Strona 1514 z 3048 PierwszyPierwszy ... 514 1014 1414 1464 1504 1512 1513 1514 1515 1516 1524 1564 1614 2014 2514 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 15,131 do 15,140 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Agnieszko- akcje sa nie tylko po to by chudnac, ale i po to zeby sie trzymac. Ja je od lat tak wlasnie traktuje- wynik koncowy jest dla mnie wiec poza sytuacja-gdy jest spory wzrost, zawsze pozytywny, bo male wzrosty czy ubytki wlasciwie potwierdzaja tylko, ze wszystko jest ok. Kiedys bardziej sie moze udzielalam na akcji piszac tam czesciej- teraz ograniczam sie do sobotnich wpisow w tabelke-ale jestem Adze- Furadze wdzieczna za to, ze te tabelki sa-bo to dla mnie nieustanny doping i motywacja by nie ustawac w dzialaniu.
    furaga, Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Agnieszko- akcje sa nie tylko po to by chudnac, ale i po to zeby sie trzymac.
    Kasiu, na pewno tak jest Ja nie mam w tym doświadczenia, bo to kolejna akcja w której usiłuję chudnąć. jeszcze nie byłam w żadnej w celu utrzymania wagi, ale na pewno jest wtedy łatwiej, przynajmniej w moim przypadku, bo ja lubię mieć bat nad sobą

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    Kasiu ten twój wczorajszy obrazek o wku...wionej kobiecie to dokładnie o mnie bo taka wczoraj byłam...wku...wiona po obejrzeniu swoich fotek i filmiku
    jak to jest, ze nie mogę sobie poradzić sama ze sobą jeżeli chodzi o jedzenie, dlaczego jem jak opętana wiedząc, że źle się z tym czuję, źle wyglądam i ciężko mi w wielu sytuacjach????
    dlaczego jedni mogą jeść ile chcą i są szczupli a inni wręcz przeciwnie i my wszystkie które tu piszemy i zaglądamy należymy do tych drugich, bo nawet jak coś nam się uda zgubić to potem jest walka, żeby to utrzymać i tak w kółko...

Agnieszko pytałaś o pudełka... szło mi nieźle, chociaż gorzej nic poprzednio i coś i tak podgryzałam ponad to co dostawałam a poza tym były w tamtym tygodniu dwie imprezki ale trochę mi zleciało, bo jakby nie było bilans kaloryczny był nienajgorszy ale co z tego jak zaraz potem zaczęłam świrować z jedzeniem no i tak w kółko

do nowej akcji się nie wpisuję bo jakoś mi takie akcje nie leżą

Agnieszko 200 pierogów nigdy nie robiłam , mój rekord to chyba około 60-70, nie dziwota, że cię ramiona bolą od wałkowania ciasta bo to przecież ciężka praca
    ciekawa jestem ile czasu ci to zajęło???

Krysiu u mnie tez taki komunikat na czerwono pojawia się czasem na smartfonie jak wchodzę na naszą stronę, ja mam zapamiętane "zawzięte po 40" i czasem też tak mam ostatnio ale myślę, że to mój avast trochę przewrażliwiony jest, w laptopie tak nie mam.

Kasiu bardzo długo każą wam czekać na wyniki tego egzaminu ale skoro to egzamin państwowy to może dlatego
    ciekawa jesteś czy wrócisz do WW i ruszysz na spotkania, o ile pamiętam to dobrze ci tam szło...

wczoraj wieczorkiem poprawiłam sobie humor kupując bilet do Anglii, lecę w piątek po świetach

A swoja drogą tak sobie myślę, że gdybym jadła normalne posiłki i TYLKO te posiłki to pewnie też bym wyglądała inaczej a jak jem tyle ile jem i to co jem oprócz tych posiłków ( też często niezbyt dietetycznych i zbyt obfitych) to mam co mam - na własne życzenie

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie, mój laptop świruje całkiem . Kasiu, wchodziłam przez historię, ale teraz i ona odmawia posłuszeństwa . Swoją drogą ciekawe, czemu ta czerwona witrynka pokazuje się tylko, jak chcę wejść na nasz topik . Nic, poproszę M, żeby zajrzał, ale na razie jest przyssany do laptopa córy, który z innych powodów, ale odmówił posłuszeństwa i to zupełnie. Ewentualnie jutro, jak synu przyjedzie, to też poogląda. Sabinko ciekawe, że tobie czerwone pokazuje się tylko czasami. Próbowałam wchodzić też normalnie przez wpis i w końcu jakoś się udało. Ale co będzie potem i czy znowu załapie, to wielki znak zapytania? No nic, na razie trzymajcie się.

Agnieszko, nawet malutkie 30 pierożków, to wynik, który robi wrażenie . Naprawdę muszą być pyszne

Sabinko, doczytałam o bilecie. Ale fajnie, cieszę się razem z tobą .

Jeszcze tylko mały rzut oka na Gruszkowe zdjęcia morza i spadam, bo jedziemy zaraz do sklepu. A jak wrócimy, to biorę się w końcu za pierogi

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Krysiu
    zrobiłam ci dzisiaj nowe zdjęcia,potem wstawię.Teraz jak mam nową komórkę to pojawił się nowy standard - rower,zdjęcia dla Krysi,rozciąganie,powrót do domu

Ale dziś zimno,wiosna była,jeszcze rano o 7.00 nic nie zapowiadało jej zniknięcia a jednakZimno,ciemno,wilgotno brrr.
    Ale 17 km zrobiłam.!7 km szczęścia
    Krysiu ja też uwielbiam twoje wieczorne wpisy,kiedyś czytałam dopiero rano,teraz w komórce mogę i wieczorem
    Jestem w prcy,reszta pożniej.
    krysiapysia and sabinka57 like this.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Sabinko, pierogi zajęły mi niecałe 4 godziny. Ciesze się razem z Tobą, bo wiem, że znów będą zdjęcia dziewczynek
    Krysiu, podobno kilka dziewczyn z forum ma podobne kłopoty do Twoich z wchodzeniem na forum. Spróbuj zmienić przeglądarkę
    krysiapysia and sabinka57 like this.

Awatar MiaCwiczycChce
    MiaCwiczycChce jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Katowice

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Dzień dobry, postanowiłam się przypomnieć
    Mam do was Drogie Panie ogromną prośbę,otóż piszę pracę magisterską na temat stylu życia i objawów menopauzy u kobiet w wieku 40-65 lat.Chciałabym Was bardzo prosić o rozwiązanie anonimowej ankiety, zajmie wam to kilka minut a mi bardzo pomoże, ponieważ potrzebuję jak najwięcej osób żeby badania były dobre. W wolnej chwili, tak przy weekendzie bardzo bym prosiła o rozwiązanie ankiety, będę ogromnie wdzięczna!

Uprawnienia umieszczania postów