Na wątku w 9 tygodni do mniejszych spodni jest dyskusja na ten temat
Wersja do druku
Na wątku w 9 tygodni do mniejszych spodni jest dyskusja na ten temat
Gruszko, nie wiem który widok jest piękniejszy :money:. Uwielbiam zwłaszcza właśnie takie pokazujące bezkres, przestrzeń :rolleyes:. Morsy podziwiam, ale bez ambicji naśladowania :mdr:.
Furago, dzięki za informacje. Jeżeli jest tak, jak napisałaś, to rzeczywiście kiepsko :(. Ale mimo to może jednak dobrze próbować jeszcze z różnych stron ich ponaciskać?
Kasiu i co, wysyłałaś coś do nich?
Agnieszko, różnie – czasami czerwone pokazuje się zaraz po wejściu na forum, a czasami dopiero po wejściu na naszą stronkę. Też bym nie chciała załapać jakiegoś paskudztwo. Zajrzałam na ten wątek z 9-ką, ale też tylko sygnalizują problem
Sabinko, Gruszko bardzo bym chciała mieć nadzieję, że to tylko takie wrabianie nas. U mnie nie ma jednak żadnego przekierowywania na rzekome wygrane, tylko strona wyłącza się całkowicie :(.
No właśnie ja tylko na chwilkę...przypomnieć się z tymi kciukami,bo bardzo potrzebuję Waszego wsparcie moje kochane:)
Stres...strach mnie zżera od środka:(Ostatnie dwie noce malutko spałam,nawet chciałam tu napisać,ale jakbyście zobaczyły mój wpis o trzeciej nad ranem,to nieźle by mi się oberwało:p
Nie było mnie,ale to przez te meble-skręcaliśmy dwa dni,jeszcze regulacja drzwiczek została,no i był problem z blatem,bo okazał się uszkodzony na rogach.Zadzwoniłam i wymienią-przywiozą we wtorek.To wszystko opóźnia mi układania "gratów" w szafkach.Musiałam też pojechać do Zabrza,bo swoje opisy z ostatnich dwóch rtg,bo będą wołać jutro w Gliwicach'
Nie wiem czy zasnę,ale uciekam do łóżka-pobudka przed piątą rano,bo muszę być wcześnie na miejscu.Na początek mam badanie krwi,potem jeszcze usg.
dziewczyny pisały też na priv do moderatorów i cisza, dlatego podejrzenia, ze nikt się forum nie opiekuje:(
ale atakujmy moderatorów, skoro się podjęli opieki nad forum niech się wywiązują:)
tu jest wątek do zgłaszania uwag https://forum.jestemfit.pl/propozycj...rwisie-27.html
Witam was wieczornie!
Spedzilam cudowne popoludnie w ogrodzie z przyjaciolmi. Swietowalismy lamka szampana moje zakonczenie edukacji zawodowej. Alez bylo cieplutko! U nas juz demperatury pod 20°C:money:...
Jolinko jutro jestem z toba myslami! I jestem przekonana, ze na pewno bedzie wszystko dobrze! Wierze w to goraco Wiewioreczko!:love:
Gruszko zdjecia zrobilas przepiekne..ale taki Baltyk to nie moj Baltyk! Ja w przeciwienstwie do Krysi nie lubie takiej spokojnej przestrzeni. Kocham wiatr i wzburzone fale!:p
Co do tych meldunkow to podpytywalam moich chlopakow i twierdza zgodnie, ze nie ma sie czym przejmowac- to musi byc nie wirus ale faktycznie jakies "nawolywania" na nowe oprogramowanie antywirusowe. Albo cos w tym stylu. Juz kiedys raz byla taka historia.
Ale faktem jest, ze jacys administratorzy powinni sie tym zajac.:bad:
Tak sobie jeszez mysle, ze moze to dlatego ja nie ma zadnych meldunkow bo ja sie w ogole nie wylogowuje i nie zalogowuje?:arf:
Ja jestem caly czas zalogowana na forum. I na leptopie i na komorce. A ten komunikat na czerowono i informacja o mozlwosci przejecia danych wlasnie przy zalogowywaniu sie pojawia-prawda?
Jolu, jedź spokojnie!
Furago, dzięki za link. Też spróbuję tam napisać.
Kasiu, czerwona strona nie pojawia się przy logowaniu, tylko po prostu przy próbie wejścia na forum.
Witam w nowym tygodniu :)
Załącznik 38944
Od dziś zaczynam wiosenne porządki w domu.Żeby się nie narobić, bo mam fajne książki do czytania a w środę idę do kin na Dalidę :mdr:, to będę porządkować od góry do dołu tylko jedno pomieszczenie dziennie. Zejdzie mi dwa tygodnie, więc akurat zdążę do Świąt :D
dobrego tygodnia Wam życzę :)
Jolu Załącznik 38945
witajcie
waga dziś 82, uff to półtora kilo z zeszłego tygodnia zeszło