69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Ach Sabinko...dużo by mówić. Ale wczoraj pogadalam sobie z Jolą a dziś mialam rozmowę z psychologiem i trochę mi lżej na duszy... a przynajmniej ciut bardziej rozumiem co mi " dolega"...
No i u nas wreszcie wróciło słoneczko... jeszcze jest chłodno ale przestało padać... patrzcie jaka fotkę strzelilam wracając do domu o 18tej...
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
-
Dzien dobry!
Wyglada na to, ze wczoraj bylam ostatnia a dzis pierwsza...
Milego dnia dziewczyny! Przede wszystkim slonecznego!
-
dziękuję Kasiu za kawkę wirtualna mi nie zaszkodzi
mam jakaś deprechę
-
Witajcie
Nie zaglądałam dziś na forum, bo od samego rana miałam lekarza. Ponastawiał kręgosłup, porozciągał powięzi , wymasował mięśnie, ponaklejał plastry, zainkasował 150 zł i zapisał na kolejną wizytę za tydzień. Mam nadzieję, że mi pomoże, bo gdy leżę bardzo dokucza mi noga ( w kolanie i połączeniu nogi z za przeproszeniem tyłkiem i cały mięsień uda). Jak dotknął mnie w tę nogę, to myślałam, że go ugryzę No nic, zobaczymy co z tego wyniknie.
Dzięki Kasiu za kawę i piękne wczorajsze widoki, mam nadzieję, że masz dziś lepsze samopoczucie
Pochodziłam trochę wczoraj po wątkach i zauważyłam, że wiele z nas ma różnego rodzaju doły- jedne większe, drugie mniejsze...u mnie błahostki urastają do rangi giganta. Na szczęście zaczyna to wszystko mijać.
Maniusiu, twoja depresja oprócz podłoża pogodowego, może być też związana z dietą. Jesteś już po połowie, przychodzi więc znużenie, trochę mija wcześniejsza euforia. Ale jak to przetrwasz, to dobry nastrój znów wróci.
Krysiu, czekamy cierpliwie ...na Gruchkę i Madzię też
Miłego dnia dziewczynki...u mnie słońce i + 3 stopnie ...
-
Tak Agnieszko sądze że głownie to pogoda, śłońca nie widziałam od tygodni, a nie w Zakopanem było jeden dzień ze slońcem
-
a waga dzis poszła w górę, jak można na takim jedzeniu przytyć ?
-
Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Aga to przejściowe . Nie przytyłaś tylko masz w sobie dużo błonnika . Jutro zejdzie . Trzymaj sie
-
Dziewczyny nie mogę sobie poradzić z jedzeniem
moja waga jak już napisałam ostatnio woła o pomstę do nieba....
nawet nie wiecie jak bardzo brakuje mi rozmów o naszych ( waszych) dietach, o tym co nam się udaje a co nie, o dobrych radach, o pomysłach na to żeby coś ruszyć, o tym co nam wychodzi a co nie...
-
Trochę mnie to podlamuje bo od dłuższego czasu nic mi nie wychodzi w tej dziedzinie, pewnie, że zdrowie najważniejsze jak powiedziała ostatnio Kasia ale to jak się wygląda, jak się czuje w swoim ciele, jak się ocenia samemu siebie też jest bardzo ważne, samoakceptacja pomaga w wielu sytuacjach.
Ta niemoc i kolejne klęski w podejmowaniu prób zmiany odżywiania źle na mnie wpływają i źle mi z tym...
No pouzalalam się trochę nad soba to może mi ulzy
-
Sabinko, a jesz za dużo, czy tuczące rzeczy ?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Uprawnienia umieszczania postów