25

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar gruschka

Awatar gruschka

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Ale za to jako mloda dziewczyna nosilam mnostwo sukienek, spodniczek przez nia uszytych i bylam bardzo dumna.
    To mi się właśnie najbardziej zawsze podobało w szyciu,ze miałó się coś wyjątkowego i pasującego do osoby
    Chetnie spotkalabym sie w tym Szperku, bo to dwa kroki od tesciowej i moge na pewno tam bez problemu dojsc na nogach. Napisz mi kiedy tobie najlepiej by pasowalo.
    Szperk jest ok,cośwymyślimy,albo zatrudnię M jako osobistego kierowcę albo zdam się na jakiegoś przystojniaka z ZKM
    Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Gruszko, chleb robisz na zakwasie, czy na drożdżach?
    Na drożdżach,bo na zakwasie jakoś mi nie słuzy,czyję w dodatku jakieś braki wit B bo bardzo chce mi się drożdży
    Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Sabinko – duże hura za te trzynaście wspólnych lat! To w takim razie za następną trzynastkę
    Będę taka i podłączam się pod zyczenia Krysi

Awatar gruschka

Gruszko – już się cieszę na zdjęcia . Zawsze ich wypatruję, ale jednocześnie nie chciałabym, żebyś czuła się przez to w jakikolwiek sposób przynaglana do ich robienia. To ma być impuls chwili, bo tylko wtedy będzie to dla ciebie przyjemne
    Robienie zdjęć,na szczęście,jest dla mnie zawsze wielką przyjemnością.
    Prosiłam,żeby mi syn wybrał komórkę z przyzwoitym aparatem,bo mój aparat jest ciężki i nie nadaje się do zabierania na rower.
    Zazwyczaj rano nad morzem jest tak pięknie,że aż żal tego nie uwiecznić.Ciągle jeszcze uczę się jak sobie radzić z ograniczeniami telefonu ale lepsze takie jak żadne.
    Dziś było niesamowicie bo woda była i zielona i niesamowicie niebieska w tym samym czasie jak na zdjęciach.Do tego przezroczysta.

Tak więc nie zaczynam, ale kupuję co jakiś czas materiały zachęcające. Przyznasz, że to dopiero jest bez sensu
    Ależ to ma sens,jak najbardziejPierwsze swoje rzeczy szylam ręczniePierwszą maszynę dostałam jako nastolatka.Była to przedwojenna niemiecka Minerwa,szyła tylko jeden prosty ścieg i byla na taki bujany pedal..Ale to była radość,żadna inna nie była już taka magiczna.
    Cytat Zamieszczone przez Jolinkaa Zobacz posta
    No i nie byłabym sobą jakby czegoś do ogródka nie kupiła,więc wróciłam z hortensja bukietową i krzewem krzewuszki-wajgeli
    Ja mam do dyspozycji tylko parapet ale też zrobiłam tam sobie ogródek kwiatowy,kilka dni kupowałam kwiatki bo nie mogłam się oprzeć.
    Zazdroszczę nowej kuchni,też mi się marzy,ale muszę czekać na remont rur w kamienicy,teraz nie warto.
    Jutro idę do kina na Pokot Agnieszki Holland. Jestem bardzo ciekawa tego filmu
    Ja też jestem ciekawa.
    Mam taki jeden sprawdzony przepis, bardzo szybki i zawsze się udaje, na bazie płatków owsianych, ale smakuje jak zwykły,prawdziwy chleb.
    Poproszęprzepisik.
    .Ale co tam! Lyzka optymizmu do buzi i ruszamy w srode...
    Bardzo lubię takie podejście

Uprawnienia umieszczania postów