Strona 1598 z 3048 PierwszyPierwszy ... 598 1098 1498 1548 1588 1596 1597 1598 1599 1600 1608 1648 1698 2098 2598 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 15,971 do 15,980 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Pozdrowienia z Sandomierza IMG_1833.JPG

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

no prosze , jaka laseczka
    Agnieszka111 lubi to.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Super Agnieszko
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dziewczyny kochane! Sorry! Już dziś nie dam rady...
    Jutro rano napisze! Na 100 %!
    Agnieszko ... po prostu brak słów uznania! Super wyglądasz! Naprawdę!

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Mieszka w
    Częstochowa

hej, wstajemy, kawka podana
    kawka.jpg

dzisiaj nawet kawa ziewa

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry! Maniusiu...ziewa ta kawka czy nie ziewa, ale zaraz ja sobie chlipne, bo ledwo na oczy widze.

Jednakze zgodnie z obietnica, wstalam i tutaj sie melduje.

Taaa... no wiec uslyszalam na rozmowie mnostwo pochwal, glaskow dla duszy...ale jednoczesnie powiedziano mi wprost, ze mimo najszczerszych checi zostawienia mnie w dziale przez obie szefowe, zarzad nie zgadza sie na zatrudnienie zadnej dodatkowej osoby.
    Od dwoch lat ten odcinek pracy robia kolejni praktykanci (za darmo rzecz jasna!), w zwiazku z czym "gora" nie widzi potrzeby placenia komukolwiek za to samo.
    No, a ze praktykanci bywaja rozni-i z wielu byla niewielka pociecha...to oczywiscie inna para kaloszy.
    Poza tym glownym problemem jest, ze nawet gdy trafi sie rzutki i umny praktykant, to podobnie jak ja na poczatku, ma zwiazane rece-bo nie ma dostepu do niczego konkretnego w komputerze, poza rodzielaniem poczty jedynie. Co powoduje sytuacje, ze roboty jest mnostwo, pracownicy w pietke gonia... a praktykant siedzi i dlubie w nosie.
    Ja w tej chwili juz sie absolutnie nie nudze, bo znalezli jakies obejscie tej patologicznej sytuacji i wchodze do systemu przez internet.
    Przez ostatnie tygodnie wiec pracowalam jak dzika, zeby sie wykazac- no ale jak widzicie nie wiele mi to dalo...
    Teraz postanowilam troche wiec zwolnic tempo, bo od pracy praktycznie przez osiem godzin w jednej pozycji, zaczely mi dokuczac bole karku i glowy. Najpierw myslalam, ze to moze te hormony, bo cos tam w ulotce bylo o takich skutkach ubocznych, ale hormony odstawilam (te masc zelowa) a bole pozostaly...
    Podjelam zatem decyzje chronienia lepiej swego zdrowia, robienia wiekszych przerw...no i intensywniejszego szukania czegos innego.
    Bede wysylac civi ile sie da teraz od czerwca i mam wielka nadzieje w przeciagu najblizszych szesciu tygodni znalezienia nowej roboty. Wezme sobie tez po 5 czerwca kilka dni chorobowego zeby troche zlapac oddech po tych zwariowanch ostatnich dwoch tygodniach.
    Podroze, spotkania sa przyjemnoscia ale i dodatkowym dla mnie stresem organizacyjnym, wiec czuje jak powoli wychodzi ze mnie powietrze.
    Nie ma co sie zastanawiac, musze przycisnac hamulec- bo znowu smutno to moze sie skonczyc.

Na koniec ...wesola historia. Dziewuszki- jesli ktorakolwiek zazdrosci babeczkom z okladek czasopism ich urody- ponizej zamieszczam dwa moje zdjecia. Jedno bez retuszu a drugie ulepszone... Niech zyje Fotoshop!!!

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Każda kobieta jest ładna...jak ja taka zrobić fotoshopem!

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Cudownie pusta starówka Sandomierza ...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
    sabinka57 lubi to.

Mieszka w
    Częstochowa

Pieknie w Sandomierzu
    Kasiu, bez fotoszopa tez jesteś piekna. Szkoda, że nie udało sie zostac w tej pracy, zycze żebyś szybko nowa znalazła. A opinie pamiętaj wziąć z tej, na pewno dobra będzie

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Kasiu
    nie wiem czy to cię pocieszy ale u nas firmy też nauczyly się korzystać z darmowych praktykantówI coś co miało być korzystne dla obu stron stało sie farsą wykorzystywaną przez cwaniakow.
    Na pewno uda ci się znależć coś odpowiedniegoA zdrowie trzeba chronić i o siebie dbać,szczególnie jak zasoby powoli się wyczerpują.
    Na moje oko oba zdjęcie są retuszowane,tylko to biometryczne ręcznie przez fachowca a to z półprofilu z automatu
    Agnieszko
    nieźle trafiłaś,że jest tak pusto i pięknie.Sama wystarczysz za ozdobę miasta

Krysiu
    tak mi się wydawalo ze sposobu w jaki pisalaś o wyjeździe do stolicy,ze to bardzo osobista ważna i przyjemna wyprawa

Maniusiu
    dobrze,że dziś tylko jedna kawka,bo trzeba mi ją teraz ograniczyć.Mam klasyczne objawy braku magnezu
    Niby nie pierwszy raz i niby wiem dlaczego ale ciągle kuszę się na jakieś dni z białkiem bez zbóż....
    I choć wiem,że to zupełnie nie dla mnie to zawsze kusi płaski brzuch po kilku takich dniachA kawa i ruch to dodatkowe pożeracze magnezu

Dzisiaj dzień bananowo-kaszowy z pestkami.
    Najgorsze te banany bo niezbyt je lubię ale banany i gorzka czekolada najszybciej uzupełniają braki.O ile bananow nie zjem zbyt wiele o tyle z gorzką 85% czekoladą potrafię nieźle zaszaleć
    I wracam do kasz i nasionek,jak jeszcze raz przyjdzie mi do głowy zastąpić kasze mięsem i innym białkiem to bardzo proszę o potężnego kopa w moją największą część
    Podobno rozum przychodzi z wiekiem,ale najwyraźniej nie do każdego

Wczoraj schody 3x,dzisiaj rower 22km i mam nadzieję,ze dorzucę schody,bo wczoraj super się wchodziło
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Uprawnienia umieszczania postów