69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Agnieszko bratki marnieja bo to kwiatki wiosenne...teraz już czas je wymienić na nasadzenia letnie...
Sabinko kolor ciekawy i faktycznie niespotykany. Ale kupiłam je bo różowego już na mym ogrodzie jest mnóstwo...
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
-
Dzis spimy znowu w ogrodzie. Do jutra dziewuszki!
-
Piękne róże
Sabinko jaką objętość miały Twoje pudełeczka ? Albo wymiary? Ja mam ciagle kłopoty z wielkością porcji .
-
Agnieszko wrzucam ci fotki z dwóch rodzajów pudełek, wymiary każdego z nich 18 × 23 ale oczywiście nigdy nie były pełne te przegródki
tak, że chyba wiele ci nie pomogę
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
-
Dzisiaj trafiłam na Facebooku prościutki przepis na coś w rodzaju bułeczek? ciasteczek ?sama nie wiem jak to nazwać ale upiekłam i powiem wam, że niezłe :leciutkie delikatne i dietetyczne : 3 żółtka zmiksować z dwiema łyżkami serka homogenizowanego albo jakiegoś twarożku, dodać do tego ubitą pianę z trzech białek i łyżeczkę proszku do pieczenia ewentualnie jakiś słodzik, delikatnie wymieszac i wyłożyć na blachę (dużą) wyłożoną papierem do pieczenia w formie takich jakby placków, wyszło mi ich chyba z 16 o ile dobrze pamiętam, wstawić do piekarnika na 20 minut w temperaturze 150 stopni -nawet niezłe
-
Tak wyglądają po upieczeniu ułożone na dużym talerzu żeby lepiej było widać ich wielkość
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
-
Dzięki Sabinko pomoże mi, bo znajdę sobie pudełko o tych wymiarach i porównam jak to wyglada na moim talerzu . Bułeczki wyglądają smakowicie, jutro upiekę, jak będą mi smakowały, to będę sobie piekła zamiast jeść kupowane.
-
Podobnie się robiło oopsisy na Dukanie! Tylko dodawalo się otręby i chyba z jednego jajka robiłam
Siedzimy na ogrodzie przy ognisku. ..pięknie jest...
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
-
Ale superowe ognisko
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
Witam niedzielnie images (2).jpg dziś kawa w pięknych okolicznościach przyrody
Wygląda na to, że dziś będzie piękny dzień , trzeba z niego korzystać. W planach mam długi marsz z kijami
Dobrego dnia
Uprawnienia umieszczania postów