Strona 1593 z 3048 PierwszyPierwszy ... 593 1093 1493 1543 1583 1591 1592 1593 1594 1595 1603 1643 1693 2093 2593 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 15,921 do 15,930 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Maniusiu wstać o 4 rano i w dodatku ćwiczyć - no no jestem pod wrażeniem
    mnie by nic nie wyciągnęło z łóżka o tej porze a już na pewno pomysł ćwiczeń
    Ja od wczoraj próbuję jeść zgodnie z zaleceniami Agnieszki Maciąg jeżeli chodzi o ten niby detoks - jem warzywa, kaszę, strączki i owoce - to tak w skrócie, piję sporo wody i herbatek ziołowych czyli zaczęłam dbać o masę haha
    To dopiero drugi dzień więc na razie nie ma się specjalnie czym chwalić
    Agnieszka111 and krysiapysia like this.

W ramach zadbania o rzeźbę spróbowałam zrobić psa z głową w dół ha ha
    jestem załamana - zupełnie nie mam formy
    Ale za to pomaszerowałam dzisiaj na cmentarz i zrobiłam prawie 7 km
    ale kolano mi coraz bardziej dokucza więc
    umówiłam się do ortopedy na najbliższy czwartek....zobaczę co mi powie.
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Coś przywiędło lekko forum
    Może to pogoda,a może facebook powoli zabija forum jako takie.
    U mnie dzisiaj bez roweru za to dzień mocno dreptany.
    Coś tam klecę w sprawie diety ale na razie jest tak sobie.
    krysiapysia lubi to.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Gruszko powtórzę sie, ale niestety, nie ma pisania, nie ma czytania ... kiedyś mi sie za to od was lekko oberwało , ale zdania nie zmieniłam i wiem że mam rację forum żyje pisaniem

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Widzę że dzis wszystkie maszerowałyśmy Ja też . Sabinko Gruszko, na pewno dacie radę

Ja też uważam, że ( może brutalnie to zabrzmi ) że nasze forum obumiera niestety

Nazwałabym to chyba zmęczeniem materiału....

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie, w dzień matki „częstuję” was artykułem z odpowiedziami, których po części udzieliłyście już wcześniej [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Czytam, co piszecie o forum i przyznam, że trochę się zdziwiłam . Bo raczej nie mam takiego poczucia, że więdnie. Odkąd pamiętam, czyli już całe lata, to są dni kiedy piszemy jedna po drugiej, a potem pojawiają się przestoje. Tak jak w życiu, czasami mamy ochotę na pogawędki, czasami nie. Naszym dużym atutem póki co jesteście wy, a konkretnie te z was, które starają się pojawiać tu codziennie. Trzymacie pion, a jak trzeba to i przywołacie do porządku, co mimo różnych zawirowań i trudniejszych okresów, bardzo pomaga w tym wspólnym trwaniu. Wiadomo, że są wzloty i upadki i że zawsze jest smutno, kiedy ktoś przestaje się pojawiać. Ale to niestety jest wpisane w taką formę kontaktów. Na razie trwamy i tego się trzymajmy. A fb? Już kiedyś dyskutowałyśmy na ten temat, kiedy zastanawiałyśmy się, jaką formułę kontaktu wybrać. Wtedy przeważyło forum, a co będzie dalej, to pokaże czas.

Gruszko, dla mnie spotkanie w W-wie będzie takim małym świętem. Bo spotykamy się tam z moją ukochaną, dawno nie widzianą siostrzenicą, która przyjeżdża na chwilę ze Stanów. Tak to już mam, że wszyscy moi bliscy z rodziny pochodzenia są porozrzucani po różnych zakątkach kraju i świata. Teraz już sobie z tym radzę, ale kiedyś było mi trudno.
    Dzisiaj w końcu kupiłam i zrobiłam szparagi. No i o dziwo smakowały . Bardzo dobrym połączeniem okazał się ten koperek. Acha, i posoliłam je też trochę. Masz szczęście, że nie kusi cię zapach słodkiego. Ja przy takiej piekarni bym nie zdzierżyła. Całe szczęście więc, że nie mam jej koło siebie . Z tym glutenem to tak właściwie chyba dalej jedna wielka niewiadoma. Niedawno dużo było na temat jego szkodliwości, a teraz coraz częściej czytam, że to nie do końca tak jest (poza oczywiście osobami uczulonymi). Czyli jak zwykle najlepiej sprawdzać wszystko na sobie. Skoro węgle wywołują u ciebie takie reakcje, to rzeczywiście może być coś na rzeczy. Nawet nie wiesz, jakie bliskie mi są twoje słowa „łatwiej jest mi chyba okresowo nie jeść wcale niż jeść mało” U mnie ten koszmarek dotyczy po części pieczywa, ale przede wszystkim słodyczy . A jak z późnym śniadaniem - wprowadziłaś je już? I co tak tajemniczo klecisz w tej swojej dietce?

Agnieszko, nie wszystkie, nie wszystkie – ja dzisiaj nie maszerowałam . Ale za to podbiegałam, do autobusu. A tak samą siebie zapewniałam, że choćby nie wiem co, to nie będę jeszcze biegać . I teraz mnie kłuje w kolanie. No na głupotę nie ma rady . Dobrze że jesteś w komitecie organizacyjnym studniówki. Zdecydowanie nadajesz się do tej funkcji. Patrz, jak ci się rozrosły te różne dodatkowe zajęcia. Bo przecież wygląda na to, że i chór zaczyna całkiem prężnie działać. I bardzo dobrze. Myślę, że to akurat takie aktywności, które będziesz wykonywać z przyjemnością, a jednocześnie bez przymusu i napięcia. Fajnie, że jedziesz do Sandomierza, chociaż trochę szkoda, że nie w sierpniu, kiedy i ja będę tam trochę siedziała. Moja siostra mieszka w samym rynku, naprzeciw ratusza, więc na pewno tam zaglądniesz . Już jestem ciekawa twoich wrażeń. Na mnie największe wrażenie robi Sandomierz zimą, kiedy jest śnieg, mało turystów i ulice praktycznie bez samochodów. Wtedy tworzy się taki bajkowy, trochę niesamowity, odrealniony klimat. Teraz będzie już pewnie ogrom przyjezdnych, ale i tak mam nadzieję, że ci się spodoba. W weekendy są zazwyczaj różne koncerty na rynku, albo niedaleko nad Wisłą, więc może się na coś załapiecie. A tak z innej beczki - widziałaś ten zestaw? [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Ciekawe co o nim myślisz.

Sabinko, menu bardzo dobre. Ale na głowę psa chyba musisz trochę poczekać . Ważne, że próbujesz. Myślę zresztą, że uporasz się z ćwiczeniami jogi szybciej, bo w końcu już ją kiedyś trenowałaś.

Maniusiu, wcale się nie dziwię Sucharkowi, że jest zadowolony i cię wspiera Chociaż prawdą jest też, że niektórzy partnerzy potrafią bardzo bojkotować poczynania swoich bliskich i robią wiele, żeby ostudzić zapał do odchudzania. Teraz w każdym razie trzymam kciuki za wychodzenie, bo nie da się ukryć, że to ta trudniejsza część.

Bbaaju, zaglądasz co jakiś czas gościnnie. Wchodź dziewczyno i przedstaw nam się tu tak więcej.

Kasiu, potwierdzam tylko, że znowu jestem pod wrażeniem widoku twojej mamy! Ależ ci się tam piękna pogoda szykuje. I jak tu wam nadmorskie dziewczyny nie zazdrościć?
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

witam w sobotę
    IMG_6171.JPG

dziś ma być pięknie, a ja mam sporo papierkowej pracy i kartki zamówione, ech, życie, a jutro mamy komunię "pod chmurką" zapowiadają na szczęście na jutro tez ładną pogodę i bez deszczu. Msza będzie na Jasne Górze w kaplicy. Wstęp mają tylko dzieci i rodzice, a reszta na zewnątrz, dla mnie to dziwne. no ale kaplica mała, a dzieci dużo....

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Zaczynam wychodzenie z wagą 70,1. Ponieważ w przełomowym momencie, kiedy powiedzialam sobie dość waga mi skoczyła do 83,5, oznacza to że zrzuciłam 13,5 kg. Szkoda , że nie ujrzałam 6, no ale jest tuz , tuż....
    Dziś zaczelam od owsianki z bananem na śniadanie, jaka była słodka, mimo że nie słodzona, na obiad zjem kaszę z warzywami, a na kolację nie wiem... po drodze jakaś przekąska - marchewka z jabłkiem
    Pozostaje przy piciu zakwasu, choć wcale mi nie smakuje i nie wracam do kawy, przynajmniej na razie, nie jest mi już potrzebna, póki co nie mam zamiaru wracać do białego pieczywa, bo dla mnie to jest zapłon do obżarstwa. No i dużo ruchu to teraz podstawa. Wykupiłam sobie kalkulator kalorii na miesiąc, żeby pilnowac kalorii na wychodzeniu

Uprawnienia umieszczania postów