2 załącznik(ów)
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Załącznik 39012Załącznik 39013
Gruszko, skład sałatki fasolowej jest bardzo zdrowy:) choć co prawda fasola wzdyma- mnie akurat nie, ale wiem, że są osoby, które nie mogą jej jeść. Ja na szczęście mogę i uwielbiam :)
Sabinko, śledzie najlepiej matiasy, choć i a'la matiasy też dadzą radę :)
1 załącznik(ów)
mam diagnozę ;)
Załącznik 39014
Ja dzisiaj będę bardzo upierdliwa i zadam znowu dwa pytania:)
do Gruszki - gdzie kupujesz papier ryżowy i ile takich papierów jest w opakowaniu bo piszesz coś o 30 sajgonkach?
a
do Agnieszki pytanie - te śledzie na tackach to takie w oleju tak?
Maniusiu ja to tak na serio wiem, że bulimikiem nie jestem ale to co wyprawiam to jest to kompulsywne jedzenie, wiem to od mojej Pani doktor która zajmuje się między innymi zaburzeniami odżywiania :)
Dzisiaj wybieram się z koleżankami do restauracji (tak na krótko) bo potem idziemy na imieniny Ryszarda i znowu nici z odchudzania ....
Sabinko tak, tylko że ja je odsączam i trochę płuczę
Witajcie!
Na szczęście dla mnie, a raczej dla moich konsumentów, postanowiłam zrobić wczoraj próbkę tego sernika z ciastem francuskim. I było po prostu okropne :beurk:. Musiałam zmienić koncepcję i postawiłam na tradycyjny sernik z kakaowym spodem i czekoladową polewą. Do tego dwa jabłeczniki – jedno na cieście kruchym, a drugie biszkoptowe. Poszło wszystko :money:.
Agnieszko, czyli sałatka puszkowa to jednak nic nowego ;). Moja też zdała egzamin. Tyle, że zamiast śledzika i śmietany - ser, majonez z musztardą i sałata. A na zdjęciu co to takie długie, ładne przy zielonej huśtawce?
Gruszko, moja puszkowa sałatka rozłożyła się na wiele brzuchów, więc mam nadzieję, że i konsekwencje będą odpowiednio mniejsze :mdr:. Przepis na sajgonki przeczytany. Taaa … Ale smaczne na pewno :D.
Maniusiu, twojego przepisu nie znam, ale trochę nie wiem, czy przypasowałby mi ananas z majonezem
Sabinko, nareszcie! Na takie właśnie słowa czekałam. Napisałaś „przecież w sumie chyba niezła babka jestem” Dokładnie – koniec i kropka! A na dziewczynki przecież wiesz, że lubimy popatrzeć. Toć my przecież takie trochę przyszywane podbabcie :wink2:
Dobry wieczor!
Krysienko ciesze sie, ze po zmianie koncepcji jedzonko sie udalo i wszystko zniklo. A napisz mi prosze jak robisz ten jablecznik na biszkopcie?
I jesli mozesz to podaj mi swoj przepis na salatke puszkowa. Ser i salata?
Agnieszko- kwiatuszki cudne. Szczegolnie podoba mi sie migdalowiec...I ziolka tez dorodne. A jakie masz ladne doniczki!
Ja jestem fanka fajnych donic i pojemnikow. Uwielbiam tez naprzyklad takie oryginalne pomysly gdzie mozna posadzic kwiaty...
http://2.bp.blogspot.com/-1u5kyD7iNM...00/kol1lob.jpghttp://bi.gazeta.pl/im/91/04/d2/z137...om-nabraly.jpg
Dzień dobry dziewczynki
Miłego spokojnego dnia!
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a326f17ec4.jpg
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk