Maniuś tobie ubyło mnie znowu przybyło - w przyrodzie nic nie ginie ale ja jestem znowu podlamana i to solidnie :(
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
Wersja do druku
Maniuś tobie ubyło mnie znowu przybyło - w przyrodzie nic nie ginie ale ja jestem znowu podlamana i to solidnie :(
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
Sabinko moje dzieci leciały z Warszawy do Wrocławia za 9 zł w obie strony od osoby :D
Sabinko nie ząłamuj się może u ciebie to też zatrzymana woda i spadnie
Maniusiu kochana to na pewno nie woda tylko tłuszczyk mi się zawiązuje ,bo znowu jem bez opamiętania :(
Byłam dzisiaj u fryzjerki, zrobiłam odrosty, podcięłam włoski i troszkę lepiej wyglądam, żeby jeszcze trochę szczuplejszym być to nie byłoby aż tak źle :)
Jolinko mam nadzieję, że przywieziesz pomyślne wiadomość i życzę ci tego z całego serca:)
Kasiu ciekawa jestem jak pierwszy dzień na stażu, na pewno coś skrobniesz na ten temat:)
Jestem dziewuszki...jestem wreszcie.
Dzien minal bardzo sympatycznie- bylam w pracy tylko szesc godzin, ale oczywiscie po przyjsciu do domu zaraz pognalam na ogrod- bo wczoraj zostawilam tam wszystko niepozmywane, potem jednak przyszla do mnie siostra i ...dalej nic nie zrobilam.
Bede pracowac od 8- 8:30 osiem i pol godziny. Jestem w dziale naliczania zarobkow- dzisiaj sortowalam poczte i porzadkowalam akta z zaleglosciami. Taka typowa robota dla praktykanta. Kobitka, ktora mnie wprowadza jest ciut starsza ode mnie, powiedziala, ze pracuje w tej firmie juz 30 lat... Moze wiec odejdzie na emeryture i zwolni dla mnie miejsce?:mdr: Fajnie, bo jest bardzo spokojna i cierpliwa...balam sie, ze dostane sie pod opieke jakiegos mlodego malpiszona, ktorego bede wkurzac swoja niewiedza i pytaniami.:beurk:
Jutro ide zatem juz bez strachu.:money:
A ciekawe jak tam nasza Jola dzisiaj? Miejmy nadzieje, ze to zmeczenie a nie troski powoduje, ze sie nie odezwala jak dotad...:arf:
Sabinko...wiem, ze ci dzis nie do smiechu...ale moze jednak troche "czarnego" humoru?:p
http://www.pozytywniej.pl/upload/dc3...baa39d3799.png
Dzień dobry we wtorek :)
Załącznik 38956
Kasiu, pozytywne wieści ze stażu, to bardzo dobre wieści :) Najważniejsze, że pierwszy dzień Cię nie zniechęcił :)
Sabinko, ja wiem, że Ty wiesz, że jest tylko jedna droga żeby schudnąć :)Załącznik 38957Załącznik 38958Załącznik 38959Załącznik 38960
Maniusiu, woda, nie woda, ważne, że waga współpracuje :)
Miłego dnia dziewczynki :)
Dzien dobry Agnieszko! Dzien dobry dziewuszki!
http://www.pozytywniej.pl/upload/f4f...0129a02505.jpg
No...ale ja z tym odchudzaniem to moze jednak poczekam ...do jutra!:mdr:
A ty Agnieszko jak teraz jesz? Metoda...obiad i po obiedzie...nic wiecej?
Tak Kasiu :) dla mnie najlepsza- śniadanie zjedz sam, obiadem podziel się z przyjacielem, kolację oddaj wrogowi...no ja jeszcze dokładam tylko dla siebie drugie śniadanie :D
Kasiu wspaniałe wieści :)
oby ci sie jak najlepiej pracowało :)