Strona 1624 z 3048 PierwszyPierwszy ... 624 1124 1524 1574 1614 1622 1623 1624 1625 1626 1634 1674 1724 2124 2624 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 16,231 do 16,240 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Biedny Sucharek?
    Krysiu nie taki biedny Same korzyści ma z tych zkupów, wszytskie kosmetyki które kupilam sprawią, że będzie mial piękniejszą i pachnącą kobiete, to przeciez pls dla niego
    ha ha ha
    furaga lubi to.

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

depositphotos_106958446-stock-photo-venice-the-bridge-between-the.jpg

ciao jola, kwiaty z weneckiego mostu dla ciebie...wraz z zyczeniami zdrowia, pomyslnosci i nieustajacych toastow...buzka

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Jolinko, przesyłam najlepsze życzenia z okazji Urodzin!
    urodziny.jpg

Agnieszko, wszystkiego najlepszego również dla Twoich najbliższych
    zyczenia.jpg

Kasiu, ale słodziaka wczoraj wkleiłaś . A pudelka naprawdę kupujecie przez telefon? Tak przypadkowo?
    Maniusiu, tez właśnie pomyślałam, że Sucharek nie taki biedny, dlatego było z przymrużeniem oka .
    Jutro idę na ślub koleżanki. No i zabrałam się za przeglądanie garderoby. Masakra!

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzień dobry! Zaspalam dzisiaj...więc tylko kawa i znikam... buziaki!

Mieszka w
    Częstochowa

dzieki za kawę Kasiu
    Ja mam dziś doła

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Wczoraj miałam prawie cały dzień wypełniony "po brzegi" miłymi zajęciami.
    Mąż niestety cały dzień był w pracy i trochę było mi smutno,bo to pierwszy raz się tak trafiło.
    Postanowiłam jednak nie spuszczać nosa na kwintęParę godzin spędziłam łażąc po mieście-część z tego z córką.Prosto z miasta pojechałam do mamy-ugościła mnie smakowitym obiadkiem i ciastemPotem szybko do domu,żeby obiad na wieczór mężowi zeszykować i film z synem obejrzeć i tak czas zleciał.

Teraz muszę uciekać z mężem na zakupy,bo potem czeka nas drugie malowanie podmurówki.

Miłego dnia

Pięknie dziękuję Wam Kochane za wszystkie życzenia urodzinowe

1345584799_jmdcov_600.jpg

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Krysiu
    dzięki za sprostowanie,pomyliłam tytuły książek
    Przegląd garderoby bywa trudnym wyzwaniemAle od czego są sklepy

Jolinko
    ode mnie też życzenia wszystkiego najlepszego

Maniusiu
    wychodź z dolka,idzie długi weekend,zrob sobie jakąś przyjemność i na chwilę zapomnij o wadze i diecie(zachowując rozsądek)

Sabinko
    u mnie też rośliny to głownie te w doniczkach na oknach i trochę ww wspólnym ogródku,ale tam warunki są mało sprzyjające.Właściwie dobrze radzi sobie tylko irga i barwinek.

Wczorej szaleńczy wiatr i nie odważyłam się wsiąść na rower.Za to odkurzylam schody,choć baaardzo mi się nie chciało.Weszłam w końcu 3 razy i poczułam się jak nowo narodzona.Potęga ruchu
    Tym bardziej,ze w pracy przesiedziałam wiele godzin przyspawana do stołka a jedyna aktywność to ruch myszką
    Dziś już trochę lepiej.
    Rządzą truskawki i dziś pierwszy bób w rozsądnej cenie.Smakuje bosko.Po tej kombinacji wolę nie myśleć jak będzie wyglądał mój
    brzuch Ale po takim jedzeniu wszystko minie i nie powinno zostawiać śladu.
    U mnie pogoda boska,20 stopni i wiatr
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Dzień dobry
    Dzięki Kasiu za kawkę, wypiję teraz bo czeka mnie dziś ciężka noc...Kuba znów idzie na 18
    Fajny był wczorajszy dzień, bo oprócz rodziców spotkałam mamy siostrę z mężem, których bardzo lubię, a później, gdy już wsiadałyśmy z córką w samochód chcąc ruszyć w drogę powrotną, zobaczyłam swoją przyjaciółkę z podstawówki i szkoły średniej z która nie widziałyśmy się ponad 30 lat. Byłyśmy jak siostry, i bardzo się kochałyśmy, ona po maturze wyjechała do Niemiec i tam mieszka do dziś. Powiem wam, że takie przyjaźnie nigdy się nie kończą, spłakałyśmy się obie jak wariatki, właściwie, to cały czas się przytulałyśmy i ściskałyśmy nie mogąc z siebie wydusić słowa.Cały czas jestem pod wrażeniem tego spotkania .

Kasiu, Maniusiu, Krysiu, dziękuję za życzenia dla moich rodziców, przekazałam i choć nie znają was, bardzo się wzruszyli , w ich wieku docenia się każdy objaw sympatii...co ja gadam, w każdym wieku

Krysiu, dopasowałaś sobie garderobę na ślub, czy buszowałaś po sklepach w poszukiwaniu czegoś nowego ?

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    Maniusiu ja też mam jakieś kiepskie dni ostatnio, mam nadzieję, że te nasze doły, dołeczki szybko miną
    Krysiu ja zawsze jak mam jakąś imprezę to już wcześniej przeglądam garderobę, żeby ewentualnie coś wymyśleć czy kupić na takie wieksze wyjście, nie zostawiam tego na ostatnią chwilę, bo potem może się okazać, że naprawdę nie mam w czym pójść, oczywiście największy problem to rozmiar bo te moje wyjściowe ciuchy jakoś kurczą się od wiszenia w szafie
    Agnieszko radość z takiego spotkania na pewno była wielka i masz też rację, że w każdym wieku cieszy nas czyjeś zainteresowanie, ja jakoś nie pomyślałam o tym wczoraj, żeby złożyć życzenia twoim Rodzicom z tylu jakby nie było okazji... Ale mam nadzieję, że nie masz mi tego za złe, czytałam wczorajsze wpisy ale przepraszam, nie miałam weny do pisania.
    Jolinko życzenia złożyłam ci na Facebooku bo widzę, że zaglądasz tam zdecydowanie częściej niż tutaj a szkoda... Tym niemniej przyjmij i tutaj życzenia jeszcze wielu, wielu lat, szczęśliwych lat i spokojnych
    Gruszko u mnie wiało bardzo mocno wczoraj, dzisiaj już jest spokojniej ,jak zwykle podziwiam cię za te twoje schody, nawet te emeryckie ale nie obiecuję, że na nie wejdę tak jak Krysia
    Kalahari nasza ty kochana, z wczorajszego twojego wpisu wnioskuję, że nasz nas czytasz albo chociaż podczytujesz ale dlaczego
    odzywasz się tak rzadko? chyba powinniśmy mieć codziennie jakieś urodziny albo imieniny to może zaglądałabyś chociaż z życzeniami
    Agnieszka111 lubi to.

Mieszka w
    Częstochowa

no jakoś tak pusto się zrobiło na forum, zaczełam pisac na swoim watku z zalogowanych, no ale praktycznie pisze tam sama do siebie,w iec chyba znów zrezygnuję
    Agnieszka111 lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów