Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Kawka już wypita ta realna,czas na wirtualną i wieczorną herbatkę Krysi:)
Krysiu
bardzo mnie zainteresował program na BBC.Mój operator niestety ten kanał ignoruje ku mojej rozpaczy.Przez wiele lat oglądałam,jeszcze jako BBC Prime i uwielbiam.
Bardzo proszę o jakieś sprawozdania:)
Wiem,że żeby schudnąć i być zdrowym trzeba mniej jeść i więcej się ruszać.Usiłuję stosować od lat.Ale ciągle szukam odpowiedzi,dlaczego przeciętnie rozsądna,świadoma i wykształcona osoba nagle porzuca wszystkie racjonalne argumenty i rzuca się na jedzenie,je kilka dni bez pamięci to czego nie powinna i świadomie sobie szkodzi....Sprawa musi być trochę bardziej skomplikowana niż dieta i ruch.
Dlatego wszystkie badania i doświadczenia na ten ten temat bardzo mnie interesują,bo może znajdę wreszcie przyczynę tego dlaczego ciągle muszę walczyć choć wcale tego nie pragnę.
Kasiu
szerokiej drogi i bezpiecznego dotarcia do domu:)
Agnieszko
pogoda,pogoda....Dzisiaj już chyba się jakoś poopatulam i zdobędę schody bo czuję jak mi wszystko sztywnieje....
Ja za to za jazdą samochodem nie przepadam i gdyby nie niedogodności z bagażami i dojazdami przed i po pociągu nie jeździłabym niczym innym:)
Za jakiś tydzień będę w Warszawie całe 3 godziny,specjalnie robię sobie przerwę w podróży,jedną na forumowe spotkanie drugą na zakupy w 2 sklepach:love:Cieszę się na jedno i drugie.
Od dzisiaj odwyk od sera:pBo właściwie nie wiem,czy moje zawalone gardło i nos to przeziębienie,czy jednak nietolerancja z przedawkowania:mad:M wrócil od lekarza z zaleceniem lekkiej dietki,więc mam już pewne ulatwienie i szlaban na różne pyszności.
Pozostaną mi pyszności głównie warzywno-zbożowe.Niestety, w tym też potrafię poszaleć....
Krysiu
wielkie dzięki za podrzucenie programu:great::love:
Obejrzałam 1 odcinek na cda i jest super.
2 dziś o 22.00,może też pojawi się w necie,jak nie to liczę na ciebie:mdr::happy:
Po obejrzeniu polecialam na schody,żeby sobie wiedzę ułożyć w glowie i samozwańczo zapisałam się do jedzących emocjonalnie.
Oni dostali dietę 5:2.Już tego probowałam i bardzo mi pasowało.A że najbardziej lubimy to co już znamy to jutro pierwszy (mam nadzieję,że z wielu) dzień chudy.
Na schodach bosko,powietrze takie,że można domy na Helu liczyć a wiosna w pełnej krasie.Wracać się nie chciało...
Cytat:
Zamieszczone przez
Agnieszka111
Nigdy w życiu nie jechałam pendolino...w ogóle ostatni raz pociągiem jechałam wieki temu. Jakoś tak wszędzie mi samochodem szybciej
to tak jak ja :)
Witam serdecznie.
Jeżeli chcecie schudnąć skutecznie, a przede wszystkim ZDROWO i bez konsekwencji zdrowotnych
To zapraszam do współpracy, jestem dyplomowanym specjalista ds. żywienia i chętnie pomogę ułożyć skuteczną i zdrową dietę
Wszystkich chętnych proszę o email na adres: eatfit@onet.pl , w emailu zwrotnym dostaniecie wszystkie szczegóły współpracy
Pozdrawiam
Krysiu oto cos na temat tężni w Konstancinie http://teznia.com.pl/ - miała być oczywiście "tężnia" ale mój smartfon nie dodał kropeczki :)
film na bbc lifestyle oglądałam już kiedyś - są trzy części, teraz powtarzają to sobie zaprogramowałam nagrywanie, o ile pamiętam to ja doskonałe pasowałam do każdej z tych trzech grup :beurk:
zdjęcie wstawiłam jako dowód że byłam w Warszawie - wiem, że niektóre z was bardzo lubią to miasto :p
Agnieszko słowa "Sabinko wyglądasz super" są bardzo miłe ale wiem, że może trochę bardziej super bym wyglądała jakbym miała choćby trochę mniej kilogramów ale tak czy owak dziękuję za komplement:intello:
Sabinko
dokopałam się do programów,ale u nas są niedostępne ze strony BBC:arf:
Ale mają tam jakiś e-book do ściągnięcia.Odkurzylam swój angielski i zrobiłam sobie test.Też coś z każdej grupy mi pasuje ale wyszlo 50:26:22 ze najwięcej jem z emocji...
Przytoczę tylko dość obrazowy przyklad.
Jak coś jest nie tak i trudno mi sobie z tym poradzić to idę po jedzenie ,jakby to miało ten problem rozwiązać.A przecież jak dzwoni do mnie zalamana przyjaciołka to nie przyszłoby mi do glowy poradzić jej,zeby zjadla sobie ciasteczko to wszystkie problemy znikną...A sobie to robię:p Taki mały material do przemyślenia.
Agnieszka ma rację,jakkolwiek się nie czujesz to na tym zdjęciu wyglądasz świetnie:)
Gruszko a co to za test i skąd go wziąć? zaciekawiłaś mnie :)
http://www.bbc.co.uk/guides/z2csfg8
Na stronie BBC jest sporo informacji o programie,wszystko wprawdzie po angielsku ale napisane bardzo przystępnie:)
Sabinko, napisałam szczerą prawdę :)
zaraz poczytam, co tam poznajdowałyście :)