69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Maniusiu, Holland robi specyficzne filmy, ten też jest taki, ale bardzo bliska jest mi jego tematyka, film świetnie zrobiony artystycznie, cudowne zdjęcia zwierząt i w ogóle przyrody.Świetni aktorzy, dla mnie odtwórczyni głównej roli, znana do tej pory z nic nieznaczących ról serialowych, po prostu idealnie dobrana do postaci, choć tak naprawdę trudno powiedzieć, kto jest tu główna postacią . Większość ludzi wychodzących z kina była filmem zafascynowana, choć słyszałam tez głosy że nudny. Dla mnie nudny nie był absolutnie
-
Sabinko, dawaj masz do mnie bezpośredni autobus, zostawię
-
Agnieszko
Pisałam wam, że w lutym byliśmy na imprezie z okazji rocznicy ślubu naszych przyjaciół, były tańce, hulanki swawole a wczoraj dostaliśmy od nich zdjęcia i filmik na płytce...obejrzałam dzisiaj - ale jestem gruba !!!!
załamka totalna, tym bardziej, że jak się robi zdjęcia to pokazuje się innym te na których się sobie w miarę podobamy a tam zdjęć jest kupa w rożnych sytuacjach, filmik też pokazuje różne ujęcia...no masakra po prostu
-
Kochane moje!
Jest juz po! Wlasnie wyszlam z sali egzaminacyjnej...
Trudno mowic o odczuciach...mam nadzieje, ze zaliczylam...wyniki beda jednak dopiero za 6 tygodni, bo to egzamin panstwowy.
Dziekuje za wszystkie dobre slowa, wiare we mnie i kciukow trzymanie. Mam wielka nadzieje, ze to wszystko podzialalo i egzamin bedzie zdany jesli nie na szostke to chociaz na trojke! Polskich ocen rzecz jasna ...a nie niemieckich bo u nas jedynka jest najlepsza!
-
A co wy dzisiaj takie ciche...?
-
Jolinko, wszystkiego najlepszego dla męża. Sto lat, sto lat! Jak tam prezent – na pewno bardzo go ucieszył Miłego świętowania .
Kasiu, cieszę się że masz już wszystko za sobą. Nie wątpię, że z pozytywnym efektem . Z uwagi na to, że tyle nerwów kosztują cię same egzaminy, to chyba dobrze że już więcej nie będziesz musiała ich zdawać. Ale bardzo byłaś dzielna . A czy będzie ci brakować nauki i twojego pokoiku, to okaże się z czasem. Pozytywnie odebrałam twoja rozmowę z panią od ubezpieczenia zawodowego.
Agnieszko, jako doświadczony pedagog wiesz dobrze, że nie ma raczej „tępych” uczniów . Każdy jakieś tam swoje zasoby ma. Są natomiast kiepscy nauczyciele
Tak więc Sabinko, Agnieszko wracam do sprawy palców. A raczej nie wracam . Na spotkaniu zaprezentuję wam o co chodzi. Może chociaż w pokazówce będę bardziej skuteczna .
Gruszko, Sabinka nie protestowała, czyli przyjęła życzenia (no chyba, że nie doczytała ). Zdjęcia obejrzane jeszcze raz i jeszcze raz . Ty szukasz telefonu z jak najlepszym aparatem, a ja z jak najbardziej sprawnym radiem. Niestety wszystkie nowe nie dorastają do pięt starszym modelem, dlatego zawsze mam przy sobie oba .
Maniusiu i co, przewaliłaś w końcu ten Vat? Dla mnie to czarna magia, więc szacun. I gratki za spadek – nieważne jaki, ważne że jest .
Agnieszko, ależ smakowicie wyglądają twoje pierożki . We wtorek nakupiłam sera, też z zamiarem zrobienia pierogów, tyle że na słodko. No i co? Nie maiłam kiedy. Ale jutro już biorę się do roboty .
Sabnko, oj tam oj tam . Na filmach i zdjęciach zazwyczaj wychodzi się trochę z nadmiarem. To po pierwsze a po drugie, to i tak jestem przekonana, że żadna z nas nie dopatrzyłaby się tam tego samego co ty.
-
Nie wiem co się dzieje, ale jak próbuję wejść na nasz topik, to robi mi się czerwona strona z napisem "złośliwa witryna". Tym razem udało mi się to obejść i wejść przez historię, ale nie wygląda to ciekawie
-
Dzien dobry dziewuszki!
Kawa, kawa, kawusia...
Agnieszka tak sie zapierogowala, ze chyba zaspala... Nawiasem mowiac-pierozki cudne! i jakie rowniotkie! U mnie tak nigdy nie wygladaja. Moze dlatego, ze ja je robie raz od wielkiego gromu!? Brawa dla Agnieszki!
Krysiu...uwielbiam czytac rano twoje wieczorne wpisy. Jestes taka uwazna-niczego i nikogo, w przeciwienstwie do mnie- chaota jednego!- nie pomijasz w swych odpowiedziach. Ciesze sie juz na nasze lipcowe pogaduszki i na demonstracje "problemu z palcami"!
Co do wchodzenia na strone, ja jak dotad nigdy nie mialam podobnego komunikatu. A jak wchodzisz na topik? ja mam w Ulubionych bezposrednio kazdy watek- wiec wchodze od razu do Zawzietych, na Celownik, do Pamietnikow czyli dla Zalogowanch, no i na stronke z akcjami. Moze to dlatego, ze omijam ogolna strone forum?
A propos akcji wlasnie dzis odkrylam, ze jest juz nowa...moze ktos jest zainteresowany? na wszelki wypadek podrzucam linka...
Ja w tej aktualnej nic prawdopodobnie nie schudne, ale bede szczesliwa, jesli chociaz utrzymam wynik. W tym tygodniu co pradwa troche mi spadlo, ale tylko dlatego, ze w zeszla sobote bylam po imprezie i mialam sporo wiecej na wadze.
Generalnie jednak trzymam te moje 80 kilo, jak by mi cos za to w nagrode dawali!
No ale moze teraz z wiosna bedzie jakas szansana spadek! Jestem w domu-to chyba jednak latwiej niz poza domem z trzymaniem sie wlasnych regul...
Sabinko- ja taki szok- wideo-zdjeciowy przezylam w Sylwestra na 50-tce przyjaciela, gdy zobaczylam na zdjeciach jak wygladalam jeszcze kilka lat temu. I pomyslec, ze uwazalam wazac 72 kilo, ze to za duzo i sie odchudzalam nieustanie! Ech zycie! Lubi platac figle!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
Cześć dziewczynki
Widzę Kasię na dole, więc myślę, że postawi kawę przede mną
Dziś zanotowałam spadek 400 gram, więc powoli, do przodu Wpisałam się też na kolejną akcję, w której to mam nadzieję wreszcie osiągnąć cel. Bardzo trudno zrzuca się te ostatnie kilogramy, organizm nie chce już tak współpracować jak na początku, ale zastój trwa już tak długo, że myślę, że waga już się ustabilizowała. Myślę tak, bo to już drugi tydzień ze spadkiem, a nie wzrostem lub constans.
Ciekawe Krysiu co to za złośliwa witryna się u Ciebie pojawia?
W moim domu nie lubią pierogów z serem, za to za ruskie, lub z owocami dali by się pokroić Dziś bolą mnie ramiona od wałkowania, bo zrobiłam prawie 200 pierogów Ja robię male i bardzo cieniutkie, więc naraz można zjeść i 30- mąż, lub 40- syn
Kasiu, w takim razie życzę Ci niemieckiej images (13).jpg z egzaminu
Sabinko, podobnie jak Krysia, uważam, że grubo przesadzasz ( nomen omen )A powiedz, jak Ci poszło z pudełkami ?
Jolinko, Madzia ? hej, hej
-
Tak myślałam, dzięki Kasiu za kawę
Ja nową akcje widziałam już dwa dni temu, nawet wpisywałam koleżankę w tabelki, sama jednak musiałam się zastanowić, ale doszłam do wniosku, że łatwiej jest mi odchudzać się pod obstrzałem i kontrolą no i przede wszystkim dopingiem dziewczyn niż samej. Wpisałam się więc również. Niewiele zostało mi do celu, więc to będzie już na pewno ostatnia akcja
Uprawnienia umieszczania postów