Strona 1564 z 3048 PierwszyPierwszy ... 564 1064 1464 1514 1554 1562 1563 1564 1565 1566 1574 1614 1664 2064 2564 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 15,631 do 15,640 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Kasiu, piękne fotki, super Ci w tym różu

Sabinko, pokusa za pokusą, ale cieszmy się zdrowiem i bliskością naszych dzieciaków, mężów, partnerów, bo to jest w życiu najważniejsze

A ja wróciłam z kościoła, zjemy obiad i spróbuję się zdrzemnąć

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie, u nas dzisiaj od czasu do czasu pojawia się słoneczko, ale zimno dalej.

słoneczko.jpg

Sabinko, dziwny to kraj . Ale prawdą jest, że my też pewnie jesteśmy w różnych swoich zwyczajach zagadkowi dla obcokrajowców (ciekawe w których?). Z zainteresowaniem, po tym co napisałaś, zgłębiłam trochę problem [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    I o ile mogę zrozumieć (ale tak bardzo trochę ) sprawę bezpieczeństwa oraz związany z tym brak kontaktów w łazience i światło na sznurek (pralkę to sama mam w kuchni, ale to akurat z innych powodów), to już osobnego kranu na zimną i gorącą wodę nie kumam zupełnie . I do tego jeszcze tych okien otwieranych na zewnątrz .
    A dzisiejszym jedzeniem się nie martw. Sama wiesz, że u córci zawsze chudniesz, więc teraz co najwyżej zostaniesz z tym, z czym przyjechałaś. A co zobaczysz, zaznasz i spróbujesz, to twoje .

Agnieszko, widzę że to dla ciebie naprawdę trudny czas . Ale przecież wiesz gdzie Kuba jest i jeździcie po niego. A to mądry i rozsądny chłopak, więc dlaczego aż tak?

Kasiu, pomimo deszczu chyba naprawdę trafiliście pięknie . Nigdy nie byłam w Barcelonie, ale to co napisałaś o tym mieście brzmi bardzo zachęcająco! Można się zakochać przy takiej różnorodności. Czekam na więcej fotek!

Maniusiu, też pokazałbyś trochę widoków z górek
    Jolinkaa and Agnieszka111 like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Witam w świąteczny poniedziałek
    poniedziałek.jpg

Matko, nareszcie wyszło słońce Na pewno będą dziś kijki, mam zaplanowany też rower, a wieczorem kino. Idziemy we trzy z koleżankami i na razie nie możemy się zdecydować- czy na "Milczenie" Scorseze, czy na "Uciekaj" Jordana Peele. Wolałabym Milczenie, bo podoba mi się opis fabuły, ale zdecydujemy demokratycznie Nie lubię horrorów, bo wszystkie przypominają mi się, gdy zostaję sama w domu, ale najwyżej będę siedziała z zamkniętymi oczami. W końcu liczy się towarzystwo z którym idziemy, nie?

Krysiu nie usnę, gdy wiem że któryś z domowników ma wrócić w nocy. Dopóki nie zobaczę go we własnym łóżku całego i zdrowego, to nie ma szans. Tak było z córką, tak jest z Kubą i ... mężem też i nie ma znaczenia że są grzeczni, bo świat jest niegrzeczny

Dobrego dnia

edit...dziś mija 13 lat od dnia, gdy nie zapaliłam już ani jednego papierosa Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-23_134_5.gif
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 01-05-2017 o 06:35
    Jolinkaa and krysiapysia like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzień dobry... i ja się na krótko melduje!
    Dziś kolejny dzień zwiedzania...moje stopki aż płaczą...ale dają radę! Raz po raz muszę usiąść na jakichś schodach...
    Dobrego dnia!

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
    Agnieszka111 and krysiapysia like this.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Pamiętacie - niech się święci 1 Maja ?

1 maja.jpg

Witajcie, słonecznie ale na razie nie za ciepło. Zaraz trochę wybywamy, ale na razie siedzę jeszcze przy herbatce i czekam, aż nasza młodzinka się obudzi. Jak poczytałam o dziwactwach angielskich, to dowiedziałam się, że za takie uznawane jest również to, że piją herbatę z mlekiem . No i tu się trochę zdziwiłam, bo ja po polsku taką akurat też bardzo lubię .

Agnieszko, twoje obawy nie są mi oczywiście obce, niestety. Ale staram się zmieniać podejście i nawet już co jakiś czas mi to wychodzi . A sen jest właśnie takim pomocnikiem.
    Gratuluję trwania bez papierosa. Myślę, że to już trwała zmiana
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

O tak Krysiu, na pewno na stałe . Chociaż kiedyś powiedziałam sobie, że zapalę sobie na 70 urodziny

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
    Jolinkaa lubi to.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Witajcie
    Macham łapka z gór
    Dzis wracam jeszcze wycieczka na chochołowską o dom
    Fotki wrzucę z do.u bo mam problem z opanowaniem telefonu
    Agnieszka111 lubi to.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Dzień dobry
    wtorek.jpg
    Byłyśmy w końcu na Uciekaj...fajny film, bardziej thriller niż horror, z ciekawą fabułą.
    Wczoraj po raz pierwszy zrobiłam około 10 km na rowerze, Matko jak przez ostatni przymuszony bólem kręgosłupa i stawów bezruch spadła mi kondycja. Ledwo dojechałam do domu. A jeszcze miesiąc temu śmigałam po 30 km dziennie! No nic, na szczęście wszystko wraca do normy Mam nadzieję, że i dziś uda mi się pojeździć i deszcz nie pokrzyżuje mi planów
    Jolinkaa and kasiaogrodniczka like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Ooo, Aga w tym samym czasie, gdy ja pisałam, wrzuciła super fotki

Uprawnienia umieszczania postów