69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzień dobry
a ja jestem zła od rana ale wiedziałam, że tak będzie bo ważę się codziennie i miałam podglad w to, co sie dzieje na bieżąco
ale taka najbardziej wiarygodna dla mnie waga jest waga sobotnia, bo chcę kontrolować ją tak naprawdę raz na tydzień. Ostatnie kilka dni było niegrzecznych to i moja niegrzeczna waga też pokazała dzisiaj trochę więcej niż w zeszłym tygodniu
ale nic to -karawana idzie dalej 
Dzisiaj jadę do koleżanki za miasto, miała być piękna pogoda jak się umawialiśmy a okazuje się że pada deszcz.....
-
Sabinko- ogladalam wlasnie w PnS dyskusje o diecie pudelkowej. Po rozwazeniu za i przeciw doszli do konkluzji, ze najlepiej sobie samemu zrobic jedzonko na zapas i wsadzic w pudelka!
(Prosze pamietac przy czytaniu, ze nie mam w leptopie polskiej czcionki i literki "ł" - wiec moge ja tylko wklejac z jakiegos obcego tekstu.
)
-
Kasiu i mieli rację
Ja po kupnej diecie pudełkowej przez jakiś czas przygotowywałam sobie właśnie takie porcyjki do pudełek, które mi pozostały, teraz próbuję stosować dietę rozdzielną bo świetnie się na niej kiedyś czułam ale jakoś nie mogę wystartować i ostatnie dwa 3 dni były bardzo nieudane...
Nic to - próbuję dalej
-
Witajcie, u nas chłodno i właściwie cały czas pada. Miałam w planach dłuższy spacer, ale po pół godzinie moknięcia zrezygnowałam
.
Agnieszko, ależ skrobnęłam coś
. Może nie wczoraj, ale w czwartek na pewno. Zachęcałam nawet do obejrzenia programu. Skusiłam się dzisiaj na twoje ulubione czereśnie i arbuz, ale jednak u mnie truskawki górą! Kilo dziennie to teraz moja norma (trochę mi za to wstyd, ale taka jest prawda
). Jeżeli masz po nich szybkie poczucie pełnego żołądka, to chyba z dietetycznego punktu widzenia dobrze? Pochwal się sukienką, jak kupisz.
Moje kolano po nierozważnym biegu kilka dni temu nie funkcjonuje najlepiej
. Właściwie chyba gorzej niż przed zabiegiem. Dalej mam nadzieję, że to tylko czasowe, więc Gruszko nastawiam się, że nie odpuszczę twoich schodków! Szykuję się na sam szczyt 
Kasiu, to nie ty, tylko lustro było felerne! 
Dorwałam się do jakiejś gazetki sprzed lat z artykułami o odchudzaniu. Jak znajdę coś ciekawego, to trochę wpiszę.
-
Krysiu, no widzisz jak ten czas leci
, a ja myślałam, że tak już dawno nie pisałaś ...Sukienki nie kupiłam, ale mam upatrzoną i wiem jaką chcę, a w moim przypadku, to już bardzo dużo 
Sabinko, u nas też zimno...bardzo nawet .Ale kupiłam trochę kwiatków i chcę je jeszcze dziś posadzić, więc rada nie rada muszę wyjść na dwór .
-
A u nas znowu upaly! Cudnie jest, bo wczoraj popadalo i w oczach mi wszystko na dzialeczce rosnie!
Agnieszko zachecona widokiem twych surfinii kupilam sobie dzisiaj tez jedna!
Ale czerwona! Bo mi bardziej kolorystycznie pasuje!
-
Piękna
. Dziś wsadziłam 20 aksamitnek przy ogrodzeniu
-
Niektórzy nie lubią ich zapachu...a ja bardzo lubię aksamitki.... bardzo wartościowe kwiatki ...to prawdziwi doktorzy w ogródku
-
Ja po raz pierwszy je sadzilam. Są w duzej odległości od domu wiec ich nie czuć , ale widzę że sąsiadce ładnie rosną to wsadziłam je między bratki , które mi bardzo marnieją od ślimaków i ostatnich silnych deszczy .
-
Kasiu piękny kolor ma ta twoja surfinia - taki nietypowy
Uprawnienia umieszczania postów