Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
A i kupiłam jeszcze olej z czarnuszki, będę dodawać do sałatek, poczytałam o jego właściwościach i postanowiłam spróbować.
u Chińczyka ( PRAWDZIWEGO :) ) kupiłam ładny biały bieżnik , nowy susz do dekoracji świecznika
Sucharkowi nowe dżinsy do pracy
No i mam nadzieję , że szybka na konto nie zajrzy bo trochę mu wyczyściłam, no ale po co było mnie samą zostawiać :)
Cytat:
Zamieszczone przez
gruschka
Zurawkę drżączkowatą bardzo lubię,ale nie chce się u mnie zadomowić.
a to mnie zmartwiłaś, bo bardzo mi się podoba i zawsze chciałam mieć, mam nadzieję że u mnie się przyjmie
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
maniusia72
No i mam nadzieję , że szybka na konto nie zajrzy bo trochę mu wyczyściłam, no ale po co było mnie samą zostawiać
Załącznik 39711
My z mężem od początku, gdy zaczęły powstawać konta bankowe, mamy każde swoje. I choć nie mamy przed sobą tajemnic...prawie, to czasem taka " rozdzielność finansowa" bardzo się przydaje :mdr:
My Agnieszko tez mamy osobne konta, ale ponieważ ja robię wszystkie przelewy firmowe, domowe, zakupy itd mam dostęp do konta Sucharka na zasadzie zaufania, że go z torbami nie puszczę :) Na razie mi się udaje... Nawet coś odłożyć się udaje... to chyba taka zła nie jestem :)
Żurawka w moim ogródku https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...25ea9522ed.jpg
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ładny okaz, ta moja ma czerwone liście
Nasza to jest żurawka drżaczkowata . Siedzi w tym miejscu już wiele lat i raz jest ładniejsza innym razem brzydsza . W tym roku trochę przemarzła ale i tak kwiatki wypuściła.
Dzień dobry:)
ja nie mogę się pochwalić kwiatkami bo mam tylko 4 surfinie czy petunie (sama nie wiem) w skrzynce na balkonie, przy waszych ogrodach, tarasach i innych pięknych miejscach z kwiatami moje skromne kwiatki w skrzyneczce to pikus ale są i dobrze, bo widzę, że z roku na rok coraz mniej ludzi ma kwiatki na balkonach.
Ale za to mam w wazonie pięknie pachnące piwonie z ogrodu mamy J.-szkoda, że zaraz przekwitna :(https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e456f791a3.jpg
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka