Strona 1611 z 3048 PierwszyPierwszy ... 611 1111 1511 1561 1601 1609 1610 1611 1612 1613 1621 1661 1711 2111 2611 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 16,101 do 16,110 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzien dobry!

Pieknie bylo wczoraj na wycieczce. Las, gorki, sloneczko i mile towarzystwo...czegoz wiecej chciec?
    Moje nozki tez stanely na wysokosci zadania! I maszerowaly bardzo dzielnie.
    Troche gorzej bylo z cisnieniem...szczegolnie podgorke...

Dlatego tez po powrocie do domu-zapadla decyzja!
    Stosuje w tym tygodniu atak proteinowy. Klika dni na bialkach, ktore lubie i po ktorych dobrze sie czuje, pozwola mi z zrzucic moze z dwa lub trzy kilogramy bedace zaczatkiem powrotu do dyscypliny.
    Bo takie zdroworozsadkowe, lekkie ograniczanie sie nie daje mi wystarczajaco dlugotrwalej motywacji do dzialania.
    Wczoraj na FB wrzucilam kilka fotek z wycieczki...zapraszam serdecznie.

Co do wyjazdu to ja bardzo sie juz ciesze...

Agnieszko- owocnego...wybierania!
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Tak wyglądała moja gruba dupcia przy wspinania się pod górkę..

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Piękne fotki Kasiu Widać, że byliście w pięknym miejscu

hihi, no, no,muszę, bo inaczej się uduszę... nie będę pokazywała palcem, kto mówił o szkodliwości diet jednoskładnikowych, i na mnie i na Maniusię sypał gromy

Trzymam kciuki za to, żeby Ci się udało Brak efektów może bardzo dołować, znam to uczucie, więc życzę Ci powodzenia

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Kochanie ja nie zamierzam stosować żadnej diety monoskladnikowej . Ponieważ najłatwiej jest mi w ogóle nic nie jeść, niż jeść określone produkty w małych ilościach, to najchętniej żeby uzyskać motywację do działania..
    zastosowalabym post całkowity. Źle się jednak wtedy czuje bo boli mnie głowa - zatem wybór padł na białka.
    A o szkodliwości takich diet pisałam w kontekście odzywiania kilkutygodniowego ...czy jak optymalni zalecają nawet jako sposobu na życie.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
    maniusia72 lubi to.

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Jestem-wiem,że jest mnie dużo mniej,ale jeszcze kilka dni i będzie lepiej.Proszę o jeszcze trochę cierpliwości dla mnie,ok???

W sobotę miałam napisać wieczorem-przyszła burza,więc nie włączałam komputera.
    W niedzielę wieczorem powtórka-waliło tak,że aż mnie ciarki przechodziło.Waliło,wiało,dwa razy sypnął grad,solidnie lało i tak przez parę godzin.Uspokoiło się ok.22giej,ale po burzy do rana nie było internetu.Ja w ogóle bardzo boję się burzy i to od dziecka

Wczoraj mąż miał wolne-pojechaliśmy do OBI kupić farbę na podmurówkę -wybraliśmy wiśniową.Ciekawe jak będzie na ścianach wyglądać?Początkowo miał być ciemny brąz.Do tego jeszcze kilka drobiazgów min. sztuczna trawa na szambo.Nie burzyliśmy go-jest wysokie tak na ok,metr i długie na prawie cztery.Zasypaliśmy go tylko.Dolega do domu i burzenie,to duże koszty-a tak pomaluje się,od góry położy sztuczną trawę i skrzynki mam z kwiatami
    Wróciliśmy późno-szybki obiad,potem mąż odnosił rusztowanie sąsiadowi,a ja trochę plewiłam.Starczyło sił na pół godziny,bo głowa rozbolała.Okazało się ,że ciśnienie trochę podskoczyło.Ostatni tydzień coś znowu mam z nim problemy.Najgorzej było w piątek -157/95.Najwyższe jakie miałam.Mąż i zięć wtedy malowali,córka miała wolne,więc przyszła mi pomóc,a ja leżałam.Z tym ciśnieniem to zdarzały mi się incydenty raz czy dwa w roku,ale po nich zwykle jakaś infekcja była.Odkąd jestem na sterydach częściej coś się dzieje,a wiem,że sterydy mogą doprowadzić do nadciśnienia.Mam nadzieję,że tak nie będzie

Teraz jeszcze leżę w łóżku-wieczorem szybko padłam i tak jest w zasadzie każdego dnia odkąd zaczęliśmy robotę przy domu.Jeszcze tylko kilka dni...może do końca tygodnia?
    Czwartek,piątek,sobota mąż ma wolne.Chce daszek nad piwnicą zrobić i może uda się tą podmurówkę pomalować-to zależy od pogody.Po niedzieli jeszcze z grubszej roboty okna do umycia,ale to na raty,a nie jednego dnia wszystkie siedemBędę szczęśliwa jak się to wszystko skończy,bo obojgu już nam brakuje sił-starość nie radość

Zaraz się zbieram coś zjeść,żeby wziąć leki.Co do diety,to w sumie jako takiej jej nie ma-nie ma czasu sobie osobno gotować.Jem co domownicy,ale mniej,a że ruchu dużo to waga mniej więcej suwaczkowa.Nie przytyłam ostatnio,choć tyle dobrze.

Po śniadaniu jeszcze jedziemy do Leroya po takie listwy do wykończenia daszku i klej taki do tynku,żeby ubytki na podmurówce uzupełnić-żeby już wszystko było na te wolne dni.Potem obiad,mąż do pracy,ja do mamy i będę wieczorem,to Wam odpiszę.No chyba,że burze będę,bo na dziś też zapowiadają.

Miłego dnia

maniusia72 lubi to.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    hihi, no, no,muszę, bo inaczej się uduszę... nie będę pokazywała palcem, kto mówił o szkodliwości diet jednoskładnikowych, i na mnie i na Maniusię sypał gromy
    Agnieszko
    bo tak to już jakoś jest w naturze ludzkiej,że łatwiej zobaczyć błędy u kogoś
    Kasia pisała jednak tylko o kilku dniach,to akurat szkody nie przynosi,często u otyłych pacjentów przed poważniejszymi operacjami stosuje się taką dietę białkową dla obkurczenia wątroby.
    jedni lubią WO na rozpęd inni mięsko

Ja też wskoczylam lekko w śniadania 2 składnikowe,jeżeli liczyć kawkę to 3.
    Jakoś daję radę z bananami,na oslodę mam migdaly.Jeszcze może z tydzień a potem rzadziej.
    Reszta posiłkow jak się trafi,ale ciągle królują szparagi i truskawki.
    Rano nad morzem nadal chlodno.Dziś premiera letnich gacikow rowerowych,żeby opalać trochę nogi.Gaciki są świetne ale naprawdę letnie bo zmarzlamRozgrzałam się dopiero po 3 okrążeniu i to też nie do potów.
    Newsweek reklamuje od jutra gazetkę o odchudzaniu,w której mają być opisane cuda jakie potrafi zdziałać rower.Wszystko pięknie,na pewno kupię,ale trochę boję się wysypu rowerzystów.Ledwie ucichła trochę moda na rolki i zrobiło się normalnie to coś mi się zdaje,ze nadciąga nowy kataklizm.
    To cienie mieszkania w pięknym miejscu,alei tak nie zamienię go na żadne inne.
    maniusia72 lubi to.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Zanim ja napisałam,to Kasia sama wyjaśniła
    I z Jolinką pisałyśmy jednocześnie
    maniusia72 lubi to.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Nic tak nie daje kopa do działania jak szybki i spory efekt, a potem można powolutku działać dalej

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    a mój organizm wczoraj zbuntował się na zupełnie inny sposób jedzenia i spędziłam dużo czasu ..... hm ....nie powiem gdzie.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

dziewczyny Sucharek poinformował mnie o kolejnym skutku WO - przestałam chrapać - jupppi
    teraz tylko tego nie spierniczyć
    furaga and Agnieszka111 like this.

Uprawnienia umieszczania postów