Strona 1607 z 3048 PierwszyPierwszy ... 607 1107 1507 1557 1597 1605 1606 1607 1608 1609 1617 1657 1707 2107 2607 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 16,061 do 16,070 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Super wiadomość SabinkoPomalutku dasz radę,na początek tak do nieśmiałej 7.....

Agnieszko
    ja też (z pominięciem bezsensownych głupich pomysłów)nie jem wędlin i mięsa ale M żyje dla kiełbasy i czasem odrobinka mnie znęci...
    Myślę,ze takie od czasu do czasu nie zaszkodzi.Tym bardziej,ze mnie po zjedzeniu zazwyczaj wydaje się mało atrakcyjna i przereklamowana.Choroby dziecka nie zazdroszczę,nawet takiego odchowanego:

Specjalny szeroki uśmiech do kawki dla odszczepieńców bez FB

U mnie pierwsza kawka z garstką migdałów była już o 6.00,potem 24 km i rozciąganie i teraz mogę pożyć
    U mnie jak u Sabinki tylko jeszcze nie pada,tak trochę kropi inie może się deszcz zdecydować.Ale dzięki temu jeździłam z 1 rowerzystą i kilkoma piechurami.Lepszych warunków nie mogłam sobie wymarzyć.
    Agnieszka111 lubi to.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar bbaaja
    bbaaja jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    bydgoszcz

U nas tez pochmurnie, ale cieplo. Dziekuje za kawki chetnie skorzystam. Na dzialce coraz wiecej kwiatow i robi sie ladnie :-) Sabinko gratulacje i teraz ten kierunek utrzymac :-) :-)

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Zobaczcie jakie mam piękne surfinie ...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Agnieszko, faktycznie piękne te surfinie
    Ja mam tylko pelargonie w tym roku
    Sabinko, mogę ci oddać 7, bo u mnie się już po raz drugi pokazało 69,więc mogę uznać, że zaklepane i się utrzyma
    Dziś na śniadanko zrobiłam sobie jajka sadzone na warzywach, pychotka, polecam , zjadłam bez pieczywa, bo mało go teraz jem i tylko razowe żytnie
    potem sobie zrobiłam truskawek z jogurtem i ksylitolem zamiast cukru,tez pycha , a na obiad zupa truskawkowa z jogurtem
    uwielbiam truskawki a są tak krótko, że trzeba wykorzystać
    wczoraj robiliśmy grilla i kawałek mięsa zjadłam, to już dziś nie ruszam, ustaliłam sobie, że mięso raz , góra dwa w tygodniu
    Gruszko moje kochanie bez mięsa czy kilbasy głodny chodzi, lubi bezmięsne potrawy ale tylko na deser
    pozdrawiam serdecznie, u mnie nie pada, ale wieje mocno to pownie coś przywieje
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Maniusiu ja kiedyś tez sadzilam pelargonie ale jakieś trzy lata temu kupiłam surfinie i petunie i sie w nich na zabój zakochałam . Od tamtej pory, do skrzynek wsadzam tylko je. Wystarczy im słońce i woda i kwitną jak szalone. Dzis zobaczyłam że i róże będą piękne w tym roku .
    ja też codziennie kupuję truskawki ale my to ze śmietaną i cukrem z makaronem, a ja na surowo bez niczego

Gruszko u mnie z mięsem to ciekawa sprawa , bo to nie jest tak że go nie lubię. Po prostu od jakiegoś czasu jadłam go niewiele lub wcale .Teraz zaczęło mnie do niego ciągnąć wiec sie nie wzbraniam , widocznie organizm potrzebuje.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Agnieszko kwiaty piękne, ja wczoraj wsadzilam 4 petunie do skrzynki, jeszcze drugą skrzynkę ustroje innymi kwiatami i będzie finisz bo balkon mam maleńki
    Co do mięsa to ja ogólnie jestem bardzo miesozerna ale ostatnio coś mnie do niego nie ciągnie ale dzisiaj akurat zrobiłam polędwiczki wieprzowe bo J. z kolei jak większość mężczyzn bez mięsa ani rusz ale dzięki mnie jada zdecydowanie więcej warzyw i to takich których raczej nie jadal wcześniej
    Ja teraz codziennie gotuję sobie zupę krem z różnych warzyw i jak mnie ciągnie do jedzenia to wsuwam miseczkę takiej zupki i jest ok

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Petunie i surfinie są piękne ale żeby długo cieszyć się ich urodą trzeba je ciągle podlewać i chronić przed mszycami. Najlepiej też wyglądają gdy stoją osłonięte od deszczu i wiatru...np na słonecznym tarasie. U mnie niestety takich warunków niet ... ja kupiłam wczoraj na mój cienisty balkon fuksje i begonie...

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

To parę kwiatuszkow z mego balkonu...

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Ocho, grzmi czyli zaraz pewnie trzeba będzie wyłączać laptop. Ale też jak tu z wami zasiąść? Trzy kawki z samego rana? Toż tu nawet nie ma miejsca, żeby wcisnąć się z małą herbatką! Agnieszko, kwiatki naprawdę przepiękne. Wcale się nie dziwię, że siedzisz na tarasie i sycisz nimi oczy. Mam nadzieję, ze Kuba czuje się już dobrze? Wyobraziłam sobie poranną, nieszczęsną minę twojego M, kiedy dowiedział się, że idziecie pieszo. Nie wiem dlaczego, ale bardzo mnie to wyobrażenie rozbawiło . Ale to miło z jego strony, że dał się nakusić. Mojego i wołami by nie dało by się zaciągnąć. Gruszko, Maniusiu, u mnie też jest rozdział jedzeniowy. My z córcią daleko od potraw mięsnych, natomiast dla M to podstawa jedzenia. Przewalczyłam, że do mięsnego chodzi sam i wybiera to co lubi, bo tylko dla siebie. Kasieńko, twoje kwiatuszki też oczywiście piękniste!
    Agnieszka111 lubi to.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Krysiu zaciekawiło mnie, że twój M. do mięsnego chodzi sam i wybiera mięsko sam a kto przygotowuje to mięsko????
    Agnieszka111 lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów