69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Kurczę bilety lotnicze do Anglii w dwie strony kosztowały 230 zł a pociąg do Warszawy w dwie strony 250 zł. ....
-
ciao,
wlasnie skonczylam z ROCKIEM
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
i zaczynam BIBLIE
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] (chor zydowskich niewolnikow w Babilonii IIV a.C)
bardzo sie wkopalam w rozne tematy.... juz mnie prawie nie widac....nawet tutaj
buonanotte!!!
Ostatnio edytowane przez kalahari ; 25-03-2017 o 23:02
-
Madzia Chór Pielgrzymów ( u Ciebie żydowskich niewolników), to sztandarowa pieśń mojego chóru. Na koncertach zawsze to bisowaliśmy
-
Oho, weszłam
Kasiu, Gruszko dzięki za dobre słowa .
Gruszko, bardzo spodobał mi się twój plan i bardzo milutko zrobiło na serduchu . Na wszelki wypadek dalej myślę, że jednak lepiej by standard był z pewnym marginesem . Pozostałe pozycje planu baaardzo mi się podobają . Powoli czuję się zmotywowana, żeby zabrać się w końcu do odkurzenia rowerka.
Agnieszko, na razie nie mam innej przeglądarki
Madziu, troszkę cię jednak widać . Z tego, co podrzuciłaś wynika, że naprawdę masz niezły zawrót głowy . Dziewczyno, toś się rzeczywiście wkopała! Ale, jeżeli tylko sprawia ci to przyjemność i frajdę, to czemu nie? A co ci z tego potem zostanie, to już twoje .
-
Dziewczynki mam pytanie – z jakich przeglądarek korzystacie? Bo uświadamiają mnie, że na naszej stronce jest jakiś wirus. Różnica jest taka, że Operon o tym ostrzega (czerwona witryna), a inne przeglądarki nie . Jest podobno prawdopodobne, że ten wirus może przejść w nasze laptopy, a to już byłoby mało ciekawe . Nie znam się na tym, ale wydaje mi się, że powinno się to zgłosić do moderatorów, żeby sprawdzili i coś z tym zrobili. Jeżeli któraś z was wie, jak to zrobić, to może niech spróbuje?
-
images (4).jpg
Dzień dobry w niedzielę
Krysiu ja korzystam z google chrome, wiem, że wszystkie inne mają kłopoty z wchodzeniem na stronę, myślę, że moderatorzy już o ty wiedzą Przełączenie na inną przeglądarkę trwa kilka sekund, więc powinno się to zrobić żeby nie narobić sobie biedy
Maniusiu, Amok jest świetnym, mocnym trillerem- fajny
Dobrej niedzieli
-
Dzien dobry dziewczynki!
Z przyjemnoscia dosiadam sie do twojej kawki Agnieszko. Obudzilam sie dzisiaj okolo szostej rano, czyli na nie przesunietych zegarkach byla juz siodma. Calkiem porzadna godzina zwazywszy, ze ostatnio bezsennosc wyganiala mnie z lozka juz o czwartej rano...
Ja korzystam Krysiu od lat z przegladarki Firefoxa i tak jak wspominalam nigdy nie dostalam zadnego meldunku, ze cos jest z naszym forum nie tak. Jak wstana moi informatycy to jeszcze ich jednak podpytam. Mam mojego leptopka od poczatku mojej choroby- to znaczy stanu po operacji wyciecia macicy- czyli od stycznia 2012 chyba. Mam na nim wszystkie moje zdjecia, ktore robilam od tego czasu komorka, no i moje wszelkie dokumenty zwiazane z szukaniem pracy. Poprosilam wiec na urodziny od synka o nowy dysk zewnetrzny i zeby mi to wszystko tam skopiowal w razie czego gdyby moj staruszek leptop padl.
Madziu- podobnie jak Krysia podziwiam ogrom twych zainteresowan i te niesamowita gotowosc do przyswajania sobie nowej wiedzy.
Ja co prawda tez sobie nowa wiedze przez ostatnie pol roku przyswajalam, ale to raczej z musu niz ochoty.
Tak sobie jednak mysle, ze fajnie jest, ze kazdy z nas ma jakiegos takiego bzika i cos co go kreci. Wywolujemy tym naszym zaangazowaniem zdumienie u innych polaczone z niemoznoscia zruzumienia... "Co? caly dzien tym sie wlasnie zajmowalas?" No, mnie by do tego wolami nie zaciagneli!"
No i te talenty jakimi nas Pan Bog obdarzyl... jedni potrafia majsterkowac, inni robia kreatywne cudenka z papieru, z metalu, z wloczki ...a jeszcze inni godzinami grzebia w ziemi...jakby im za to ktos pieniadze dawal!
-
Robiłam kiedyś taki collage o sobie samej...czyli wszystko o tym- jak ja sama siebie widzę, jak sądzę że widzą mnie inni...jaka chciałabym się widzieć. Warto coś takiego zrobić , by sobie uświadomić jakimi złożonymi istotami jesteśmy...
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
-
Moje wczorajsze prace w ogrodzie...
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
-
Jolinko, trzymam kciuki za jutro ✊️
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Uprawnienia umieszczania postów