Dzien dobry .....
Ewa ... powodzenia !!!!
Agnieszka za twego syna tez trzymam kciukasy....
Kasiu ... cwiczenia ktore zapodalam sa do wykonywania wlasnie przuez kilka dni , kiedy bol dokucza ...
Milego dnia wszystkim zawzietaskom...
Dzien dobry .....
Ewa ... powodzenia !!!!
Agnieszka za twego syna tez trzymam kciukasy....
Kasiu ... cwiczenia ktore zapodalam sa do wykonywania wlasnie przuez kilka dni , kiedy bol dokucza ...
Milego dnia wszystkim zawzietaskom...
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
No ciekawe jak tam nasza Ewunia...Oby jej tylko sily przy tym przeziebieniu dopisaly!
Moze da jeszcze choc na krotko znac jak jej poszlo! Byle nie pisala smsow podczas latania tzn...biegania!
Bylam dzis u doktora i dostalam przedluzenie zwolnienia-bo decyzji w sprawie kursu jak nie bylo tak nie ma. Cale szczescie, ze doktor wyrozumialy i do znienawidzonej starej pracy mnie nie probuje wysylac.Mam, jego zdaniem, jeszcze z tydzien dwa poczekac i jak nic nie przysla, to zaczac sie samej w ubezpieczalni dopytywac.
Kregoslup moj ogladnal i dal mi skierowanie do radiologa. Bo faktycznie -mimo, iz najwiekszy bol sie uspokoil, to macie racje dziewuszki, ze warto by diagnostyke poglebic.
Mailem wyslalam wam kilka fotek z wesela-kto nie dostal a chcialby dostac- poprosze o info z adresem mailowym na priv.![]()
Dziękuję dziewczyny, Wasze kciuki się przydały, resztę opowiem jak dojdę do siebie
Pierwszy etap za mną, nie było lekko, ale dałam radę !!!
Dobranoc !
Witam w czwartek![]()
Dwa dni egzaminów za mną, dziś ostatni- j. angielski. Część matematyczno-przyrodnicza poszła Kubie dużo lepiej niż humanistyczna, choć tamta tez zupełnie nieźle
Jaki będzie ogólny wynik, okaże się w czerwcu. Do sprawy egzaminów podchodzimy bardziej ambicjonalnie niż dlatego, że musimy, bo do szkoły, którą wybrał i tak się dostanie, ale sporo się uczył, więc zależy mu na jak najlepszym wyniku
Jola, kiedyś tez czytałam o niebieskich talerzykach, jestem ciekawa, czy będzie to działało u Ciebie dłuższy czas..., trzymam kciuki żeby tak byłoJa tez przykładnie dietuję, gonie stopkę a w sobotę zapisze wynik jaki by nie był- będę wiedziała na czym stoję. na razie się nie ważę, bo wiem, że powrót do stopki zajmie mi trochę czasu- no tak, przybiera się szybko, gubi dużo wolniej
Kasiu, mam nadzieję, że lepiej się czujesz ? Dziękuję za piękne fotki z wesela,jak dla mnie, to czysta egzotykanigdy w życiu nie doświadczyłam czegoś podobnego
Co do ćwiczeń w sprawie kręgosłupa...tu chodzi o ćwiczenie doraźne- w przypadku nagłego bólu. Uwierz, że są techniki, które pozwalają na to, że już po kilkunastu minutach wstajesz z podłogi z dużo mniejszym bólem, pewnie, że dobrze jest ćwiczyć kręgosłup codziennie, ale w nagłym ataku, to właśnie one pomagają, tylko trzeba je mieć od fizjoterapeuty- dobrego, bo one są najskuteczniejsze, Nie wiem jak działają ćwiczenia natki, ale ja robię bardzo podobne, gdy chwyci mnie ból.
Ewcia, gratulujęwiedziałam, że Ci się uda
piszesz, że to był pierwszy etap, czy to znaczy, że będą następne? Jak długie i kiedy ?
Sabinko, na szczęście odezwałaś się na fb, mam nadzieję, że u Ciebie wszystko w porządku...napisz co nieco
Gammuś, piękne słońceU nas też od kilku dni świeci, ale trochę się martwię bo zapowiadają na długi weekend ochłodzenie, a ja wyjeżdżam i chciałabym mieć piękną pogodę
Życzę Wam dziś pięknego słońca...ja go za wiele nie zobaczę, bo głównie siedzę w pracy, jak to w czwartek![]()
Dzien dobry...
Ewa ...
dla nas jestes juz niedoscignionym zwyciezca ....
Agnieszko...
ja podobnie jak ty zestaw cwiczen na bole kregoslupa zaliczam do doraznych srodkow przeciwbolowych , bo wlasnie takie maja one dla mnie dzialanie ... podobnie jak piszesz, odczuwam ulge juz po kilku minutach cwiczen, wiec zawsze kiedy cos zwiastuje nadchodzacy bol klade sie na podloge i kilka minut cwicze, bo tyle wystarczy aby zauwazyc roznice ...
Kasiu...
faktycznie cos dlugo czekasz na te decyzje w sprawie kursu...
Sabinko...
troche smutno ze tak cie tu malo widac ...
Zaraz znikam do swojej babci ... jeszcze tylko chce wszystkim zyczyc milego dnia...
Ostatnio edytowane przez gamma56 ; 23-04-2015 o 06:12
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
sama zostalam ????