Strona 1588 z 3048 PierwszyPierwszy ... 588 1088 1488 1538 1578 1586 1587 1588 1589 1590 1598 1638 1688 2088 2588 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 15,871 do 15,880 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

A ja dziewczyny dojrzałam do ćwiczeń, najwyższa pora ujędrnić skórę, na dole brzucha wisi brzydka fałda.
    dziś obkupiłam si w HEBE całą siatkę kosmetyków różnych do skóry i włosów, może coś zadziala
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Mieszka w
    Częstochowa

obrazki.joe.pl-sub-images-kawa-sercem-na-filizance.gif.jpg

miłego poniedziałku
    ja ruszam do szpitala

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Cześć wszystkim
    Dzięki Aga za kawkę, przyda się, bo bardzo rano dziś wstałam, wyprawiałam gości w podroż. Teraz lecę szykować śniadanie domownikom
    Dobrego dnia
    sabinka57 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!

Sympatyczny byl ten weekend , szkoda, ze taki krotki...
    Pogoda byla, humor byl... a tu dzis -znowu do roboty! Musze dzis zalatwic wolne na piatek, bo chcemy jechac w ten nastepny weekend do Polski -zawiezc naszemu synowi auto z jego babetlami. Rozmawialismy wczoraj z nim wieczorem na skypie, pokazywal nam mieszkanie... Fajne jest, ale sporo rzeczy w nim nie ma i trzeba mu przywiezc. W nocy jednak zle snilam i jestem troche rozbita...
    No, ale nie ma to tamto..trzeba sie wziac w garsc i dzialac...
    Maniusiu- oby wszystkie badaniaw szpitalu udalo sie zrobic szybko i bez problemow...
    Agusiu- a ty odpoczywaj, po tym pracowitym weekendzie...

Milego dnia dziewczyny!
    krysiapysia and sabinka57 like this.

Mieszka w
    Częstochowa

wiecie, wszystko z tych nerwów mi sie pokręciło, do szpitala jedziemy jutro a nie dziś, ale to dobrze, bo jeszcze jeden dzień na zbicie cukru pozostał. Dziś mierzyłam i jest 98 czyli dobrze,
    ale mi się nic robic nie chce
    sabinka57 lubi to.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    wczoraj nie udało mi się już wejść ale za to jestem dzisiaj
    Maniusiu pisałam wczoraj ale nie chciał mnie telefon wpuscic na forum, więc powtórze to dzisiaj, że zachwyt nad tobą dotyczył oczywiście i twojej nowej fryzury i figury ale nie powiem, że figura robi większe wrażenie bo trudniej zgubić tyle kilogramów niż trafić na dobrego fryzjera, który dobierze nam fajną fryzurę
    chociaż nie wiem, czasem to jest bardzo trudne, ja akurat mam problem ze znalezieniem takowego....
    krysiapysia lubi to.

Kalahari super jest to co robisz w pracy, na pewno jest to bardzo bardzo wyczerpujące ale i satysfakcja pewnie jest ogromna i to na pewno jest bardzo ważne taki chyba rodzaj nagrody.
    Goście weselni przez 2 tygodnie? No proszę proszę, chyba dobrze im było u ciebie
    Mam nadzieję, że się pochwalisz jak już pojawi się na świecie nowy członek rodziny
    Krysiu pytałaś jak było w Noc Muzeów.
    Byliśmy w kilku muzeach, między innymi Muzeum Obrony przeciwlotniczej w jednostce wojskowej, gdzie wiele lat pracował mój ojciec - podpułkownik Wojska Polskiego. Niestety szybko przeszedł na rentę po wylewie
    muzeum bardzo ciekawe i wiele eksponatów z czasów wojny typu czołgi, Rokietnica itd.
    Zresztą drugie Muzeum Wojskowe w którym byliśmy też ciekawe, mnóstwo ludzi, cieszyło to, że było bardzo dużo dzieci i rodzice opowiadali im o tym co jest tam pokazane, oprocz tego Kampania Rycerska gdzie mój rycerz oczywiście musiał poprzymierzac co się dało, potem skansen jamnenski i pierogi i chleb ze smalcem jako "atrakcja" wieczoru ale zimno bylo i dalismy sobie spokoj z resztą. ..
    krysiapysia lubi to.

Kasiu powodzenia w uzyskaniu wolnego na piątek i już na zapas szczęśliwej podróży do Polski

Agnieszko nie mogło być inaczej, występ musiał się udać bo przecież artyści z was przedni

Krysiu piszesz o stretchingu i jodze jako o czymś, co masz zamiar zacząć ćwiczyć ale zapytam czy lekarz zalecający ci jakieś ćwiczenia nie wspominał, że joga niekoniecznie? mnie kiedyś lekarka powiedziała, że jeżeli ma się problemy z kolanami to joga nie bardzo bo w niektórych ćwiczeniach kolana są bardzo obciążone, może lepiej popytaj?

Jolinko pięknie, że u twojej Mamy już lepiej, to zrozumiałe, że poświęcasz jej wiele czasu i piękne jest to że cała wasza rodzina tak dba i troszczy się o każdego chorego członka rodziny, potraficie wzajemnie się zjednoczyć i uzupełniać w opiece

Gruszko piękne jest to co robisz dla swojej kondycji -rower, schody i że mobilizujesz się do tych działań prawie o świcie bo w okolicach 6:00 rano
    ja zrobiłam się taki leniuch, że nawet jak nie mogę spać to polegam w łóżku do 8 - 9
    fakt, że mam dużo czasu i nic mnie nie goni ale kiedyś to było nie do pomyślenia.
    Powodzenia w przygodzie z doktorem Pape

Kasiu super wyglądasz na zdjęciu tancujaca i jak zwykle uśmiechnięta
    jakoś mi umknęło co to była za wielka impreza ale jedzonko było tam bardzo bardzo kuszące
    krysiapysia lubi to.

Jeszcze dodam, że wczoraj poszalałam i za namową córki kupiłam bilety do nich - w lipcu i w sierpniu, w lipcu lecę sama a w sierpniu córka będzie kilka dni w Polsce to wracam z nią, czyli wakacje mam pod znakiem Anglii
    może którymś razem dołączy do mnie J. ale na krócej

hqdefault.jpg

Mieszka w
    Częstochowa

Sabinko, ja się mojej Kasi( fryzjerki) trzymam od lat, bo cokolwiek zrobi jest dobrze. zreszta wczesniej tez czesalam się w tym samym salonie, ale tamta fryzjerka się wyprowadziła. Jest trochę drożej jak gdzie indziej, ale co tam...

Uprawnienia umieszczania postów