Dla milych sasiadek
Zdrowych i wesloych Swiat!
![]()
Dla milych sasiadek
Zdrowych i wesloych Swiat!
![]()
Witajcie już świątecznieimages (3).jpg
za godzinę wstaną moje chłopaki, spakujemy się i wyjeżdżamy, ale jeszcze wpisałam wagę w tabelkę - minus 0,6 kg, no i chcę Wam życzyć zdrowych, rodzinnych i CIEPŁYCH Świąt![]()
534fa19ab891d_p.jpg
Dzień dobryja już na nogach bo zbieramy się na pendolino ale Agnieszka i tak ubiegla mnie z kawa
Za to jeszcze raz - wesołych Swiat dziewczynki![]()
Dzien dobry! Agnieszko, Sabinko...spokojnej, bezpiecznej podrozy i szczesliwego dotarcia na miejsce!
Cieplych, rodzinnych dni dla wszystkich!
A nasza Jola to zupelnie o nas zapomniala chyba...
Rene ... i dla ciebie kochana wszystkiego dobrego! Pamietamy o was dziewczynki i prosimy o odzew...![]()
Miłym sąsiadkom i odwiedzającym wątek spokojnych,zdrowych świąt...
![]()
Armando-Sodano__La-colomba-dell-ulivo_g.jpg
buona pasqua!!!!
Najlepsze życzenia Wielkanocne - zdrowych, spokojnych, pełnych radości i miłości świątecznych dni.
święta.jpg
Dzisiaj jeszcze trochę spraw do dokończenia, chociaż już oczywiście po święconce. Jutro z rana przyjazd młodych, a potem zgarniam stół i do teściowej. Do zobaczenia po świętach
.
Świąteczne pozdrowienia z Warszawy![]()
Krysiu moze niebardzo jasno napisalam, tydzien temu zrobilismy domowa biala kielbase, a jutro bede ja gotowala na sniadanie :-) pozdrawiam juz prawie swiatecznie:-) :-)
Nie Kasiu-Jola o Was nie zapomniała i na pewno nigdy nie zapomni
Ten ostatni tydzień,a w zasadzie prawie dwa są dla mnie trudne fizycznie i psychicznie.
Porządki u siebie,pomoc w porządkach u mamy,praca w ogródku jak pogoda była,w tym tygodniu jeszcze dwa razy maluchy były.Jestem przemęczona i niewyspana,ale to się zmieni...musi się zmienić.Jedyny fajny dzień ostatnio,to środa.Byłam z Mateuszem na siatkówce-to ostatni mecz sezonu.Były po meczu pogaduszki z kibicami,zawodnikami-wspólne zbiorowe fotki.Dostałam ....3 koszulki od zawodników-od moich ulubieńcówJedną dostał Mateusz jako prezent urodzinowy plus brelok do kolekcji od jeszcze innego zawodnika-te zawodnik...zresztą też Mateusz...też miał w środę urodziny jak mój syn.
Dziękuję za pamięć o jego urodzinach-to 30tka-życzenia przekazałamW drugi dzień Świat będzie miał niespodziankę-myśli,że gości mamy na świętą właśnie,a tu w tajemnicy są zaproszeni na jego urodziny-tort czeka
Aaaa....Sabinko ja nie tylko lubię siatkarzy...ja ich kocham oczywiście platonicznieA Was uwielbiam i jesteście zawsze w moim sercu-jesteście dla mnie Przyjaciółkami.
I jeszcze jedno-byłam trzy razy u Pani psycholog.Zobaczymy czy jeszcze pójdę,bo następnym razem musiałabym płacić.Jest mi lepiej-rozmawiałyśmy o wszystkim,również o moim jedzeniu w stresie,o moim braku akceptacji swojej osoby.Usłyszałam wiele cennych rad,ale wprowadzić je w życie łatwo nie będzie.Po świętach wracam do Was i do odchudzania.
Wesołego Alleluja
najserdeczniejsze_zyczenia_zdrowych_radosnych_spokojnych_i_rodzinnych_swiat_wielkanocnych_0.jpg