Strona 157 z 3048 PierwszyPierwszy ... 57 107 147 155 156 157 158 159 167 207 257 657 1157 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,561 do 1,570 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzien dobry .....

Ewa ... powodzenia !!!!

Agnieszka za twego syna tez trzymam kciukasy....

Kasiu ... cwiczenia ktore zapodalam sa do wykonywania wlasnie przuez kilka dni , kiedy bol dokucza ...

Milego dnia wszystkim zawzietaskom...
    kasiaogrodniczka and evige like this.
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

No ciekawe jak tam nasza Ewunia... Oby jej tylko sily przy tym przeziebieniu dopisaly!
    Moze da jeszcze choc na krotko znac jak jej poszlo! Byle nie pisala smsow podczas latania tzn...biegania!

Bylam dzis u doktora i dostalam przedluzenie zwolnienia-bo decyzji w sprawie kursu jak nie bylo tak nie ma. Cale szczescie, ze doktor wyrozumialy i do znienawidzonej starej pracy mnie nie probuje wysylac. Mam, jego zdaniem, jeszcze z tydzien dwa poczekac i jak nic nie przysla, to zaczac sie samej w ubezpieczalni dopytywac.
    Kregoslup moj ogladnal i dal mi skierowanie do radiologa. Bo faktycznie -mimo, iz najwiekszy bol sie uspokoil, to macie racje dziewuszki, ze warto by diagnostyke poglebic.

Mailem wyslalam wam kilka fotek z wesela-kto nie dostal a chcialby dostac- poprosze o info z adresem mailowym na priv.
    Jolinkaa lubi to.

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Dziękuję dziewczyny, Wasze kciuki się przydały, resztę opowiem jak dojdę do siebie

Pierwszy etap za mną, nie było lekko, ale dałam radę !!!

Dobranoc !

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Witam w czwartek
    Dwa dni egzaminów za mną , dziś ostatni- j. angielski. Część matematyczno-przyrodnicza poszła Kubie dużo lepiej niż humanistyczna, choć tamta tez zupełnie nieźleJaki będzie ogólny wynik, okaże się w czerwcu. Do sprawy egzaminów podchodzimy bardziej ambicjonalnie niż dlatego, że musimy, bo do szkoły, którą wybrał i tak się dostanie, ale sporo się uczył, więc zależy mu na jak najlepszym wyniku
    Jola, kiedyś tez czytałam o niebieskich talerzykach, jestem ciekawa, czy będzie to działało u Ciebie dłuższy czas..., trzymam kciuki żeby tak było Ja tez przykładnie dietuję, gonie stopkę a w sobotę zapisze wynik jaki by nie był- będę wiedziała na czym stoję. na razie się nie ważę, bo wiem, że powrót do stopki zajmie mi trochę czasu- no tak, przybiera się szybko, gubi dużo wolniej
    Kasiu, mam nadzieję, że lepiej się czujesz ? Dziękuję za piękne fotki z wesela,jak dla mnie, to czysta egzotyka nigdy w życiu nie doświadczyłam czegoś podobnego
    Co do ćwiczeń w sprawie kręgosłupa...tu chodzi o ćwiczenie doraźne- w przypadku nagłego bólu. Uwierz, że są techniki, które pozwalają na to, że już po kilkunastu minutach wstajesz z podłogi z dużo mniejszym bólem, pewnie, że dobrze jest ćwiczyć kręgosłup codziennie, ale w nagłym ataku, to właśnie one pomagają, tylko trzeba je mieć od fizjoterapeuty- dobrego, bo one są najskuteczniejsze, Nie wiem jak działają ćwiczenia natki, ale ja robię bardzo podobne, gdy chwyci mnie ból.
    Ewcia, gratuluję wiedziałam, że Ci się uda piszesz, że to był pierwszy etap, czy to znaczy, że będą następne? Jak długie i kiedy ?
    Sabinko, na szczęście odezwałaś się na fb, mam nadzieję, że u Ciebie wszystko w porządku...napisz co nieco
    Gammuś, piękne słońce U nas też od kilku dni świeci, ale trochę się martwię bo zapowiadają na długi weekend ochłodzenie, a ja wyjeżdżam i chciałabym mieć piękną pogodę
    Życzę Wam dziś pięknego słońca...ja go za wiele nie zobaczę, bo głównie siedzę w pracy, jak to w czwartek

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Krysiu, Natko, Kalahari, Maniusia, przesyłam Wam

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Mam nadzieję, że o nikim nie zapomniałam, jesli tak to baaaardzo przepraszam

Awatar gamma56
    Mieszka w
    Gütersloh

Dzien dobry...

Ewa ...
    dla nas jestes juz niedoscignionym zwyciezca ....

Agnieszko...
    ja podobnie jak ty zestaw cwiczen na bole kregoslupa zaliczam do doraznych srodkow przeciwbolowych , bo wlasnie takie maja one dla mnie dzialanie ... podobnie jak piszesz, odczuwam ulge juz po kilku minutach cwiczen, wiec zawsze kiedy cos zwiastuje nadchodzacy bol klade sie na podloge i kilka minut cwicze, bo tyle wystarczy aby zauwazyc roznice ...

Kasiu...
    faktycznie cos dlugo czekasz na te decyzje w sprawie kursu...

Sabinko...
    troche smutno ze tak cie tu malo widac ...

Zaraz znikam do swojej babci ... jeszcze tylko chce wszystkim zyczyc milego dnia...
    Ostatnio edytowane przez gamma56 ; 23-04-2015 o 06:12
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar gamma56
    Mieszka w
    Gütersloh

sama zostalam ????

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Nie -Gammusiu! wlasnie mialam cos wpisac ale zaczelam ogladac na jakims blogu roze i wpadlam jak sliwka w kompot!

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

No nie ma za bardzo co poczytac!
    Zatem jest co poogladac!

Uprawnienia umieszczania postów