Strona 1615 z 3048 PierwszyPierwszy ... 615 1115 1515 1565 1605 1613 1614 1615 1616 1617 1625 1665 1715 2115 2615 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 16,141 do 16,150 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Co do napojów wyskokowych to lubię i piwo i wino ale w odróżnieniu od Gruszki moim ulubionym jest winko czerwone - raczej półwytrawne niż wytrawne
    Agnieszka do naszego spotkania jeszcze zostało półtora miesiąca a nie miesiąc
    jak napisałaś miesiąc to już się wystraszyłam, że nie zdążę spełnić swojej obietnicy czyli pożegnać ósemkę z przodu a przywitać siódemkę
    A skoro to półtora miesiąca to może mi się uda

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Sabinko, chyba jest tak, że pewne produkty nam szkodzą i niestety trzeba je wyłączyć na stałe, u mnie też, wystarczy że zjem chleb i waga od razu to widzi, więc żegnam się z nim na stałe, no może czasem sobie zjem troszkę, ale zaraz trzeba wprowadzić dzień postny dla wyrównania

dziewczyny kupiłam za namową koleżanki olej z czarnuszki
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    ciekawa jestem czy faktycznie taki dobry

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Siekam 4 kostki tej czekolady na gorącą kaszę i mieszammigdaly pogryzam osobno do kawy.10-12 szt.
    Staram się ,zeby moje śniadania byly Papowe,jak jem tylko węgle rano to już cały dzień nie mam ochoty na słodycze.co niestety nie oznacza ,że w ogóle mam mniejszą ochotę na jedzenieAle przynajmniej slodkie mam z glowy
    Waga stoi,co przy obecnych ilościach jedzenia uznaję za cud
    Ale jestem już na dobrej drodze do poprawy.Jednak dla mnie najlepsza jest kasza jaglana o każdej porze i ze wszystkim.
    Gryczana może być,ale nie za dużo a banany.....ech,nieprędko po nie sięgnę
    Ale przy takich krótkich akcjach dietetycznych można pięknie wyłapać co nam służy,a co niekoniecznie.
    Agnieszka111 lubi to.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Dzięki Gruszko, nigdy nie próbowałam tak jeść, ale może dzięki temu nareszcie przekonałabym się do kaszy jaglanej. Spróbuję w sobotę, bo na dziś i jutro mam ugotowane płatki orkiszowe. To może być dobry sposób, na zdrowe podejście do słodyczy, a takich pomysłów mi brakuje.

Ja ostatnio najczęściej gotuję kaszę bulgur. Bardzo mi smakuje i nadaje się właściwie do wszystkiego. Dziś mam na obiad tę własnie kaszę z wątróbką drobiową w sosie.

Maniusiu, a jeśli jadłabyś chleb tylko na śniadanie? Może waga nie zobaczyłaby go, a Ty mogłabyś nie pozbawiać się ulubionego pożywienia

Sabinko, pisząc miesiąc, miałam na myśli lipiec, a nie konkretną ilość dni

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Agnieszko
    ale bulgur to pszenica i dla mnie niekoniecznie.Ale wiele osób ją lubi.

Sabinko
    widzę,zę dopadlo cię to co mnie jakiś czas temu - proteiny na szybki spadek.U mnie nic dobrego nie przyniosły, i jak jeszcze mi się zachce takiego eksperymentu to mam od Krysi obiecanego potężnego kopa

Tradycyjnie latem w sezonie rowerowym mniej przejmuję się wagą,bo rower na tyle poprawia mi sylwetkę,że od razu bardziej się sobie podobam
    Dramat się zaczyna jak wywala mi brzuch.Co niestety zaczęło być widać po kilku dobrych dniach kaszy gryczanej i bananów
    2-3 dni bylo super,ale przedawkowałam i na razie z tym koniec.Ale magnez na pewno uzupełnilam,bo czuję się bosko

Stąd powrót do kaszy jaglanej jako bazy, czasem z odrobiną szaleństwa jak dziś na śniadanie.Ale to nie jest codzienność.Po 2 dniach mam dosyć czekolady na jakiś czas.
    Trochę to bliskie zalozeniom Kasi ( ciągle się przecież od siebie uczymy),zeby się tak całkiem nie umartwiać.
    Czasem na kolację jem kaszę z majonezem,imbirem marynowanym,rukolą i ogórkiem.Smakuje jak sushi ,ale bez owocow morza,ktorych nie lubię.
    Myślę,że to kwestia proporcji.Już pisałam,ze potrzebuję dużych solidnych posiłków,bo małe tylko mnie nakręcają a nigdy nie sycą.
    Więc na razie żadnych eksperymentów,zapanować nad kolacjami i będzie dobrze,może mnie też jak Sabince uda się zobaczyć bardziej ulubioną cyferkę z przodu do naszego spotkania.
    Niby blisko,ale ciągle tak daleko
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Agnieszko kaszę bulgur też bardzo lubię, w ogóle lubię wszelkie kaszę ale mięsko też lubię
    teraz miałam przerwę bo mnie do niego nie ciągnęło ale wrócę i będę po prostu łączyć je z tym co wolno : raz węgle z warzywami, drugi raz mięsko, rybka, jajka, albo strączkowe (lubię ) z warzywami
    jak tak jadłam przez jakiś czas według Agnieszki Maciąg to się świetnie czułam i postanowione - tak robię od dzisiaj
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

No, my też jesteśmy kaszowo/ makaronowa rodzina. Ziemniaki jemy dwa, trzy razy w miesiącu. Dużo częściej kasze lub makaron, albo ryż.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

lecę na kijki dopóki pięknie na dworze

Miłego dnia

Agnieszko ja ziemniaczki też bardzo lubię

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Agnieszko wolę nie tykac, bo mnie za bardzo wciąga, na kromce się nie skończy, jak nie jem wcale dłuższy czas to nie mam tez za bardzo ochoty, pozostaję przy platkach i kaszach
    gruschka lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów