Strona 1604 z 3048 PierwszyPierwszy ... 604 1104 1504 1554 1594 1602 1603 1604 1605 1606 1614 1654 1704 2104 2604 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 16,031 do 16,040 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Wczorajsza rozpusta dość boleśnie dała znać o sobie rano -stawy sztywnawe i lekko obolaleA bylo już tak dobrze....
    Ciało od razu powiedzialo mi co myśli o jedzeniu serow i śmietanyZachciało mi się świętowaćNo jak dziecko ,po prostu jak dziecko
    Nie mogę mieć w domu żadnych pysznych serów,kupilam wczoraj kawałek do obiecanej przyjaciólce tarty i dziś muszę kupić nowyna szczęście trochę rozsądku mi zostało i przezornie kupiłam tylko 100g.
    Dziś powrót do diety magnezowej.Wczoraj dzień zalatany i słaby organizacyjnie więc dziś trzeba się postarać bardziej.
    Na śniadanie banany,ech... i migdałyjakoś daję radę,jeszcze tylko ugotuję kaszę jako bazę i będzie ok.
    Rower już był,26km i te widoki...W ramach rozciągania staję na palcach,ręce jak do strzałki w pływaniu i łapię równowagę na cały dzień gapiąc się na fale..I to naprawdę działa.
    Byłam wczoraj u fryzjera i wyszłam jak to delikatnie ujęła fryzjerka lawendowaAtak bez eufemizmu to po prostu fioletowa....Mam obsesje żółtych włosów i wybrałam sobie na pasemka najzimniejszy kolor.rano kolejne mycie i jest już całkiem nieźle.
    Muszę jednak przyznać,że ten lawendowybardzo dobrze zrobił twarzy,jakoś tak wygładziła ię i ma lepszy kolor,a oczy to dopiero teraz mam niebieskieWięc nie ma tego złego

Maniusiu
    mojej mamie też przesunęli zabieg o 1 dzień,to chyba zwyczajowa praktyka.

Do potem
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Maniusiu, tu jest nowa akcja , tym razem mnie udało się wymyślić tytuł

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Dzięki za linka, bo nie umialam znaleźć

Mieszka w
    Częstochowa

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry dziewczynki Wczoraj byłam u ortopedy z moimi kolankami i przy okazji podawania diagnozy i wypisywania leków pan doktor stwierdził, że przydałoby się trochę schudnąć, to moim stawom kolanowym na pewno byłoby lżej..... wzięłam sobie to do serca i jak pan doktor stwierdził, że mam się pokazać za 3 miesiące i przy okazji ze 3 kg mniej, to postanowiłam sobie, że tych kilogramów zrzucę więcej niż 3
    przypominam sobie jak wychodziłam za mąż 36 lat temu i ważyłam 50 kg to przyglądając się swojej grubej, jak to wtedy okreslalam, teściowej a ważącej 76 kg to teraz sama doszłam do 85 !!!
    a wzrost mamy podobny....
    krytykuję swoją siostrę ale sama wyglądam też, delikatnie mówiąc, nie najlepiej
    ale nie ma to tamto - to musi się zmienić
    gruschka and Agnieszka111 like this.

Agnieszko super tytuł wymyśliłaś dla tej nowej akcji, ja się nie pisze ale będę wam kibicować
    Gruszko ty nasza Lawendowa bardzo lubię czytać twoje wpisy na temat tego co zdrowe, tego co ci służy a co nie, co może pomóc na jakieś tam dolegliwości, widać, że masz dużą wiedzę na ten temat a jeszcze większą wiedzę na temat tego co służy lub nie twojemu organizmowi

Krysiu mówisz, że szybko wymieklas po zakończeniu wo ale nie daj się kochana, szkoda byłoby stracić to, co już osiągnęłaś.
    Pamiętaj o swoich kolankach, każdy kilogram to wielkie obciążenie dla nich, życzę ci, żeby jednak przyszło opamiętanie i pozwoliło ci utrzymać to co osiągnęłaś
    Agnieszko radzisz, że odstępstwa owszem ale krótkotrwałe - i to jest właśnie to, bo ja jak coś mi nie wyjdzie z dietą to już plyne na całego.... a to niedobrze teraz postanowiłam, że jak będzie jakaś wpadka -trudno - przechodzę nad nią do porządku dziennego i działam dalej
    Ostatnio edytowane przez sabinka57 ; 02-06-2017 o 21:13

Mieszka w
    Częstochowa

pozdrawiam wieczornie po skalpelku, byłam u koleżanki i były domowe lody, kalorycznie się zmieściłam, ale jakościowo, szkoda mówić

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

A ja na ogródku dzisiaj nocuje...Ach jak pięknie tu pachnie...i jakie światełka pikne mi się świecą...

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Uprawnienia umieszczania postów