69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
U nas dzis taki upał że na kijkach byłam w koszulce z krótkim rękawem. W słońcu były 23 stopnie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
zazdroszczę, Aga, a ja w biurze siedze jak na szpilkach, tez bym sobie gdzies poszła
-
Sezon tarasowy rozpoczęty na razie cieszy sie pies , ja od jutra bo najpierw wsadzę bratki
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
Jolu cieszę się twoja radością...
A nie mowilam że wszystko będzie dobrze?
Mój drugi dzień w pracy minął mi jak ten pierwszy. Spokojnie. Nie mam jeszcze dostepu do komputera więc narazie cały czas sortuje papiery... No i poniewaz cały czas jestem "przyuczana" więc nie mam ani chwili żebym mogła zająć się sama sobą. Ciężko mi trochę bo kocham samodzielnie rozwiązywać zadania ale pocieszające jest to , że to przecież przejsciowe!
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
-
Witam wieczornie i jednak z kubkiem pachnących ziółek . U mnie dzisiaj mięta.
herbatka.jpg
Gruszko, ten widok morza przypomina mi mój poranny nastrój. A potem wyszłam, zaliczyłam upadek w kałużę i wtedy dopiero poczułam, że świeci słońce i jest pięknie . Wygląda na to, że po coś te upadki jednak są .
Kasia, miło czytać, że tak przyjemnie przeszedł ci pierwszy i drugi dzień w pracy. Wiadomo, że będzie różnie, ale to początkowe wrażenie ma duże znaczenie. No i super, że trafiłaś na taką a nie inną panią wprowadzającą .
Jolinko, nawet nie wiesz jak fajnie poczytać takie optymistyczne wieści. I tego się kochana trzymaj, wszystkim kończynami!
Agnieszko, pamiętam ten tarasik . Ale już prawie zapomniałam, jaka urokliwa jest wasza sunia . A jakim cudem było te dziewięć zł z Wrocławia do Warszawy?
Sabinko, cena biletu do Anglii niestety tylko uświadamia, jak bardzo żeruje się na naszych portfelach . Ale i tak najważniejsze, że pojedziesz niedługo do swoich skarbów. A przez ten czas zawsze jest szansa, że wyjazd bardziej zmobilizuje cię do pracy nad sobą.
Maniusiu, porada dietetyczna przednia
-
no i jest środowa kawka images (10).jpg
Krysiu, wrzucając zdjęcie, chciałam właśnie przypomnieć, że niedługo lipiec i spotykamy się w Gdyni . Wczoraj korzystając z pięknej pogody wyciągnęłam z garażu i umyłam meble tarasowe, bo schły piorunem, dziś to samo zrobię z kompletem na drugi taras. Ale zdjęcia zrobię już z kwiatkami. W niedzielę jedziemy do centrum ogrodniczego w Strykowie i tam poszalejemy na zakupach
Odnośnie biletów, to była taka promocja a że moje dzieciaki mają sentyment do tego miasta, bo mieszkały w nim przez chwilę, gdy zięć robił tam doktorat, to od razu skorzystały. Moja córka jest w ogóle mistrzynią świata w szukaniu takich promocji. Np. do Pragi jechali polskim busem za jakieś 11-14 zł, już nie pamiętam
Miłej środy dziewczynki
-
Dzien dobry w maly piatek czyli srode!
Agnieszko dzieki za kawke. Czasami zapomne podziekowac, ale zawsze jestem ci za nia wdzieczna. Kazdemu zreszta jestem wdzieczna, kto ja zrobi... Kocham poranna kawke. I te prawdziwa i te wirtualna...
Przez jakis czas probowalam sie od tej pierwszej odzwyczaic...ale co to za zycie bez kawki porannej...
Piekne masz mebelki na tarasie, bardzo gustowne i eleganckie. A jak jeszcze dojda kwiatuszki... Ach, czemu ja mieszkam tak daleko...zaraz bym przybiegla poplotkowac na ten taras...
A propos wyjazdow. Wczoraj udalo mi sie zalatwic urlop na kwiecien.
Gruszeczko nasze spotkanie nabiera rumiencow... Wyglada na to, ze bedziemy w Gdyni juz od piatku przed swietami. Prosilam tesciowa o termin do fryzjera w ten dzien, ale poza nim nie bede miala raczej zadnych spraw do zalatwienia i chetnie sie z toba spotkam.
Jednek gdyby ci lepiej pasowala sobota to moze byc i sobota... Po swietach nie wiem kiedy wyjezdzamy z Gdyni, bo to zalezy od kilku faktorow. Nie chcialabym jednak sie wtedy umawiac, bo nie wiem jak bedzie. Poprosze na priv o jakies telefon, zebysmy ewentualnie na miejscu mogly sie skontaktowac.
Co do urlopu letniego jeszcze nie rozmawialam, wspomnialam tylko, ze chce wziac przyslugujace mi drugie dwa tygodnie pod koniec praktyki.Mam z tym lekki problem...bo nie mam przeciez pojecia jak to bedzie potem dalej wygladac...czy po praktyce tam zostane czy nie..gdybym jednak nie zostawala, to lepsza opcja jest urlop na sam koniec a nie dwa -trzy tygodnie przed koncem...czyli przed 24 sierpnia.
No nic...zobaczymy co zycie przyniesie. Ja w kazdym razie wybieram sie do Gdyni raz jeszcze i to we wiadomym terminie!
Wtedy tez zdecydowalam sie kupic w Polsce nowego pieska! Przyznam sie, ze przemysliwalam o tym juz teraz, ale to chyba nie bylby najmadrzejszy pomysl, bo przeciez przez nastepne kilka miesiecy nie ma mnie w domu okolo 9 godzin dziennie.
No a potem zamierzam pracowac tylko na pol etatu.
Krysiu? Kolejny upadek? I to w kaluze? O matko i corko! Czy ty kochanie radzilas sie moze lekarza? Oj, wydaje mi sie ta czestotliwosc lekko niepokojaca...
-
Kasiu, zawsze z przyjemnością serwuję rano kawę, a na taras ( ten i drugi z widokiem na ogród zapraszam każdą, która będzie w pobliżu ), chętnie wypiję z Wami realną kawę
fajnie, że będziesz miała psiaka
-
hej
ja piłam dzisiaj pyszną kawkę lawazza dostarczoną z Włoch - dlaczego taka smakuje lepiej niz kupiona w Polsce?
podobnie jest z innymi produktami.
Kasiu, wspaniale że będziesz miała pieska i trzymam kciuki, żeby cię zatrzymali na stałe.
Krysiu powinnaś sie przebadac, za często te upadki
A ja wczoraj pograbiłam trawnik, juz jest sporo mchu, no i te stare suche źdżbła rzeba wygrabic, a poza tym jest to fajna gimnastyka, dziś idę kolejne fragmenty posprzątać, bo zanosi się na podobnie piękną pogodę
-
Dzień dobry dziewczynki Agnieszko oczywiście też dziękuję ci za kawkę poranną, tobie i innym rannym ptaszkom którym czasami uda się postawić kawkę przed tobą
na razie to by było na tyle bo zbieram się na angielski ....
U mnie już pochmurno, chyba zaraz będzie padać
Uprawnienia umieszczania postów