69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
a ja mam mały dołek umarł kolega z pracy
jakieś fatum krązy nad moim zakładem 
dopiero na Boże Narodzenie pochowalismy Zbyszka....
-
Super Agnieszko! Gratulacje dla córki i dla całej rodziny. To fajne uczucie dla rodzica być dumnym z osiągnięć dziecka.
Maniusiu serdecznie współczuję. Każda śmierć nas porusza i dotyka do serca...a szczególnie gdy zabiera kogoś w sile wieku.
Ja akurat wyszłam z pracy i jadę autobusem do domu. Super uczucie wolnosci przed weekendem.
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
-
Kasiu chcialabym przyjechac ale jeszcze nie wiem, powtorz jeszcze date zebym zapisala...:-) Aga gratuluje corki:-)
-
Tak Kasiu, niefajnie jak młodzi ludzie umieraja
a jeszcze dwa lata temu była zbiórka na jego leczenie - bagatela 500 tys. złotych
i tak się cieszył że się udało, ech życie
-
Maniusiu współczuję bardzo, faktycznie jakieś fatum wisi nad twoją pracą...
Krysiu mam nadzieję, że nic nie piszesz o swojej Suni tylko i wyłącznie z braku czasu
-
-
Dzięki dziewczynki za gratki dla córki, wykasowałam swój wpis, bo nie lubię, gdy moje osobiste sprawy latają gdzieś po internetach
, ale bardzo chciałam się z Wami podzielić moja dumą 
Maniusiu, bardzo mi przykro z powodu Twojego kolegi
-
Witajcie, przepraszam że teraz nie poczytam
. Postaram się to zrobić i popisać jutro. Nasza sunieczka nadal dzień spędza w klinice, a noc w domu. W jej zachowaniu jest spora poprawa, natomiast wyniki są coraz gorsze. Czyli nadal nic nie wiadomo
. Właśnie zbieramy się, żeby jechać po nią.
-
Wiecie, nie byłam blisko z tym kolegą, ale jak się kogoś zna, czasem rozmawia, to inaczej się śmierć odbiera, tym bardziej, że to młody człowiek pełen nadziei
-
Czesc Dziewczyny,
Ja tutaj pierwszy raz, sledze forum od jakiegos czasu ale dopiero dzisiaj zalozylam profil. Chcialam sie dowiedziec czy ktoras z Was jest moze na diecie owocowo warzywnej (nazywaja ja tez dieta Dr Dabrowskiej. Ja zaczelam 3 dni temu i na razie idzie mi dobrze, juz wazylam te moje nieszczesne 58 z rok temu ale imprezy, brak ruchu, stres i obzeranie sie nocami doprowadzilo mnie z powrotem do 80... wiec na wlasne zyczenie znalazlam sie w punkcie wyjscia i chce wrocic do 58 zeby znow miec co ubrac bo szafa pelna ubran do ktorych nawet sie nie zblizam, bo sa za male... a lato sie zbliza, trzeba bedzie z dziecmi gdzies pojsc a tu nawet kostiumu kapielowego na siebie wcisnac nie moge.
(Wybaczcie, nie mam polskich znakow na klawiaturze, wiem ze zle sie to czyta)
Pozdrawiam wszystkich
Ania
Uprawnienia umieszczania postów