69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Maniuś tobie ubyło mnie znowu przybyło - w przyrodzie nic nie ginie ale ja jestem znowu podlamana i to solidnie
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
-
Sabinko moje dzieci leciały z Warszawy do Wrocławia za 9 zł w obie strony od osoby
-
Sabinko nie ząłamuj się może u ciebie to też zatrzymana woda i spadnie
-
Maniusiu kochana to na pewno nie woda tylko tłuszczyk mi się zawiązuje ,bo znowu jem bez opamiętania
Byłam dzisiaj u fryzjerki, zrobiłam odrosty, podcięłam włoski i troszkę lepiej wyglądam, żeby jeszcze trochę szczuplejszym być to nie byłoby aż tak źle
-
Jolinko mam nadzieję, że przywieziesz pomyślne wiadomość i życzę ci tego z całego serca
Kasiu ciekawa jestem jak pierwszy dzień na stażu, na pewno coś skrobniesz na ten temat
-
Jestem dziewuszki...jestem wreszcie.
Dzien minal bardzo sympatycznie- bylam w pracy tylko szesc godzin, ale oczywiscie po przyjsciu do domu zaraz pognalam na ogrod- bo wczoraj zostawilam tam wszystko niepozmywane, potem jednak przyszla do mnie siostra i ...dalej nic nie zrobilam.
Bede pracowac od 8- 8:30 osiem i pol godziny. Jestem w dziale naliczania zarobkow- dzisiaj sortowalam poczte i porzadkowalam akta z zaleglosciami. Taka typowa robota dla praktykanta. Kobitka, ktora mnie wprowadza jest ciut starsza ode mnie, powiedziala, ze pracuje w tej firmie juz 30 lat... Moze wiec odejdzie na emeryture i zwolni dla mnie miejsce? Fajnie, bo jest bardzo spokojna i cierpliwa...balam sie, ze dostane sie pod opieke jakiegos mlodego malpiszona, ktorego bede wkurzac swoja niewiedza i pytaniami.
Jutro ide zatem juz bez strachu.
A ciekawe jak tam nasza Jola dzisiaj? Miejmy nadzieje, ze to zmeczenie a nie troski powoduje, ze sie nie odezwala jak dotad...
Sabinko...wiem, ze ci dzis nie do smiechu...ale moze jednak troche "czarnego" humoru?
-
Dzień dobry we wtorek
images (9).jpg
Kasiu, pozytywne wieści ze stażu, to bardzo dobre wieści Najważniejsze, że pierwszy dzień Cię nie zniechęcił
Sabinko, ja wiem, że Ty wiesz, że jest tylko jedna droga żeby schudnąć 2010142_product_print-1.jpgjesteś-tym-czym-jesz.jpg
Maniusiu, woda, nie woda, ważne, że waga współpracuje
Miłego dnia dziewczynki
-
Dzien dobry Agnieszko! Dzien dobry dziewuszki!
No...ale ja z tym odchudzaniem to moze jednak poczekam ...do jutra!
A ty Agnieszko jak teraz jesz? Metoda...obiad i po obiedzie...nic wiecej?
Ostatnio edytowane przez kasiaogrodniczka ; 28-03-2017 o 06:47
-
Tak Kasiu dla mnie najlepsza- śniadanie zjedz sam, obiadem podziel się z przyjacielem, kolację oddaj wrogowi...no ja jeszcze dokładam tylko dla siebie drugie śniadanie
-
Kasiu wspaniałe wieści
oby ci sie jak najlepiej pracowało
Uprawnienia umieszczania postów