Strona 1623 z 3048 PierwszyPierwszy ... 623 1123 1523 1573 1613 1621 1622 1623 1624 1625 1633 1673 1723 2123 2623 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 16,221 do 16,230 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Sabinko, rzadko spotykany kolor piwonii , śliczne . Ja mam w ogródku od 10 lat i jeszcze nigdy mi nie zakwitły

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

ja mam pierwszy raz - 1 kwiat ciemny róż, taki pospolity ale piekny

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Krysiu cos dla Ciebie IMG_1905.JPG

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
    krysiapysia lubi to.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie!
    Z przyjemnością oglądam wasze roślinki. Moje pasje roślinne ograniczają się do tego, co za oknem . Ale nie jest najgorzej, bo naprzeciwko są domki jednorodzinne, które toną w zieleni. No w każdym razie jest na czym zawiesić oka .
    Agnieszko, link o truskawkach to miód na moje serce . No i jak tu ich nie jeść?
    Gruszko, ciągle próbuję przekonać się do kaszy jaglanej, ale tak średnio mi wychodzi (z pesto jeszcze nie próbowałam). Jeżeli chodzi o dr Zubrzycką, to niestety nie natknęłam się na jej programy, a z tego co piszesz, to chyba szkoda . Miałam natomiast jej książkę. No właśnie – miałam „Schudnąć bez diety”. Bo kiedy zdecydowałam się oddać część książek, to byłam w trakcie fascynacji Pape albo Dąbrowską i całą resztę dotyczącą odchudzania oddałam. Nie znam jednak tego tytułu, który podałaś i przyznam, że już mnie zaciekawił.
    Kasiu, to teraz będę jeszcze bardziej czekać na spotkanie . A macie już konkretnie upatrzonego psiaczka?
    Maniusiu, nie będę już ciebie cytować, bo zrobiła to Agnieszka, ale zareagowałam dokładnie tak samo, jak ona . Biedny Sucharek?

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Agnieszko, to co napisałaś a propos artykułu, który wkleiłam, tylko potwierdza, że był zbyt mało rzetelny. Ale skoro mimo to spodobał się Gruszce i Kasieńce, a ciebie zachęcił do szperania po necie, to wkleję jeszcze inny tekst z tej gazetki. Może kogoś zainspiruje?

ĆWICZENIE 1: Wypisz na kartce powody, dla których myślisz o diecie.
    Staraj się być konkretna; ogólniki w stylu „Bo chcę być szczuplejsza” doprecyzuj pytaniami: Dlaczego mi na tym zależy? Co to zmieni w moim życiu? Odpowiadając, pomyśl o relacjach z innymi, życiu towarzyskim, pracy, marzeniach… Przyjrzyj się tej liście i zastanów, czy powody, które wymieniłaś, rzeczywiście są dla ciebie ważne. Wykreśl te, które uznasz za nieistotne. Pomiń też te, które nie są naprawdę twoje. To, co zostało, to ziarna, z których wyrasta motywacja. Miej tę listę pod ręką. I podczas diety czytaj, gdy czujesz, że twój zapał słabnie.

ĆWICZENIE 2: Dowiedz się, co cię motywuje do robienia w życiu trudnych rzeczy.
    Postaraj się przypomnieć sobie czas, gdy musiałaś zrobić coś ważnego, bez pewności, że się uda. Napotykałaś przeszkody, lecz udawało się je przezwyciężać. Byłaś zdeterminowana, by osiągnąć cel. Co sprawiało, że kontynuowałaś wysiłek? Odpowiedź jest tym, czego potrzebujesz podczas diety.

Cd. jutro

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Krysiu- dzieki za te cwiczenia...wydaja mi sie byc bardzo interesujace...
    Co do psinki to szukamy pudelka ...bede chciala w lipcu pieska moze zamowic przez telefon i potem odebrac gdy bedziemy juz w Polsce...ale to plany... A jak bedzie to zobaczymy.

A na dzisiaj juz mowie dobranoc bo oczki mi sie kleja...

krysiapysia lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

A ja dziś raniutko zostawiam wam kawę, bo za chwilę wyjeżdżam do rodziców,są ojca imieniny, za chwilę będą mamy, był dzień matki, zbliża się dzień ojca, więc jadę hurtem składać życzenia Jedzie ze mną córka, więc te prawie 10 godzin jazdy w obie strony, szybko zleci

A że to dziś święto Jolinki, to składam Ci Joluś życzenia samych dobrych, zdrowych dni
    images (3).jpg

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!

Agnieszko dzieki za kawke i przyjmij serdeczne zyczenia dla obu rodzicow...niechaj im jeszcze dlugo zdrowie sluzy!

A dla naszej dzisiejszej jubilatki - spelnienia marzen i radosnego zycia w otoczeniu bliskich ci osob Jolinko!

Pieknego dnia urodzin!!!

Mieszka w
    Częstochowa

bo165-e2ed.jpg

Jolinko, jeszcze raz serdeczne życzenia

Mieszka w
    Częstochowa

Agnieszko serdeczne życzenia dla rodziców, ale im się świąt nazbierało
    A ja byłam z mamą u okulisty na kontroli, oko sie goi wolno, ale się goi, a teraz mam nowy problem wysoki cukier i coś z tym trzeba zrobić, nie dam rady jej upilnowac kiedy jestem w pracy a diety nie chce trzymac

Uprawnienia umieszczania postów